کد خبر: ۴۳۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

هیات عالی نظارت مجمع تشخیص با تعطیلی شنبه‌ها موافقت نکرد

هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز، شنبه، خود با تعطیلی شنبه‌ها موافقت نکرد.
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص با تعطیلی شنبه‌ها موافقت نکرد

مخاطب۲۴- تعطیلی شنبه- هیات عالی نظارت به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت و رییس هیات عالی نظارت، و با حضور اکثریت اعضا، وزرای کشور، امور اقتصادی و دارایی، روسای سازمان امور اداری و استخدامی، امور مالیاتی و سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد.

در ابتدای جلسه، مصوبه مجلس شورای اسلامی در مورد جدول تطبیق لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس تبصره ۳ این لایحه تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به تنظیم ساعات کار خود در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه شده بودند که اعضا پس از استماع گزارش سازمان امور اداری و استخدامی و نیز بیان دیدگاه‌های مسئولان اتاق بازرگانی به بیان دیدگاه‌های خویش در قالب موافق و مخالف این مصوبه پرداختند. سپس رای‌گیری به عمل آمد و در نتیجه این بخش از لایحه با جز ۲ و تبصره ۴ این ماده از جهت ناعادلانه بودن مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری تشخیص داده شد. علاوه بر این، اعضای هیات عالی، تبصره ۴ را به دلیل افزایش هزینه‌های بخش خصوصی مغایر بند ۱۱ سیاست‌های کلی تشویق سرمایه گذاری دانستند.

هیات عالی نظارت در ادامه، به بررسی اصلاحیه مجلس شورای اسلامی درباره طرح یک فوریتی اصلاح قانون قاچاق اسلحه و مهمات پرداخت و آن را رافع مغایرت‌های پیشین این هیات دانست.

بیشتر بخوانید

بنا بر این گزارش، اعضای هیات عالی نظارت، بررسی مغایرت‌های «طرح استفساریه جزء ۱ بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در دستور کار قرار دادند و پس از استماع گزارش کمیسیون تخصصی و نیز وزیر امور اقتصادی و دارایی، به طرح دیدگاه‌های خویش پرداختند.

پس از انجام مباحث مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد گوناگون، مغایرت مصوبه مذکور با سیاست‌های کلی نظام احراز نشد.

هیات عالی نظارت در بخش پایانی جلسه، به بررسی مغایرت مصوبه مجلس درباره طرح استفساریه ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با سیاست‌های کلی نظام پرداخت.

اعضا پس از استماع گزارش وزیر کشور و رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه‌های خویش پرداختند و در نتیجه حکم مندرج در ذیل این استفساریه در مورد عطف بما سبق کردن آن را مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری تشخیص دادند.

برچسب ها: تعطیلی شنبه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر