کد خبر: ۴۴۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲

مشمولان بالای ۳۵سال وحداقل دارای ۲فرزند از سربازی معاف شدند

مجمع تشخیص مصلحت نظام در راستای سیاست‌های کلی جمعیت، معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند و غیر غایب، از دوره ضرورت خدمت وظیفه عمومی را به مصلحت دانست.
مشمولان بالای ۳۵سال وحداقل دارای ۲فرزند از سربازی معاف شدند

مخاطب۲۴- آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای جلسه صحن مجمع با سخنان کوتاهی اظهار داشت: پیشاپیش تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم عید بزرگ امامت و ولایت، عید غدیر خم را و از خداوند متعال میخواهیم راه نورانی امامت و ولایت را هر روز بیش از پیش به ظهور برساند و ما را از رهروان حقیقی این طریق قرار دهد.

وی بابیان اینکه حقیقت ولایت باطن نبوت است و مسلما امثال ما به این حقیقت به تمامه راه پیدا نمی‌کنیم الا آن مقدار که از طریق خود ائمه اطهار سلام الله علیهم اجمعین و پیامبر اعظم صلوات الله علیه بر ما عرضه داشته اند، اظهار داشت:

حق متعال بر ما امتنان عظیمی دارد که ما را محب اهل بیت قرار داده و با ولایت امیر المومنین علیه السلام این نعمت عظیم را بر ما تمام فرموده است. ولایت آن مقدار که در فهم ما در آید بر ما ظاهر شده، اما از خداوند متعال طلب کنیم راهی به باطن ولایت که کمال انسانی است و اولیای بزرگ الهی به دنبال تحقق همین حقیقت بودند بر ما بگشاید تا انشاءالله به کرم و فضل الهی از انوار باطنی امامت و ولایت هم بهره‌مند بشویم وامیدواریم خداوند نور ائمه اطهار علیهم السلام و راهشان را هر روز بیش از پیش در دنیا ظاهر کند. کما اینکه ما علائمی را می‌بینیم از ظهور گسترده‌تر این حقیقت و این نورانیت مثل ایام اربعین. امیدواریم خداوند ظهور حضرت حجت بن الحسن صلوات الله علیه را نزدیک بگرداند و ان نور عظیم ولایت را بر همه عوالم بتاباند

در ادامه نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور اکثریت اعضا، مدیر قوه مجریه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و نیز رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم پیشرفت در مجلس شورای اسلامی، برای بررسی موارد اصراری مجلس در خصوص لایحه برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، برگزار شد، اعضای مجمع، تبصره (۱) بند «ت» ماده (۱۰۲) درباره معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند را با اصلاحاتی به مصلحت دانستند.

بیشتر بخوانید

همچنین در این نشست، بند الحاقی ذیل بند (الف) ماده (۱۰) از موارد اصراری لایحه برنامه هفتم در دستورکار قرارگرفت. اعضا پس از استماع نظرات کمیسیون تخصصی مجمع و کمیسیون ذیربط مجلس و نیز رییس کل بانک مرکزی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. پس از انجام مباحث مبسوط و طرح دیدگاه موافقان و مخالفان رای گیری به عمل آمد و مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی به تصویب نرسید.

در ادامه، بند (الف) ماده (۱۱) به بحث گذاشته شد و گزارش کمیسیون تخصصی مجمع و نیز کمیسیون مربوطه مجلس ارائه شد. پس از بحث و تبادل نظر و طرح دیدگاه موافقان و مخالفان، رای گیری به عمل آمد و اعضا، مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی را عیناً تایید کردند. همچنین با توجه به عدم تایید مصوبه اصراری مجلس در بند الحاقی ماده (۱۰)، اعضا مجمع مصوبه کمیسیون اقتصادی، بازرگانی و اداری را واجد مصلحت تشخیص دادند.

بنابر این گزارش، اعضای مجمع تشخیص مصلحت، در ادامه نشست فوق‌العاده، آخرین بخش از مصوبات مجلس شامل؛ بند‌های (پ) و (ت) ماده (۱۶)، بند (ج) ماده (۱۰۲)، بند «الف» ماده (۱۱۶) و بند «الف» ماده (۱۱) را مورد بحث و بررسی قرار دادند. در هر یک از موارد مذکور، پس از طرح گزارش کارشناسی کمیسیون ذیربط و توضیحات مبسوط نمایندگان دولت و کمیسیون مجلس و تبادل نظر، رای گیری انجام شد و اعضا مصوبات اصراری مجلس را به مصلحت ندانستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟ تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟
سخنگوی شهردار تهران با اشاره به نارضایتی فزاینده شهروندان از سگ‌گردانی در بوستان‌ها، بر لزوم ایجاد پلیس تخصصی شهری برای ساماندهی این پدیده و حفظ حقوق عمومی تاکید کرد و گفت: با وجود نصب تابلو‌های هشدار دهنده در اغلب بوستان‌های پایتخت مبنی بر ممنوعیت ورود حیوانات، اما روند سگ گردانی در فضای عمومی ادامه دارد و این موضوع در برخی مناطق شهری، دغدغه‌ای جدی برای خانواده‌ها است.
سود بانکی ۳۰ درصد؟! سود بانکی ۳۰ درصد؟!
عملکرد ضعیف دلار و طلا برای سرمایه‌گذاران سنتی، یکبار دیگر به سود سپرده بانکی اهمیت داده است
راز ۱۵ ساله ای که ۲۰ هزار پوند اب خورد ! راز ۱۵ ساله ای که ۲۰ هزار پوند اب خورد !
پلیس بریتانیا به دنبال آن است که گره راز ناپدید شدن ۱۵ساله یک زن در بریتانیا را باز کند.
بابای مسی: الهلال مسی را می‌خواهد! بابای مسی: الهلال مسی را می‌خواهد!
طبق اعلام خبرنگار اسکای اسپورت صندوق سرمایه‌گذاری عربستان با پدر لیونل مسی برای انتقال این بازیکن به الهلال وارد مذاکره شده است.
ایران میز مذاکره را ترک نخواهد کرد ایران میز مذاکره را ترک نخواهد کرد
رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک محموله گوشی قاچاق با برند آیفون و شیائومی خبر داد و گفت: این محموله توسط شوتی‌ها به انباری در جنوب پایتخت آورده شده بود.
در مورد جزایر سه گانه ایرانی حرفی برای گفتن نمی‌ماند! در مورد جزایر سه گانه ایرانی حرفی برای گفتن نمی‌ماند!
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با رد ادعا‌های مطرح‌شده در بیانیه پایانی اجلاس وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد: جزایر سه‌گانه تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسی جزو لاینفک سرزمین ایران است.
از درآمد زایی بخش سلامت گردشگری غافل نشوید از درآمد زایی بخش سلامت گردشگری غافل نشوید
سومین کنفوبیشن بین‌المللی گردشگری سلامت کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) از ۲۱ تا ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ به میزبانی همدان برگزار می‌شود؛ رویدادی منطقه‌ای با هدف توسعه دیپلماسی سلامت، مقابله با ایران‌هراسی و معرفی توانمندی‌های ایران در گردشگری سلامت که با حضور مقامات، پزشکان، متخصصان، تورگردانان، سفرا و فعالان این حوزه از کشور‌های عضو اکو همراه خواهد بود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر