کد خبر: ۴۴۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲

مشمولان بالای ۳۵سال وحداقل دارای ۲فرزند از سربازی معاف شدند

مجمع تشخیص مصلحت نظام در راستای سیاست‌های کلی جمعیت، معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند و غیر غایب، از دوره ضرورت خدمت وظیفه عمومی را به مصلحت دانست.
مشمولان بالای ۳۵سال وحداقل دارای ۲فرزند از سربازی معاف شدند

مخاطب۲۴- آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای جلسه صحن مجمع با سخنان کوتاهی اظهار داشت: پیشاپیش تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم عید بزرگ امامت و ولایت، عید غدیر خم را و از خداوند متعال میخواهیم راه نورانی امامت و ولایت را هر روز بیش از پیش به ظهور برساند و ما را از رهروان حقیقی این طریق قرار دهد.

وی بابیان اینکه حقیقت ولایت باطن نبوت است و مسلما امثال ما به این حقیقت به تمامه راه پیدا نمی‌کنیم الا آن مقدار که از طریق خود ائمه اطهار سلام الله علیهم اجمعین و پیامبر اعظم صلوات الله علیه بر ما عرضه داشته اند، اظهار داشت:

حق متعال بر ما امتنان عظیمی دارد که ما را محب اهل بیت قرار داده و با ولایت امیر المومنین علیه السلام این نعمت عظیم را بر ما تمام فرموده است. ولایت آن مقدار که در فهم ما در آید بر ما ظاهر شده، اما از خداوند متعال طلب کنیم راهی به باطن ولایت که کمال انسانی است و اولیای بزرگ الهی به دنبال تحقق همین حقیقت بودند بر ما بگشاید تا انشاءالله به کرم و فضل الهی از انوار باطنی امامت و ولایت هم بهره‌مند بشویم وامیدواریم خداوند نور ائمه اطهار علیهم السلام و راهشان را هر روز بیش از پیش در دنیا ظاهر کند. کما اینکه ما علائمی را می‌بینیم از ظهور گسترده‌تر این حقیقت و این نورانیت مثل ایام اربعین. امیدواریم خداوند ظهور حضرت حجت بن الحسن صلوات الله علیه را نزدیک بگرداند و ان نور عظیم ولایت را بر همه عوالم بتاباند

در ادامه نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور اکثریت اعضا، مدیر قوه مجریه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و نیز رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم پیشرفت در مجلس شورای اسلامی، برای بررسی موارد اصراری مجلس در خصوص لایحه برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، برگزار شد، اعضای مجمع، تبصره (۱) بند «ت» ماده (۱۰۲) درباره معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند را با اصلاحاتی به مصلحت دانستند.

بیشتر بخوانید

همچنین در این نشست، بند الحاقی ذیل بند (الف) ماده (۱۰) از موارد اصراری لایحه برنامه هفتم در دستورکار قرارگرفت. اعضا پس از استماع نظرات کمیسیون تخصصی مجمع و کمیسیون ذیربط مجلس و نیز رییس کل بانک مرکزی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. پس از انجام مباحث مبسوط و طرح دیدگاه موافقان و مخالفان رای گیری به عمل آمد و مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی به تصویب نرسید.

در ادامه، بند (الف) ماده (۱۱) به بحث گذاشته شد و گزارش کمیسیون تخصصی مجمع و نیز کمیسیون مربوطه مجلس ارائه شد. پس از بحث و تبادل نظر و طرح دیدگاه موافقان و مخالفان، رای گیری به عمل آمد و اعضا، مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی را عیناً تایید کردند. همچنین با توجه به عدم تایید مصوبه اصراری مجلس در بند الحاقی ماده (۱۰)، اعضا مجمع مصوبه کمیسیون اقتصادی، بازرگانی و اداری را واجد مصلحت تشخیص دادند.

بنابر این گزارش، اعضای مجمع تشخیص مصلحت، در ادامه نشست فوق‌العاده، آخرین بخش از مصوبات مجلس شامل؛ بند‌های (پ) و (ت) ماده (۱۶)، بند (ج) ماده (۱۰۲)، بند «الف» ماده (۱۱۶) و بند «الف» ماده (۱۱) را مورد بحث و بررسی قرار دادند. در هر یک از موارد مذکور، پس از طرح گزارش کارشناسی کمیسیون ذیربط و توضیحات مبسوط نمایندگان دولت و کمیسیون مجلس و تبادل نظر، رای گیری انجام شد و اعضا مصوبات اصراری مجلس را به مصلحت ندانستند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.