مخاطب ۲۴- به گفته محققان، هوش مصنوعی اسکنهای MRI را برای تشخیص وجود سلولهای سرطانی در غدد لنفاوی زیر بازو تجزیه و تحلیل میکند.
نتایج نشان داد در عمل بالینی، هوش مصنوعی میتواند به جلوگیری از ۵۱ درصد از نمونه برداریهای غیرضروری برای آزمایش غدد لنفاوی برای سرطان کمک کند، در حالی که نتایج نشان داد به درستی ۹۵ درصد از بیمارانی که سرطان سینهشان گسترش یافته بود، شناسایی میشود.
دکتر «بساک دوگان»، سرپرست تحقیقات تصویربرداری سینه در مرکز پزشکی دانشگاه تکزاس، توضیح داد: «اکثر مرگ و میرهای ناشی از سرطان سینه به دلیل سرطانی است که در جاهای دیگر پخش شده است، و سرطان معمولاً ابتدا به غدد لنفاوی زیر بغل گسترش مییابد.»
دوگان در بیانیه خبری مرکز پزشکی گفت: «یافتن سرطانی که به غدد لنفاوی گسترش مییابد در هدایت تصمیمهای درمانی بسیار مهم است، اما تکنیکهای تصویربرداری سنتی به تنهایی حساسیت کافی برای تشخیص مؤثر آن ندارند».
دوگان گفت: «بیمارانی که یافتههای خوش خیم از معاینه MRI یا نمونه برداری سوزنی دارند، اغلب باید تحت عمل جراحی نمونه برداری غدد لنفاوی قرار گیرند، زیرا این آزمایشها میتوانند تعداد زیادی از سلولهای سرطانی را که در سینه گسترش یافته اند، پیدا نکنند.»