کد خبر: ۴۲۶۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹

خواهر شهید بهشتی پیام فرستاد

علویه بهشتی شهادت آیت‌الله رئیسی را یادآور فضای شهادت آیت‌الله بهشتی در دهه شصت دانسته و یادآور شده است: این شهید بزرگوار همانند برادر شهیدم مظلوم واقع شده و آنان که دست به تخریب شهید رئیسی زدند، اکنون پشیمان و سرافکنده هستند.
خواهر شهید بهشتی پیام فرستاد

مخاطب ۲۴- علویه بهشتی؛ خواهر شهید آیت‌الله بهشتی در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش در حادثه بالگرد در آذربایجان شرقی، پیامی صادر کرد و شهادت رئیس‌جمهور و همراهانش را تسلیت گفت.

خواهر شهید بهشتی متن پیامش را با بسم رب الشهداء و الصدیقین شروع کرده و در ابتدای نامه گفته است: با نهایت تأثر و تألم، شهادت رئیس جمهور محبوب جمهوری اسلامی ایران؛ آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت همراه ایشان را به ساحت مقدس حضرت، ولی عصر (عج)، محضر مقام معظم رهبری، خانواده معزز شهدا و ملت شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.
وی در ادامه ضمن آرزوی صبر و شکیبایی برای بازماندگان و خانواده شهدای خدمت، نوشته است: یاد و خاطره آثار فاخر ایشان در مدت خدمت خالصانه، همواره در اذهان همگان باقی خواهد ماند. از خداوند متعال برای روح آن شهیدان، علو درجات و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی درخواست می‌کنیم.

علویه بهشتی شهادت آیت‌الله رئیسی را یادآور فضای شهادت آیت‌الله بهشتی در دهه شصت دانسته و یادآور شده است: این شهید بزرگوار همانند برادر شهیدم مظلوم واقع شده و آنان که دست به تخریب شهید رئیسی زدند، اکنون پشیمان و سرافکنده هستند.

بیشتر بخوانید
در دولت سیدالشهدای خدمت ۶۰۰۰ فضای آموزشی در اردبیل احداث شد

بیشتر بخوانید

برگزاری «شب خاطره» به یاد «خادمان ملت»

وی متن نامه را به این شکل ادامه داده است: خدمات خالصانه شهید رئیسی اکنون بعد از شهادت در اذهان عمومی نمایان خواهد شد و این نشانه مظلومیت شهید عزیز است.

خواهر شید بهشتی در بخش دیگری از نامه با یادآوری خدمات برادر شهیدش نوشته است: شهید بهشتی با هدف کادرسازی و تامین نیاز‌های مدیریتی انقلاب یک دوره آموزشی را برای تعدادی از طلاب که مستعد پذیرش مسئولیت‌های کلان کشور تشخیص داده بود، برگزار کرد و شهید عزیز آیت‌الله رئیسی یوی از این طلاب بود.

وی در بخش پایانی پیام به برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرده و نوشته است: ان‌شاءالله در انتخابات پیش‌رو ملت شریف ایران دوباره ثابت خواهند کرد فردی را انتخاب می‌کنند که در خط ولایت و رهبری معظم انقلاب و ادامه دهنده راه این شهید بزرگوار خواهد بود. ان‌شاء‌الله خداوند عاقبت ما را همانند آیت‌الله رئیسی ختم به شهادت کند.

با احترام، علویه بهشتی، خواهر شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی

برچسب ها: شهید بهشتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه
رسانه‌های صهیونیستی از جزئیات طرح پیشنهادی جدید تل آویو در مذاکرات دوحه به منظور برقراری آتش بس و تبادل اسرا خبر می‌دهند.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟ پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟
وزیر خارجه طالبان با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر