مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
مطابق با آخرین آمار استخراجشده، در سال ۱۴۰۰ ذخیره معدنی طلای ایران بالغبر ۷۳۰ تن (طلای محتوی؛ قطعی و احتمالی) بوده است.
مخاطب ۲۴- در حالی است که در همان زمان تولید معدنی کمتر از ۱۰ تن در سال بود.
ضعف در بهرهبرداری از ذخایر کمعیار و بهخصوص کمعیار سولفیدی بهعنوان مهمترین موضوع معدنکاری طلای کشور همواره مورد تاکید و بحث بوده است.
مشارکت با شرکتهای موفق خارجی در زمینه استحصال طلا، بهعنوان یکی از راهکارهای اصلی شروع و توسعه بهرهبرداری از ذخایر کمعیار سولفیدی در کشور در طرح جامع طلا پیشنهاد شده است.
جذب سرمایهگذار غربی در حال حاضر راهکاری عملیاتی نیست؛ اما رویکردی جدی در زمینه رفع برخی موانع داخلی پیداکردن جایگزین برای آنها را میسر خواهد کرد.
از مهمترین چالشهای معدنکاری طلا در ایران، میتوان به چالشهای مربوط به صدور مجوزهای منابع طبیعی و زیستمحیطی اشاره کرد. ذخایری در کشور وجود دارند که بعضا نزدیک به یکدهه درگیر کسب مجوز بوده و عملا راکد شدهاند.
چالشهای مرتبط با معارضان محلی، ضعف زیرساختها، بهروز نبودن روشهای اکتشاف و معدنکاری، ضعف ناوگان ماشینآلات معدنی و... از دیگر چالشهای مهم صنعت طلا در بخش بالادستی است.
چالش اصلی صنعت طلای کشور را میتوان نبود یک نظام جمعآوری، صحتسنجی و انتشار اطلاعات دانست که در بخش بالادستی حل نشدن این چالش میتواند تبعات بعضا غیرقابل جبرانی به همراه داشته باشد.
از جمله ضعف و عقبماندگی در استخراج ذخایر و تولید طلا را میتوان با این موضوع مرتبط دانست.
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون استفاده میکنند، در صورت مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقبتر رفته است.
در جریان ارایه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲، رییس کل دیوان محاسبات، اعلام کرد از مجموع ردیفهایی که نمایندگان به عنوان منابع عمومی بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب کردند رقمی بالغ بر ۳۵۰ همت محقق نشده است.