کد خبر: ۲۵۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶

توسعه مس، از اولویت‌های مهم اقتصادی دولت سیزدهم

وزیر کشور روز دوشنبه 6 شهریورماه در جریان بازدید از مجتمع مس سرچشمه، توسعه صنعت مس را یکی از اولویت‌های مهم دولت برشمرد.
توسعه مس، از اولویت‌های مهم اقتصادی دولت سیزدهم

مخاطب24: دکتر احمد وحیدی وزیر کشور در بازدید از معدن مس سرچشمه و افتتاح فاز نخست شرکت رهاورد در جمع خبرنگاران افزود: برنامه‌های توسعه‌ای مس به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفته و روش‌های ارزشمندی برای استحصال این ماده معدنی تعریف شده است.


وی اظهار کرد: مس سرچشمه ظرفیت اقتصادی مهمی در کشور است که سالانه تا 130میلیون تن استخراج  دارد و این ظرفیت در طرح‌های آینده باید به چندبرابر توسعه پیدا کند.


وزیر کشور با بیان این‌که ظرفیت کاتدی مس سرچشمه نیز ظرفیت بسیار مهم دیگری است که با راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی می‌تواند ارزش‌افزوده فراوانی داشته باشد، گفت: همچنین مواد همراه این خاک معدنی هم بسیار ارزشمند است و استحصال آن‌ها هم می‌تواند ظرفیت اقتصادی مهم دیگری باشد که همه این‌ها از سرچشمه ظرفیت بزرگی می‌سازد که نقش بزرگی در اقتصاد ایران ایفا می‌کند.


دکتر وحیدی عنوان کرد: براساس گزارش‌های ارائه شده از سوی مسئولان شرکت مس،‌ در مس سرچشمه 9.2میلیارد تن ذخایر شناسایی شده که ظرفیت ارزشمندی است و با به میدان آوردن 4میلیارد تن دیگر که هنوز روی آن کار نشده، می‌توان ظرفیت‌ بزرگی ایجاد کرد.


وزیر کشور درباره اولویت‌های متعدد اقتصادی دولت اظهار داشت: مس یکی از اولویت‌های مهم اقتصادی دولت است زیرا یک ظرفیت بزرگ ا‌ست و برنامه توسعه آن به‌طور جدی در دستور کار  است و منابع درآمدی ارزشمندی در مس می‌تواند استحصال شود.


وحیدی گفت: یکی از کارهای خوبی که می‌تواند در مس سرچشمه صورت گیرد این است که شرکت‌های مختلفی بتوانند در اینجا فعال باشند و بخش‌هایی از کار را برعهده بگیرند؛ یکی از این شرکت‌ها که پیش‌قدم شده، مرتبط با شهرداری رفسنجان است که ابتکار به خرج داده‌اند و فعالیت‌هایی را برعهده گرفته‌اند که می‌تواند محل درآمد خوبی برای شهرداری و شهر رفسنجان باشد.


وی افزود: فاز نخست شرکت رهاورد مس با هدف ایجاد درآمد پایدار برای شهر رفسنجان با مشارکت شهرداری رفسنجان و صندوق بازنشستگی مس افتتاح شد که در این فاز 200میلیارد تومان هزینه شده و برای 300نفر هم اشتغالزایی شده است.


وزیر کشور گفت: فاز دوم این طرح نیز در آینده با اعتبار 500میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای 300نفر راه‌اندازی خواهد شد و درآمد حاصل از این طرح، صرف امور شهری در رفسنجان می‌شود.


دکتر وحیدی عنوان کرد: شهرداری رفسنجان می‌تواند بخشی از ظرفیت‌های خودش را که مورد استفاده نیست به اینجا بیاورد و درآمدهایی برای ساخت شهر و توسعه شهرسازی در رفسنجان داشته باشد.


وی درباره اولویت‌های متعدد اقتصادی دولت اظهار داشت: مس یکی از اولویت‌های مهم اقتصادی دولت به شمار می‌رود زیرا یک ظرفیت بزرگ ا‌ست و برنامه توسعه آن به‌طور جدی در دستور کار  است و منابع درآمدی ارزشمندی در مس می‌تواند استحصال شود.


بر اساس این گزارش، در جریان بازدید وزیر کشور از مجمتع مس سرچشمه، دکتر امیر خرمی‌شاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگوی تلفنی با دکتر احمد وحیدی ضمن خیر مقدم و خداقوت به ایشان، گزارشی درخصوص آخرین عملکرد تولیدی شرکت مس ارائه داد.


دکتر خرمی‌شاد همچنین در جریان گفت‌وگو با وزیر کشور، اهم طرح‌های توسعه و چشم‌انداز تولیدی شرکت در سال‌های آتی در مجتمع مس سرچشمه و سایر مجتمع های تولیدی در استان کرمان و آذربایجان شرقی را تشریح کرد.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.