کد خبر: ۴۲۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱

نوزادان سزارینی به ۲ دوز واکسن سرخک نیاز دارند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوزادانی که با سزارین به دنیا می‌آیند بعید است با یک دوز واکسن سرخک محافظت شوند.
نوزادان سزارینی به ۲ دوز واکسن سرخک نیاز دارند

مخاطب ۲۴- احتمال بی‌اثر بودن یک تزریق سرخک در نوزادان سزارین تا ۲.۶ برابر بیشتر از نوزادانی است که از طریق طبیعی متولد می‌شوند. سیستم ایمنی آن‌ها قادر به تولید آنتی بادی برای مبارزه با عفونت سرخک نیست.

محققان گزارش دادند که با این حال، تزریق دوم باعث ایجاد ایمنی قوی در برابر سرخک می‌شود.

«هنریک سالجه»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه کمبریج بریتانیا، گفت: «ما کشف کرده‌ایم که روش زایمان- چه از طریق سزارین یا طبیعی- عواقب طولانی‌مدتی بر ایمنی ما در برابر بیماری‌ها در زمان رشد دارد.»

محققان گفتند سرخک بسیار عفونی است و حتی میزان پایین شکست واکسن می‌تواند به طور قابل توجهی خطر شیوع را افزایش دهد.

به گفته محققان، قبل از معرفی واکسن سرخک در سال ۱۹۶۳، سرخک هر سال باعث مرگ ۲.۶ میلیون نفر می‌شد. این بیماری مانند سرماخوردگی است که همراه با خارشی مشخص شروع می‌شود و می‌تواند منجر به عوارض جدی مانند نابینایی، تشنج و مرگ شود.

سالجه گفت: «نوزادانی که با سزارین متولد می‌شوند، کسانی هستند که ما واقعاً می‌خواهیم آن‌ها را پیگیری کنیم تا مطمئن شویم که دومین تزریق سرخک خود را دریافت می‌کنند، زیرا احتمال شکست اولین تزریق آن‌ها بسیار بیشتر است.»

محققان احتمال می‌دهند که میزان شکست در نوزادان سزارینی به دلیل تفاوت در میکروب‌های روده آن‌ها باشد. در زایمان واژینال، انتقال انواع بیشتری از میکروب‌ها از مادر به نوزاد اتفاق می‌افتد که می‌تواند از سیستم ایمنی محافظت کند.

سالجه گفت: «با زایمان سزارین، کودکان مانند زایمان طبیعی در معرض میکروبیوم مادر قرار نمی‌گیرند. ما فکر می‌کنیم که این بدان معناست که آن‌ها برای توسعه میکروبیوم روده خود و همراه با آن، توانایی سیستم ایمنی برای ایجاد واکسن در برابر بیماری‌ها از جمله سرخک به زمان بیشتری نیاز دارند.»

برای این مطالعه، محققان از داده‌های مطالعه بیش از ۱۵۰۰ کودک در هونان چین استفاده کردند که هر چند هفته یک بار از تولد تا ۱۲ سالگی از آن‌ها نمونه خون گرفتند.

نتایج نشان داد که حدود ۱۲ درصد از کودکانی که از طریق سزارین به دنیا می‌آیند، هیچ پاسخ ایمنی به اولین تزریق سرخک خود نداشتند، در مقایسه با ۵ درصد کودکانی که از طریق واژینال متولد شدند.

در نتیجه، بسیاری از بچه‌های سزارین شده پس از اولین واکسیناسیون، هیچ محافظتی در برابر سرخک نداشتند.

به گفته محققان، دو دوز تزریق سرخک برای بدن برای ایجاد یک پاسخ ایمنی طولانی‌مدت مورد نیاز است، اما تنها ۸۳ درصد از کودکان در سراسر جهان تا اولین سالگرد تولدشان در سال ۲۰۲۲ یک دوز دریافت کردند که پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۰۸ است.

برچسب ها: سرخک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر