کد خبر: ۶۱۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
علت شیوع سرخک به دلیل ورود اتباع بیگانه از افغانستان و پاکستان از مرز‌های شرقی به کشور بوده است

بیشترین مبتلایان به سرخک از اتباع هستند

علیرضا رئیسی افزود: علت شیوع سرخک به دلیل ورود اتباع بیگانه از افغانستان و پاکستان از مرز‌های شرقی به کشور بوده و در این کشور‌ها درصد واکسیناسیون سرخک پایین است و هر سال موارد ابتلا با ورود این افراد به کشور را شاهد هستیم.
بیشترین مبتلایان به سرخک از اتباع هستند

مخاطب۲۴- معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از ابتدای امسال تاکنون هزار فرد مبتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشتر این افراد از اتباع خارجی هستند.

علیرضا رئیسی افزود: علت شیوع سرخک به دلیل ورود اتباع بیگانه از افغانستان و پاکستان از مرز‌های شرقی به کشور بوده و در این کشور‌ها درصد واکسیناسیون سرخک پایین است و هر سال موارد ابتلا با ورود این افراد به کشور را شاهد هستیم.

وی اظهار کرد: ورود اتباع بیگانه از مرز‌های شرقی هر از چند گاهی باعث همه‌گیری سرخک می‌شود و مجبور می‌شویم برای عده زیادی واکسن تزریق کنیم.

بیشتر بخوانید

رئیسی با اشاره به پوشش ۹۵ درصدی واکسیناسیون سرخک در کشور، تصریح کرد: این واکسن برای کودکان در ۹ و ۱۸ ماهگی تزریق می‌شود و موارد ابتلا بیشتر از اتباع بیگانه است که وارد کشور می‌شوند.
سرخک یک عفونت ویروسی است که بر سیستم تنفسی تأثیر می‌گذارد و بیماری بسیار مسری است که می‌تواند از طریق تماس با مخاط یا بزاق آلوده منتقل شود.

ایران در کنار بحرین، عمان و مصر یکی از چهار کشور منطقه مدیترانه شرقی است که تأییدیه حذف سرخک را از سازمان جهانی بهداشت دریافت کرده است و این تأییدیه دائمی نیست و ادامه آن نیازمند پایش مستمر، سند سالیانه و مهار سریع طغیان‌ها است.

برچسب ها: سرخک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر