کد خبر: ۴۲۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران:

هنر روابط‌عمومی و دانش تخصصی لازمه دفاع از دستاورد‌های اقتصادی است

​عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران تسلط توأمان بر مسائل اقتصادی و رسانه را کلید موفقیت مدیریت روابط‌عمومی‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی برای انعکاس شایسته دستاورد‌های این وزارت‌خانه در فضای رسانه عنوان کرد.
هنر روابط‌عمومی و دانش تخصصی لازمه دفاع از دستاورد‌های اقتصادی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:یاسر مرادی در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی وزارت امور اقتصادی دارایی که به مناسبت بزرگداشت روز ارتباطات و روابط‌عمومی به میزبانی بانک صادرات ایران برگزار شده بود، با تشریح برخی الزمات و ضرورت‌ها در برخورد حرفه‌ای و عالمانه در فضای رسانه‌ای، خواستار استفاده از ابزار‌های نوین اطلاع‌رسانی و همچنین تلفیق هنر روابط‌عمومی و دانش تخصصی اقتصادی برای مقابله با سوء جریان‌های رسانه‌ای در حوزه اقتصاد شد.

او در این نشست که با حضور مقامات وزارت اقتصاد و مدیران ارشد روابط‌عمومی زیرمجموعه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با قدردانی از زحمات این مجموعه‌ها در انعکاس دستاورد‌های این وزارت‎خانه، گفت: حوزه روابط‌عمومی وزارت اقتصاد برخلاف سایر وزارت‌خانه‌ها، یک کار کاملا تخصصی است و به همان اندازه که باید مسائل رسانه‌ای و خبری، روابط‌عمومی و هنر‌های آن را بلد باشیم، به همان اندازه نیز باید بر مسائل اقتصادی کشور نیز مسلط باشیم. اگر مسائل اقتصادی را ندانیم و اطلاعات تخصصی اقتصادی را ندانیم، قطعا درک درستی از موضوع نخواهیم داشت و طبیعتا اطلاع‌رسانی درستی به مردم صورت نخواهد گرفت.

مرادی تاکید کرد: اطلاع‌رسانی دیگر مثل گذشته نیست و پاسخگویی و واکنش به اخبار در لحظه صورت می‌گیرد و به سرعت در فضای رسانه‌ای منعکس می‌شود. زمانی که خبری در ذهن مردم به اشتباه جای می‌گیرد، تکذیب یا رد آن خبر، تنها مورد توجه ۱۰ درصد افراد و مخاطبان قرار می‌گیرد پس واکنش به هنگام و به موقع خبری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اگر قرار است جریان سازی در سطح رسانه اتفاق بیفتد، با توجه به تسلط مدیران روابط‌عمومی زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد بر مسائل اقتصادی، باید سرعت عمل کافی و به موقع دراین زمینه صورت گیرد تا مجالی برای سوء جریان خبری فراهم نکند و اگر غفلت شود، فرصت کافی برای جبران وجود ندارد. تشریفات اداری نباید مانع سرعت عمل در این زمینه شود.

عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران اظهار کرد: آمار عملکرد موجود در وزارت امور اقتصادی و دارایی و سایر مسئولان کشور، حکایت از موفقیت‌های بزرگ در بسیاری از زمینه‌های اقتصادی دارد، اما آنچه که مردم به طور مستقیم لمس می‌کنند، بیشتر اثرگذار است.

اطلاع رسانی در بخش زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد ارتباط مستقیم با معیشت مردم دارد و ضرورت دارد تا برای پرهیز از اطلاع‌رسانی غلط و مغرضانه رسانه‌های بیگانه، به موقع اطلاع‌رسانی شود. پس جریان‌سازی اولیه برای معرفی یک بخشنامه و دستاورد جدید، بسیار مهم است.

مرادی استفاده از ابزار‌های متنوع و نوین اطلاع‌رسانی از جمله فیلم، ویدئو، موشن‌گرافیک و سایر امکانات را علاوه بر روش‌های معمول خبر نویسی، مورد تاکید قرار داد و افزود: برای خنثی‌سازی سوءجریان رسانه‌ای، نیازمند هوشیاری ۲۴ ساعته و اقدام به موقع هستیم. در این مسیر نباید اسیر اخبار بی اهمیت شد و هر خبری ارزش پاسخگویی ندارد و باید از کنار اخبار بی ارزش، با اغماض گذشت.

عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران برای همکاری بیش از پیش بانک با مجموعه وزارت اموراقتصادی و دارایی برای اطلاع‌رسانی دستاورد‌ها و موفقیت‌های دولت اعلام آمادگی کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر