کد خبر: ۴۱۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱

شکایت ۱۰۰۰۰ نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا

شرکت فایزر موافقت کرده است که بیش از ۱۰۰۰۰ پرونده را به اتهام پنهان کردن خطرات سرطان‌زایی داروی سوزش معده زانتاک، حل و فصل کند.
شکایت ۱۰۰۰۰ نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا

مخاطب۲۴- شرکت فایزر (Pfizer) موافقت کرده است که بیش از ۱۰ هزار پرونده را به اتهام پنهان کردن خطرات سرطان‌زایی داروی سوزش معده "زانتاک" حل و فصل کند.

طبق گزارش بلومبرگ، این شکایت‌ها شامل پرونده‌هایی است که در دادگاه‌های ایالتی مختلف در سراسر ایالات متحده ثبت شده است؛ یکی از تولیدکنندگان زانتاک (سانوفی) با پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای حل و فصل حدود ۴۰۰۰ پرونده موافقت کرده است.

داروی زانتاک که با نام رانیتیدین نیز شهرت دارد، دارویی برای کاهش سطح اسید معده است. این دارو ابتدا توسط شرکت GSK به بازار عرضه شد، اما بعداً حقوق آن به شرکت‌های بوهرینگر اینگلهایم، فایزر و سانوفی واگذار شد. هر چهار شرکت با شکایات زانتاک روبرو شده‌اند و سرطان‌زایی این دارو را رد کرده بودند.
در سال ۲۰۲۰، سازمان غذا و داروی ایالات متحده از داروسازان خواست تا زانتاک و نسخه‌های ژنریک آن را پس از یافتن ماده سرطان زا به نام NDMA در نمونه‌های این دارو، از بازار خارج کنند و بنابراین هزاران شکایت در دادگاه‌های فدرال و ایالتی علیه فایزر و GSK شروع شد.

در سال ۱۳۹۹ نیز سازمان غذا و داروی ایران با ابلاغ نامه‌ای به شرکت‌های دارویی، خواستار توقف تولید و توزیع اشکال دارویی رانیتیدین در کشور شد.

برچسب ها: دارو سرطان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه یک لپ تاپ گیمینگ قدرتمند انتخاب کنیم؟ چگونه یک لپ تاپ گیمینگ قدرتمند انتخاب کنیم؟
وقتی پای بازی‌های جدید و سنگین به میان می‌آید، دیگر هیچ چیزی جز یک سیستم فوق‌العاده هم نمی‌تواند کافی باشد!
چرا مردان از خانه فراری می‌شوند؟! چرا مردان از خانه فراری می‌شوند؟!
یک عده‌ای نادان و متحجر در کشورمان داریم که معتقدند اگر زنان مستقل و شاغل باشند، فرزنداوری کم می‌شود. این ادعا در شرایطی مطرح می‌شود که ما در دهه‌های مختلف، به ویژه در دوران سال‌های اولیه پس از پایان جنگ زنان شاغل متعددی داشتیم که بیش از یک فرزند هم داشتند. گره زدن مسئله عدم تمایل به فرزندآوری به مسئله تحصیل یا اشتغال زنان یکی از متحجرانه‌ترین و خطرناک‌ترین افکاری است که اتفاقا بدترین آسیب‌ها را به جامعه خواهد زد.
۱۰ نکته کاربردی برای افزایش عمر و دوام گوشی ۱۰ نکته کاربردی برای افزایش عمر و دوام گوشی
با کمک این ترفند‌ها به حفظ و افزایش عمر و دوام گوشی و مخصوصا باتری کمک کنید تا خرید دستگاه جدید، دیگر اولین گزینه شما نباشد.
موشک جدید روسیه یکه تاز بی رقیب میدان موشک جدید روسیه یکه تاز بی رقیب میدان
ولادیمیر پوتین پس از آزمایش موفقیت آمیز موشک اورشنیک ادعا کرد که رهگیری موشک جدید روسیه غیرممکن است. آیا ادعای رئیس جمهور روسیه صحت دارد؟
شارژ گوشی با گرمای بدن ممکن است؟ شارژ گوشی با گرمای بدن ممکن است؟
آیا تا به حال فکر کرده‌اید که گرمای بدن شما می‌تواند منبع انرژی نامحدودی باشد؟ محققان با فناوری نوآورانه انقلابی در صنعت انرژی ایجاد کرده‌اند.
سرعت مجاز رانندگی در کشور‌های مختلف سرعت مجاز رانندگی در کشور‌های مختلف
حداکثر سرعت مجاز در رانندگی در کشورهای مختلف ـ از 50 کیلومتر تا نامحدود ـ متفاوت است.
پخش فصل جدید حسینیه معلی مشخص شد پخش فصل جدید حسینیه معلی مشخص شد
«حسینیه معلی» ویژه ایام ماه شعبان این روز‌ها مراحل پیش‌تولید و ساخت دکور را می‌گذراند.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر