کد خبر: ۴۱۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰

تخلفات سازمان یافته در دفاتر پلیس + ۱۰ نداریم

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: با بدرفتاری‌ها در دفاتر پلیس + ۱۰ صددرصد برخورد می‌شود.
تخلفات سازمان یافته در دفاتر پلیس + ۱۰ نداریم

مخاطب۲۴- مهدی سیدهاشمی مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اظهار کرد: شهروندانی که به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه می‌کنند می‌توانند تخلفات، بدرفتاری‌ها و هر مشکل دیگری را که در این دفاتر مشاهده می‌کنند به سامانه ۱۹۷ گزارش کنند.

وی افزود: سامانه ۱۹۷ در واقع سامانه بازرسی کل فراجا است که تخلفات مربوط به بخش‌های مختلف را به بازرسی‌های آن بخش‌ها اعلام می‌کند تا بعد از بررسی در صورت لزوم با فرد متخلف برخورد شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا بیان کرد: به همین منظور بازرسی بنیاد تعاون هم عملکرد دفاتر پلیس +۱۰ را بررسی می‌کند و حتی تا شدیدترین مجازات، یعنی لغو امتیاز برای فرد متخلف پیگیری می‌کند.

سیدهاشمی با بیان اینکه با بدرفتاری‌ها در دفاتر پلیس +۱۰ صد درصد برخورد می‌شود، گفت: مدیران دفاتر و کاربران آن‌ها حتما باید تایید صلاحیت بگیرند و هیچ فردی بدون تایید صلاحیت ما نمی‌تواند در این دفاتر مشغول به کار شود و به منظور نظارت بر این موضوع بازرسی‌های دوره‌ای انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در دفاترپلیس +۱۰ تخلفات سازمان یافته نداریم، اما در برخی مواقع مواردی مشاهده می‌شود که شامل بدرفتاری و یا دریافت وجه بیشتر از حد معمول بوده، که البته بلافاصله برابر دستورالعمل رسیدگی به تخلفات به شدت برخورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه در طی سال مجوز‌های حدود ۱۰ الی ۱۵ دفتر خدمات الکترونیک انتظامی به دلیل تخلف لغو امتیاز می‌شوند، یکی از مهمترین تخلفاتی که باعث لغو دفتر می‌شود، عدم حضور مدیر دفتر در محل کار و یا اشتغال به شغل دیگری می‌باشد که بلافاصله به محض این که متوجه شویم امتیاز ان دفتر باطل خواهد شد.

سیدهاشمی گفت: افزایش متعارف تعداد دفاتر پلیس +۱۰ در دستور کار است و مناسب با جمعیت هر استان در صورت لزوم فراخوان ایجاد دفاتر منتشر می‌شود.

برچسب ها: ناجا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند
مقام‌های محلی طالبان در هرات اعلام کرده که در جریان ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۸ هزار مهاجر از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد ولایت هرات شدند.
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
خودشیفتگی از نوع ترامپیسم! خودشیفتگی از نوع ترامپیسم!
رئیس‌جمهور ایالات متحده که نامزدی‌اش برای جایزه صلح نوبل به‌تازگی لغو شده، گلایه کرد که چرا به دلیل اقداماتش در ۲ هفته گذشته این جایزه را دریافت نکرده است!
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
برگزیده
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر