کد خبر: ۴۰۹۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵

مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد

مدیر عامل بانک ملی ایران در مراسم تقدیر و معارفه مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی گفت: بخش مهمی از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۲ سودآور شده‌اند.
مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:ابوالفضل نجارزاده در این مراسم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درباره خروج بانک‌ها از بنگاهداری و سیاست دولت در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، گفت: تلاش‌های فراوانی در گروه توسعه ملی و شرکت آینده پویا در راستای واگذاری‌ها صورت گرفته است.

وی ضمن تقدیر از خدمات حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی تأکید کرد: در حال حاضر با تلاش‌های صورت گرفته، بخش مهمی از شرکت‌های زیر مجموعه بانک سودآور هستند و این روند باید امسال نیز با قدرت ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تأکید بر توانمندی و تجارب علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، بیان کرد: هدف بانک ملی ایران این است که امسال در مجموع شرکت‌های زیر مجموعه ۵۰ همت واگذاری انجام گیرد؛ بنابراین همه ارکان بانک و شرکت‌ها باید برای تحقق این هدف تلاش کنند.

نجارزاده ضمن تأکید بر تداوم شفاف‌سازی در شرکت‌های زیرمجموعه گفت: سال گذشته بخش مهمی از پرونده‌های باز گروه توسعه ملی به نتیجه رسید و باید تلاش شود تا امسال هم باقیمانده این پرونده‌ها منتج به نتیجه شوند.

وی تأکید کرد: واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه باید با قیمت واقعی صورت گیرد. بانک ملی ایران هر حمایتی که ضروری باشد، از شرکت‌های زیر مجموعه به‌عمل می‌آورد و پس از سوددهی آن‌ها و فراهم شدن شرایط لازم برای واگذاری در این رابطه اقدام خواهد کرد.

وی با تأکید بر انضباط مالی در شرکت‌ها و جانشین‌پروری در گروه توسعه ملی گفت: مقام معظم رهبری امسال را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده‌اند. این موضوع بیانگر راهبرد مهمی‌ست که بانک ملی ایران باید به عنوان بازوی اجرایی دولت در نظام بانکی برای تحقق آن بکوشد. در این رابطه ضروری‌ست تا گروه توسعه ملی با برنامه‌ای مدون اقداماتی انجام دهد که علاوه بر تحقق شعار سال در این بخش، باری از دوش مردم و اقتصاد کشور برداشته شود.

عباس شفیعی، رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران در این مراسم ضمن تقدیر از حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و تأکید بر توانمندی‌های علی نبوی مدیر عامل جدید این شرکت گفت: بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاست‌های دولت سیزدهم، حمایت از شرکت‌های زیر مجموعه را با هدف رشد و سوددهی آن‌ها ادامه می‌دهد و پس از به قیمت رسیدن این شرکت‌ها و حصول شرایط مطمئن، نسبت به واگذاری آن‌ها اقدام خواهد کرد.

وی افزود: سال گذشته اقداماتی در راستای واگذاری‌ها در گروه توسعه ملی صورت گرفته است که امیدواریم امسال هم این روند با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.

همچنین علی نبوی مدیر عامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در این مراسم ضمن تشکر از حسن اعتماد مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران اهم برنامه‌های خود را تشریح کرد.

حسین مدرس خیابانی نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد خود در دوران تصدی مدیریت شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به مدیر عامل و هیأت مدیره بانک ملی ایران ارائه کرد.

در این مراسم اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل نیز ضمن تقدیر از خدمات ارزنده حسین مدرس خیابانی مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، انتخاب علی نبوی به‌عنوان مدیر عامل جدید این شرکت را موجب تقویت عملکرد این شرکت در بخش‌های مختلف دانستند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر