کد خبر: ۴۰۸۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
در نتیجه‌ی عدم بلیط فروشی به بانوان:

نصف ورزشگاه در بازی ایران و عراق خالی ماند

زنان علاقه‌مند به تماشای دیدار ایران و عراق از صبح امروز بار‌ها برای خریدن بلیت تلاش کردند، اما با خطای سایت بلیت فروشی و مشکلات دیگری مواجه شدند و ناکام ماندند.
نصف ورزشگاه در بازی ایران و عراق خالی ماند

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، بلیت فروشی دیدار ایران و عراق از صبح امروز (پنجشنبه) آغاز شد، اما گزارش‌های دریافت شده از زنانی که علاقه‌مند به تماشای این دیدار بودند، حاکی از این است که تلاش‌های مکرر و پرتعداد آن‌ها برای خرید بلیت نافرجام بوده و هیچ یک نتوانستند بلیتی خریداری کنند.

نصف ورزشگاه در بازی ایران و عراق خالی ماند


بررسی‌های خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد که مشکلی که برای زنان علاقه‌مند وجود داشته این بوده که در تمام ساعات بلیت فروشی، جایگاه مربوط به زنان، خالی از ظرفیت بوده است.

مسئولان ورزشگاه آزادی و فدراسیون فوتبال ۲۰۰۰ بلیت را برای حضور تماشاگران زن تخصیص داده بودند که در ضلع جنوبی ورزشگاه آزادی (از جایگاه ۶ تا ۱۴) قرار داشت، اما در سایت بلیت فروشی، درج شده بود که هیچ ظرفیتی موجود نیست. البته پیش از این اعلام شده بود که ظرفیت بلیت فروشی برای مردان ۸۰۰۰ صندلی است، اما در سایت بلیت فروشی، جمع ظرفیت بلیت‌ها عدد ۳۶ هزار صندلی را نشان می‌داد که تا زمان تنظیم این گزارش، ۲۰۰۰ بلیت از ظرفیت این بازی باقی مانده بود.

دقایقی قبل، احمد مددی، مدیر ورزشگاه آزادی اعلام کرد که بلیت فروشی برای زنان دایر بوده و ۲۰۰۰ بلیت توسط بانوان خریده شده است.

خوش‌بینانه‌ترین حالت این است که تمام ۲۰۰۰ بلیت مخصوص هواداران زن در دقایق اولیه صبح و زمانی که سامانه بلیت‌فروشی تازه باز شده بود به فروش رفته باشد که البته علاوه‌بر خوش‌بینانه بودن، باورنکردنی است.

خبرنگار ایسنا درباره این اتفاق و مشکلی که برای زنان به وجود آمده، با سخنگوی فدراسیون فوتبال تماس گرفت که درباره این موضوع اظهار بی اطلاعی کرد!

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر