کد خبر: ۴۰۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
دکترسیدمحمدمهدی احمدی:

هدف ما کمک به باشگاه پرسپولیس و کم شدن حاشیه‌های این تیم است

مدیر کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس با بیان اینکه می‌خواهیم تیمی در حد آسیا تجهیز کنیم،گفت: یکی از اهداف مهم ما، کمک به باشگاه پرسپولیس و کم شدن حاشیه های این تیم است
هدف ما کمک به باشگاه پرسپولیس و کم شدن حاشیه‌های این تیم است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:دکترسیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر و مدیر کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس با حضور در برنامه زنده "مجله فوتبال" شبکه خبر با اشاره به واگذاری این باشگاه به بخش خصوصی، افزود:ما اصلا برای این آمدیم که نظام بانکی به باشگاه پرسپولیس کمک کند و حاشیه‌های خارج از میدان بازی، از تیم دور شود.
دکتر احمدی تصریح کرد: حواشی به خاطر هزینه‌ها، حقوق بازیکنان و کادر فنی و عدم شفافیت در نظام بودجه ریزی و مالی باشگاه بود که ما آمدیم آن‌ها را از باشگاه دور کنیم.
وی ادامه داد: در همین راستا و در قدم اول ما ۱۰ درصد از حقوق بازیکنان را که معوقه بود پرداخت کردیم تا در پایان فصل روحیه مضاعفی داشته باشند و ا‌نشاالله بتوانند در جام باشگاه‌های ایران کسب موفقیت کنند، چون خودشان باعث این می‌شوند برخی از اقساط تخفیف داشته باشد و این تخفیف به بازیکنان تخصیص پیدا می‌کند.
مدیر کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس با تاکید بر اینکه در بحث کادرفنی هم تغییری در ۵ هفته باقی‌مانده نخواهیم داشت و آقای درویش همراه با دیگر اعضا ادامه خواهند داد، گفت: ما یک عضو مالی که کرسی آن در باشگاه خالی است را اضافه می‌کنیم تا ریسک‌های مالی و فوتبالی را برطرف کنیم و امنیت داشته باشیم.
دکتر احمدی خاطرنشان ساخت: هدف این است سال بعد پرسپولیس را به عنوان مدعی قهرمان آسیا تجهیز کنیم تا انشاالله مقامی در شأن و درخور نام نماینده ایران کسب شود.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زیباترین و خلاق‌ترین پاسپورت‌های جهان زیباترین و خلاق‌ترین پاسپورت‌های جهان
گذرنامه، فراتر از یک سند، نمادی از هویت، غرور ملی و فرهنگ کشورهاست. در حالی‌که همه گذرنامه‌ها وظیفه‌ای مشابه دارند، برخی کشور‌ها طراحی آن را به سطحی از هنر، روایت‌گری و فناوری رسانده‌اند که فراتر از کاربرد اولیه‌اش، تصویری عمیق از تاریخ، ارزش‌ها و زیبایی‌های سرزمین خود ارائه می‌دهد.
پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم
رئیس جمهور گفت: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم، اما اگر آنها نخواهند از موضع برابر با ما مذاکره کنند، مسیر خود را ادامه می‌دهیم. همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند، نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی» رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی»
کتابخانه و موزه ملک، یک نسخه خطی از کلیات سعدی را رونمایی کرد.
ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود
ظریف گفت: ما نیازمند روابط خوب با همه همسایگان‌مان هستیم و روسیه به عنوان یک همسایه قدرتمند، حالا از دید بعضی‌ها قدرت منطقه‌ای و از دید بعضی‌ها قدرت جهانی، یک شریک راهبردی برای ایران است. ولی این شراکت راهبردی باید بر اساس چشمان باز باشد و با شناخت دقیق از روسیه شکل گیرد.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟ چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد که سخنرانی «سید عباس عراقچی»، وزیر محترم امور خارجه که قرار بود امروز (دوشنبه) به صورت مجازی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی ایراد گردد، لغو شده است.
برگزیده
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر
حدود ۴۳۰هزار نفر از فهرست یارانه‌بگیران فروردین‌ماه حذف شده‌اند. بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد مسافرت خارجی دلیل عمده حذف این افراد از فهرست یارانه‌بگیران بوده است.
شرایط دریافت وام با کارت یارانه شرایط دریافت وام با کارت یارانه
طرح جدید نظام بانکی به افراد امکان دریافت وام فوری تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان را تنها با استفاده از کارت یارانه می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر