کد خبر: ۱۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷

دکتر احمدی: بانک شهر در مسیر درست و اصولی بانکداری حرفه‌ای حرکت می‌کند

مدیرعامل بانک شهر با اشاره به موفقیت‌های شایسته تحسین این بانک طی سال گذشته، گفت: به یاری خداوند و تلاش‌های همه جانبه همکاران توانسته ایم شرایط بانک را تغییر دهیم.
دکتر احمدی: بانک شهر در مسیر درست و اصولی بانکداری حرفه‌ای حرکت می‌کند

دکتر احمدی: بانک شهر در مسیر درست و اصولی بانکداری حرفه‌ای حرکت می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر :دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در دیدار با مدیران، کارکنان ستادی و روسای شعب سراسر کشور؛ با ارائه گزارشی از عملکرد بانک شهر، تصریح کرد: از سال ۹۸ ریل گذاری بانک شهر عوض شده و این بانک در مسیر درست و اصولی بانکداری حرفه‌ای حرکت می‌کند.
وی با بیان اینکه بانک شهر امروز به موفقیت‌های بسیاری در شبکه بانکی کشور دست پیدا کرده است، تصریح کرد: در حوزه منابع ریالی رشد چشمگیری داشته ایم و به نسبت سال قبل شاهد رشد ۳۵ درصدی بانک در این حوزه هستیم.
دکتر احمدی ادامه داد: در حوزه ریسک تمرکز نیز توفیقات مهمی کسب کرده ایم. در این حوزه به واسطه دقت و ممارستی که اعضای هیات مدیره و هیات عامل و همه شما عزیزان داشته اید، ریسک تمرکز به طور کامل از بین رفته و یک دستاورد بسیار ارزشمند در حوزه منابع است.
مدیرعامل بانک شهر با تاکید بر اینکه ترکیب منابع یکی از چالش‌های این بانک طی سال‌های گذشته بود، گفت: در سال ۹۸؛ ۹۰ درصد سپرده‌های بانک کوتاه مدت و بلند مدت بود و تنها ۱۰ درصد منابع بانک سپرده جاری بود. اما در سال ۱۴۰۱ سپرده جاری بانک به بیش از ۳۵ درصد رسیده است. این نشان می‌دهد ما می‌توانیم و توانسته ایم شرایط بانک را تغییر دهیم.
دکتر احمدی تاکید کرد: عملکرد بانک شهر در شبکه بانکی کشور به قدری موفقیت آمیز و درخشان بوده است که دیگر امروز کسی نمی‌تواند درباره انحلال یا ادغام این بانک سخنی برزبان آورد و این مهم دستاوردی عظیم برای خانواده بزرگ بانک شهر است.
وی افزود: در حوزه مصارف نیز به نسبت سال ۱۴۰۰؛ رشد قابل توجهی را تجربه کرده ایم و برای اولین بار نیز توانسته ایم درآمد مشاع مثبت داشته باشیم و از منابع و مصارف سودسازی کنیم.
مدیرعامل بانک شهر خاطرنشان ساخت: برای حل مشکل ناترازی بانک، بسیار زیاد تلاش کردیم و الان می‌توانیم بگوییم که تک تک شما عزیزان یک بانکدار حرفه‌ای هستید؛ زیرا توانستید درآمد مشاع مثبت در شعب ایجاد کنید.
دکتر احمدی با تاکید بر اهمیت جایگاه ارزی بانک شهر در شبکه بانکی کشور و برتری محسوس این بانک به نسبت سایر بانک‌ها در این حوزه، خاطرنشان کرد: در حوزه ارزی طی سال گذشته بیش از ۳۰۰ درصد تحقق اهداف بودجه‌ای داشته ایم.
وی با اشاره به اقدامات بزرگ و قابل توجه بانک در واگذاری املاک مازاد، گفت: اموال مازادی که درشت دانه بود و قابلیت فروش نداشت و همواره به عنوان یکی از دغدغه‌های صورت‌های مالی بانک به شمار می‌رفت، امروز به عنوان یک مزیت برای بانک محسوب می‌شود و ما توانستیم از این محل مبلغ قال توجهی خلق سود کنیم.
دکتر احمدی با بیان اینکه تحول فرهنگ سازمانی یکی از نکات مهمی می‌باشد که در بانک شهر ایجاد شده است، گفت: از نظر جایگاه سازمانی نیز به مرحله‌ای رسیده ایم که بانک‌های دیگر احساس رقابت با بانک شهر را دارند و ما باید کارایی خودمان را با توجه به این فضای رقابتی افزایش دهیم.
دکتر احمدی یکی دیگر از دستاورد‌های مهم بانک شهر در سال گذشته را ارتقای جایگاه بانک در میان افکار عمومی عنوان کرد و گفت: بانک شهر تا پیش از این بانکی فراموش شده بود در حالی الان با تبلیغات اثربخش دارای آوازه است و افکار عمومی این بانک را به عنوان بانکی که می‌تواند در حوزه تجاری از بانک‌های موثر باشد می‌شناسند. نگاهی که در سال‌های پیش وجود نداشت.
مدیرعامل بانک شهر عنوان کرد: تقویت جایگاه منابع انسانی و چگونگی استخدام نیرو‌ها یکی از معضلات بانک بود که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته و برگزاری آزمون توانستیم این معضل را حل و فصل کنیم و هم اکنون اکثر همکارانی که جدیدا به استخدام بانک شهر درآمده اند از دانشجویان برتر دانشگاه‌های خوشنام کشور با معدل بالا هستند. خوشبختانه در این حوزه نیز جانشین پروری خوبی برای بانک شهر صورت گرفت که جزو دستاورد‌های افتخار آمیز بوده است.
دکتر احمدی همچنین کاهش مطالبات غیرجاری بانک شهر را یکی دیگر از دستاورد‌های مهم این بانک در سال‌های اخیر عنوان کرد.
وی با اشاره به صدور مجوز تاسیس و فعالیت صندوق املاک و مستغلات بانک شهر، افزود: درحال حاضر به اولین بانکی تبدیل شده ایم که مجوز تاسیس این صندوق را در شبکه بانکی اخذ کرده است. این صندوق می‌تواند در سال جاری برای تسریع در فروش املاک بانک خیلی موثر باشد و از افزایش مطالبات غیرجاری جلوگیری خواهد کرد.
دکتر احمدی ادامه داد: در این سال‌ها نه تنها به سمت خرید املاک نرفته بلکه با سیاست‌هایی که در نظر گرفته ایم نشان دادیم که می‌خواهیم املاک مازاد را از صورت‌های مالی بانک خارج کنیم؛ بنابراین در بحث املاک مازاد مشکلی متوجه بانک نیست.
وی افزود: به موضوع اضافه برداشت از بانک مرکزی نیز توجه جدی داشته ایم؛ چندین ماه است که بانک شهر با عملکرد خوب خود اضافه برداشت از بانک مرکزی نداشته است.
مدیرعامل بانک شهر در پایان عنوان کرد: قطعا با اتکاء به توان تک تک شما مدیران و همکاران خواهیم توانست سال متمایزی را برای بانک ایجاد کنیم. من به شما ایمان داشته و اعتقاد دارم با حضور شما عزیزان برای بانک شهر بهترین‌ها رقم خواهد خورد و در سال ۱۴۰۲ عملکرد متمایزی نسبت به سال قبل خواهیم داشت.

 
برچسب ها: بانک شهر
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.