کد خبر: ۲۰۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۲
موفقیت اتفاقی نیست

بانک شهر چگونه به بانکی قابل اعتماد تبدیل شد

با انتشار صورت‌های مالی ۱۲ ماهه منتهی به پایان سال گذشته بانک شهر در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال) مشخص شد که این بانک با جلب کامل اعتماد شهروندان و مشتریان شبکه بانکی ضمن تقویت جایگاه خود در شبکه بانکی کشور، در مسیر درست و اصولی بانکداری حرفه‌ای حرکت می‌کند.
بانک شهر چگونه به بانکی قابل اعتماد تبدیل شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: تیم مدیریتی بانک شهر طی یک سال گذشته با برنامه ریزی اصولی، شناخت دقیق ظرفیت ها، دانش و تجربه کارکنان خود ضمن حرکت در راستای سیاست‌های کلان اقتصادی در زمینه رونق تولید و اشتغال و حمایت از کالای ایرانی، کمک به رشد و آبادانی شهر‌ها و ارائه خدمات برتر بانکی به شهروندان؛ توانست، فصل دیگری از افتخارات برای خود به ارمغان بیاورد.

بانک شهر با گذشت بیش از یک دهه فعالیت، امروز به مرحله پختگی در عملکرد‌ها رسیده و موفقیت‌های این بانک در ارزیابی‌های شبکه بانکی، بیانگر همین موضوع است. بانک شهر با افزایش محبوبیت خود در میان شهروندان، فعالان اقتصادی، صاحبان کسبه، تجار و ... توانست در سال ۱۴۰۱ در حوزه منابع ریالی رشد چشمگیری داشته باشد و به نسبت سال قبل رشد ۳۵ درصدی را در این حوزه تجربه کند. ریسک تمرکز منابع نیز در این بانک به طور کامل از بین رفته و این مهم دستاورد بسیار ارزشمند در حوزه منابع است.

همچنین با اشاره به اهمیت جایگاه ارزی بانک شهر در شبکه بانکی کشور (قرارگرفتن در میان ۳ بانک برتر کشور در حوزه ارزی) و برتری محسوس آن به نسبت سایر بانک‌ها در این حوزه، این بانک طی سال گذشته در حوزه ارزی بیش از ۳۰۰ درصد تحقق اهداف بودجه‌ای را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

با توجه به اینکه املاک مازاد بانک شهر طی سنوات اخیر همواره به عنوان یکی از دغدغه‌های مهم در صورت‌های مالی بانک به شمار می‌آمد، اما در سال ۱۴۰۱ اقدامات بزرگ و قابل توجهی نیز در واگذاری املاک مازاد صورت گرفت و اموال مازادی که واگذاری آنان سخت بود با یک برنامه ریزی درست، فرآیند واگذاری آن‌ها در چارچوب قوانین و مقررات انجام و بانک شهر توانست از این محل مبلغ قابل توجهی خلق سود کند. درحال حاضر نیز به اولین بانکی تبدیل شده که مجوز تاسیس و فعالیت صندوق املاک و مستغلات را در شبکه بانکی اخذ کرده است. این صندوق می‌تواند در سال جاری برای تسریع در فروش املاک بانک موثر باشد و از افزایش مطالبات غیرجاری جلوگیری کند.

کاهش مطالبات غیرجاری را نیز می‌توان یکی دیگر از دستاورد‌های مهم این بانک در سال‌های اخیر عنوان کرد. با وصول بخش اعظمی از میزان مطالبات معوق غیر جاری در بانک شهر علاوه بر کنترل این مطالبات در مقایسه با حجم تسهیلات اعطایی، شاخص NPL بانک (نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی) نیز در وضعیت قابل قبولی قرار گرفته است.

در حوزه کارمزد‌های ریالی، در سال ۹۸ مجموع کارمزد‌های ریالی بانک ۲۷۸ میلیارد تومان بوده، اما درحال حاضر این رقم به ۲ هزار میلیارد تومان رسیده و رشد ۷۰۰ درصدی داشته که این روند در کارنامه عملکردی بانک شهر کم سابقه و بی نظیر بوده است.

کاهش نرخ بهره‌ای پول در بانک شهر یکی دیگر از دستاورد‌های مهم این بانک در شبکه بانکی کشور بوده است. در سال ۹۸ این نرخ ۱۸.۲۸ درصد، در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۹ درصد و در پایان سال ۱۴۰۱ این رقم به ۱۱.۶۹ درصد رسیده است.

انتشار صورت‌های مالی ۱۲ ماهه منتهی به پایان سال گذشته بانک شهر در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال)، نیز نشان می‌دهد؛ این بانک در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۱.۱۲.۲۹ به ازای هر سهم ۴,۷۳۱ ریال سود محقق کرده، که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۲۵ درصد افزایش داشته است. همچنین بانک شهر با سرمایه ثبت شده ۱۵,۵۷۲,۸۴۱ میلیون ریال طی عملکرد ۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۱.۱۲.۲۹ مبلغ ۷۳,۶۷۴,۸۹۸ میلیون ریال سود محقق کرده است. درآمد عملیاتی این بانک نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۴ درصد رشد داشته است.

رکورد شکنی عرضه اولیه نماد "شهر" (سهام شرکت گروه مالی شهر) در بورس تهران نیز یکی دیگر از اقدامات مهم در بانک شهر بوده است. در عرضه اولیه این نماد، بیش از ۲ میلیون و ۲۲۸ هزار نفر شرکت کردند که در تاریخ عرضه‌های اولیه بورس طی دو سال و نیم گذشته بی سابقه بوده است.
در پایان تاکید می‌گردد که پیشرفت و موفقیت در سازمان بزرگ و پیشرو هیچگاه اتفاقی نبوده و بانک شهر نیز با اتکاء به توان مدیریتی مدیران ارشد، دانش و تجربه کارکنان خود توانسته ضمن خلق دستاورد‌های مهم؛ کارنامه‌ای درخشان از عملکرد خود در سال ۱۴۰۱ برجای گذارد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر