کد خبر: ۳۹۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸

زلزله مرزن‌آباد مازندران خسارتی نداشت

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به وقوع زمین لرزه‌ای در دقایقی پیش در بخش مرزن‌آباد چالوس گفت: این بلای طبیعی طبق گزارش‌های دریافتی تاکنون خسارتی نداشته است
زلزله مرزن‌آباد مازندران خسارتی نداشت

مخاطب۲۴_ مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به وقوع زمین لرزه‌ای در دقایقی پیش در بخش مرزن‌آباد چالوس گفت: این بلای طبیعی طبق گزارش‌های دریافتی تاکنون خسارتی نداشته است.

به گزارش ایلنا از موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زلزله سه ریشتری، ساعت ۱۷ و ۲۸ دقیقه عصر سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در عرض جغرافیایی ۳۶.۴۰۵ و طول ۵۱.۳۲۰ و در عمق ۱۲ کیلومتری زمین در بخش مرزن آباد چالوس رخ داده است.

حسینعلی محمدی شیر کلایی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران روز سه شنبه در مورد این زمین لرزه در گفت و گویی گفت: تاکنون گزارشی از خسارت احتمالی جانی و مالی ناشی از زلزله در این بخش از توابع شهرستان چالوس از سوی مسوولان محلی دریافت نشده است.

وی اظهار کرد: با این وجود بررسی‌های کارشناسی از سوی نیرو‌های مدیریت بحران در منطقه ادامه دارد و چنانچه گزارشی از میزان خسارت‌های احتمالی برسد در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

شیرکلایی ادامه داد: با وجود اینکه زمین لرزه بیش از سه ریشتری در زمان یاد شده پس لرزه‌هایی به همراه نداشت، اما نیرو‌های مدیریت بحران استان در آمادگی کامل به سر می‌برند تا در صورت وقوع خسارت بتوانند کمک رسانی به خسارت دیدگان احتمالی داشته باشند.

بخش مرزن آباد چالوس با برخورداری از یک نقطه شهری و ۱۰۰ نقطه روستایی و جمعیتی بیش از ۱۰ هزار نفر در مسیر جاده پرتردد کرج - چالوس محدوده کندوان قرار دارد.

برچسب ها: زلزله
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انقلاب پهپادی؛ تحول جنگ‌های مدرن انقلاب پهپادی؛ تحول جنگ‌های مدرن
پهپاد‌ها از ابزار شناسایی به سلاح استراتژیک تبدیل شده و با بازنویسی قواعد نبرد از جنگ اوکراین تا خاورمیانه، آینده درگیری‌های نظامی را شکل می‌دهند.
رشد شاخص بورس در معاملات ۵ شهریور ۱۴۰۴ رشد شاخص بورس در معاملات ۵ شهریور ۱۴۰۴
بازار بورس در معاملات امروز ۵ شهریور ۱۴۰۴ با روندی مثبت همراه شد و شاخص کل در لحظاتی از معاملات، رنگ سبز به خود گرفت.
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌ها قلب تپنده فوتبال هستند؛ جایی که هیجان، تاریخ و تکنولوژی به هم می‌رسند. در این مقاله، ۱۵ ورزشگاه برتر ایران را از نظر ظرفیت، کیفیت چمن، سال ساخت، امکانات جانبی و نقش آنها در فوتبال ملی و باشگاهی بررسی می‌کنیم؛ از نماد‌های قدیمی تا سازه‌های مدرن.
فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در تورنمنت کافا امشب اعلام شد؛ لیستی متشکل از ۲۷ بازیکن که نسبت به فهرست‌های قبلی تغییرات پرشماری دارد و چهره‌های غافلگیرکننده‌ای در آن دیده می‌شود.
آغاز نخستین حراج سکه طلا سال ۱۴۰۴ از چهارشنبه آغاز نخستین حراج سکه طلا سال ۱۴۰۴ از چهارشنبه
بانک مرکزی اعلام کرد نخستین حراج سکه سال ۱۴۰۴ از ۵ شهریور برگزار می‌شود و متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت ثبت سفارش و واریز وجه دارند.
قطع یارانه ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ در مرداد ۱۴۰۴ قطع یارانه ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ در مرداد ۱۴۰۴
در مرداد ۱۴۰۴، یارانه حدود ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ به دلیل انتقال به دهک‌های بالاتر قطع شد؛ دهک ۱۰ از ابتدای سال یارانه دریافت نمی‌کند.
قتل زوج مشهدی بر سر مهریه؛ دو شهروند جان باختند قتل زوج مشهدی بر سر مهریه؛ دو شهروند جان باختند
در مشهد، مرد ۴۴ ساله همسر ۴۱ ساله‌اش را به ضرب گلوله کشت و سپس خودکشی کرد؛ اجساد آنها در خودرویی پیدا شد و زوج دو فرزند خردسال داشتند.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر