کد خبر: ۳۹۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶

زور چین هم به فیلتر کردن تلگرام نرسید

پاول دورف مؤسس Telegram می‌گوید، علیرغم فیلتر شدن تلگرام در چین، این اپ به پردانلودترین اپلیکیشن اندرویدی موجود در پلی استور تبدیل شده است.
زور چین هم به فیلتر کردن تلگرام نرسید

مخاطب۲۴- دولت چین به‌طور گسترده از فیلترینگ و سانسور اینترنت برای کنترل دسترسی به اطلاعات و محدود کردن فعالیت‌های آنلاین شهروندان خود استفاده می‌کند. این موضوع شامل مسدود کردن وب سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی، نظارت بر فعالیت‌های آنلاین و جلوگیری از انتشار محتوای مغایر با دیدگاه‌های دولت می‌شود.

تلگرام یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های کاربردی پیام رسان در جهان است که در چین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال، تلگرام در سال ۲۰۱۸ در چین مسدود شد، زیرا دولت این کشور آن را به‌عنوان تهدیدی برای امنیت ملی تلقی می‌کرد. درست مثل ایران، علاوه بر تلگرام بسیاری از شبکه‌های اجتماعی محبوب دیگر مانند فیس بوک، توییتر و یوتیوب نیز در چین مسدود هستند. دولت چین شبکه‌های اجتماعی داخلی را جایگزین این پلتفرم‌ها کرده است که تحت کنترل شدید دولت هستند.

در همین حین، پاول دورف، بنیان‌گذار و مدیرعامل تلگرام پستی را در کانال تلگرامی خودش منتشر کرده و مدعی شده علیرغم تمام سخت‌گیری‌های پکن، تلگرام به پردانلودترین اپلیکیشن اندرویدی Play Store در چین تبدیل شده است.
دورف در پست خودش این‌چنین می‌گوید:

با توجه به آمار گوگل پلی، تلگرام در حال حاضر رتبه یکم پردانلودترین اپلیکیشن‌های موبایل اندرویدی در چین را در اختیار دارد. دسترسی به تلگرام در چین نیازمند وی‌پی‌ان است، اما مردم چین باهوش هستند – آن‌ها تلگرام را دوست دارند و راهی برای استفاده از آن پیدا می‌کنند.

هفته گذشته، چین اپل را مجبور کرد تا برنامه‌هایی مانند تلگرام را از اپ استور چینی خود حذف کند. ما هیچ کاهش دانلودی از چین مشاهده نکرده‌ایم و فکر نمی‌کنم تلگرام هدف اصلی این تغییر بوده باشد.

این اقدامی علیه خود اپل بود. مقامات چینی در حال اجبار شهروندان خود برای جابه‌جایی از آیفون به گوشی‌های هوشمند اندرویدی تولید شده توسط شرکت‌های چینی مانند شیائومی هستند. برخلاف آیفون، اکثر گوشی‌های اندرویدی امکان بارگذاری جانبی برنامه‌ها را خارج از فروشگاه‌های برنامه می‌دهند – مانند نسخه مستقیم تلگرام – بنابراین کاربران بیشتری از چین به اندروید مهاجرت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید

اپل یک بار دیگر با سیاست‌های برنامه‌ای محصور متمرکز خود، به پای خودش شلیک کرد. در نتیجه این تغییر، سهم بازار آیفون در چین همچنان کاهش خواهد یافت. اولویت دادن به سود به جای آزادی کاربران، استراتژی بلند مدت خوبی نیست.

دورف در این بیانیه نه تنها دولت چین را برایس فیلتر کردن تلگرام به باد انتقاد گرفته است، بلکه از اپل نیز گلایه دارد که نمی‌گذارد کاربران آیفون با استفاده از سایدلودینگ، اپلیکیشن‌ها را از جایی به‌جز اپ استور خود دانلود کنند. همین چند روز پیش بود که در خبری اعلام کردیم با فشار دولت چین، واتساپ و تلگرام از اپ استور اپل حذف خواهند شد. این یعنی هیچ راهی برای دانلود این برنامه‌ها در چین وجود نخواهد داشت.

اپل مجبور شده جلوی قوانین وضع شده توسط اتحادیه اروپا سر خم کند و گفته می‌شود که از این پس کاربران اروپایی می‌توانند اپلیکیشن‌های iOS را در جایی خارج از اپ استور نیز دانلود کنند. ولی این قوانین فقط در کشور‌های اروپایی کارایی دارند و شامل دیگر کشور‌ها نخواهند شد!

برچسب ها: تلگرام
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.