کد خبر: ۲۴۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲

تلگرام در گوشی‌های شیائومی غیرقابل نصب شد

غول تلفن هوشمند آسیایی شیائومی، از نصب تلگرام روی دستگاه‌های مبتنی بر سیستم عامل MIUI و رابط میان‌افزاری خود، در چین جلوگیری می‌کند.
تلگرام در گوشی‌های شیائومی غیرقابل نصب شد

مخاطب24:نرم افزار MIUI، یک سیستم عامل مبتنی بر اندروید است که شیائومی در تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌های موبایل خود از آن استفاده می‌کند. با انتشار MIUI ۱۳ در سال ۲۰۲۲، شیائومی یک ویژگی امنیتی جدید برای مشخص کردن و جلوگیری از اجرای اپلیکیشن‌های مخرب در دستگاه‌ها اضافه کرد.



با این حال، این ویژگی با انتقادات و سوء ظن در گذشته مواجه شده بود و گمان کاربران بر این بود که ویژگی مذکور ممکن است تلاش پنهانی شیائومی با همکاری حزب کمونیست چین (CCP)، برای کنترل فعالیت‌های کاربران و سانسور اپلیکیشن‌ها باشد.


پس از این که MIUI، مسدود کردن اپلیکیشن‌هایی را آغاز کرد که به کاربران امکان می‌داد تنظیمات شبکه را فراتر از تنظیمات پیش فرض، تغییر دهند، این سوء ظن تقویت شد. اگر اپلیکیشنی، مخرب یا خطرناک به نظر برسد، MIUI سعی می‌کند اپلیکیشن مذکور را از دستگاه حذف کرده و نصب آن را مسدود کند.


افشاگری‌های اخیر نشان می‌دهد که MIUI شیائومی، اکنون پلتفرم پیام‌رسانی محبوب تلگرام را به عنوان یک اپلیکیشن خطرناک در چین، شناخته است.


طبق گزارش‌هایی که در کانال‌های تلگرام منتشر شده، هنگامی که MIUI شیائومی، تلگرام را شناسایی می‌کند، هشداری با این مضمون نشان می‌دهد که "این اپلیکیشن، در بررسی امنیتی شیائومی تائید نشده است. به دلایل امنیتی توصیه می‌شود تدابیر امنیتی را برای اطمینان از ایمنی اپلیکیشن و محافظت در برابر اپلیکیشن‌های خطرناک فعال کنید. "


هایکاری کالیکس، طراح موبایل چینی، در گفتگو با وب سایت بلیپینگ کامپیوتر، گزارش‌های مذکور درباره جلوگیری از نصب شدن تلگرام و اپلیکیشن‌های دیگر توسط سیستم عامل MIUI شیائومی را تائید کرد.


بر اساس گزارش وب سایت بلیپینگ کامپیوتر، مقامات چینی از لحاظ تاریخی، محدودیت‌ها یا ممنوعیت‌هایی را برای پلتفرم‌های جهانی متعددی از جمله فیس‌بوک، توییتر، واتس‌اپ و گوگل اعمال کرده‌اند و دسترسی و ارتباط رایگان را برای میلیون‌ها نفر محدود کرده‌اند. همچنین به مرور، پلتفرم‌های شبکه اجتماعی محبوب مانند فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب هدف قرار گرفته‌اند و جایگزین‌های چینی آن‌ها اهمیت پیدا کرده‌اند.

برچسب ها: شیائومی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر