کد خبر: ۳۹۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰
از سوی بانک شهر و در راستای تحقق شعار سال صورت می‌گیرد

ارائه خدمات مالی، پولی و سرمایه گذاری برای توسعه پایدار کیفیت زندگی شهری

معاون امور شهرداری‌های بانک شهر گفت: ارائه خدمات مالی، پولی و سرمایه گذاری برای توسعه پایدار کیفیت زندگی جامعه شهری یکی از ماموریت‌های مهم این بانک در سال جدید است.
ارائه خدمات مالی، پولی و سرمایه گذاری برای توسعه پایدار کیفیت زندگی شهری

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:محسن رنجبر با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" افزود: بانک شهر در تلاش است این شعار را در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی کرده و نقش شهروندان در توسعه شهری را پررنگ‌تر از گذشته کند.
وی تصریح کرد: زیرساخت‌های تحقق شعار سال ۱۴۰۳ در سال گذشته در بانک شهر فراهم شده و این مهم به ما کمک می‌کند، اهداف این شعار را به خوبی پیش ببریم.
رنجبر ادامه داد: در سال گذشته مدیریت ارشد بانک شهر با ایجاد معاونت امور شهرداری‌ها و سپس مشارکت در گام اول اجرائی کردن نهضت تامین مالی شهر نشان داد که می‌خواهد با استفاده از ظرفیت‌های علمی و عملیاتی موجود در شهر‌ها و نهاد‌های اقتصادی، دولت و البته به صورت ویژه مردم، گام‌های محکمی را در ایجاد یک نهاد متعامل، پشتیبان و پیشران اقدامات عمرانی، خدماتی و توسعه‌ای در رشد و توسعه شهر‌ها برای افزایش کیفیت زندگی مردم بردارد.
رنجبر خاطرنشان ساخت: مجمع کلانشهر‌های کشور، سازمان بورس و اوراق بهادار و بانک شهر، با همکاری دانشگاه‌های کشور و البته شهرداری‌ها و توسعه دهندگان حرفه‌ای شهر‌ها خواهند توانست در سال ۱۴۰۳ با هم افزائی برنامه ریزی شده و درست به طور فوق العاده موثر در عملیاتی سازی شعار سال اقدام کنند.
معاون امور شهرداری‌های بانک شهر در پایان گفت: طی ماه‌های آینده نیز با تمرکز بر تعامل سازنده با شهرداری‌ها و ایجاد شبکه توسعه دهندگان حرفه‌ای در شهر‌ها به دنبال بستر سازی عملیاتی کردن مشارکت مردم (توسعه دهندگان حرفه ای) در رشد و توسعه زیر ساخت‌های شهری و نگهداری بهینه و بهره ور شهر‌ها توسط خود مردم خواهیم بود.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر