کد خبر: ۴۲۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱

نشریه آمریکایی: ۶۵ درصد تونل‌های حماس هنوز سالم است

نشریه آمریکایی پولیتیکو با استناد به منابع اطلاعاتی آمریکا فاش کرد که هنوز ۶۵ درصد از تونل‌های حماس سالم هستند درحالیکه ۷۰ درصد از نیرو‌های آن نیز هنوز با اسرائیل مبارزه می‌کنند.
نشریه آمریکایی: ۶۵ درصد تونل‌های حماس هنوز سالم است

مخاطب ۲۴- پولیتیکو گزارش داد که اطلاعات ایالات متحده نشان می‌دهد تنها ۳۰ تا ۳۵ درصد از مبارزان حماس از ۷ اکتبر تا کنون جان باختند و حدود ۶۵ درصد از تونل‌های این گروه هنوز سالم هستند.

این رسانه همچنین می‌گوید که مقامات آمریکایی معتقدند حماس در ماه‌های اخیر هزاران عضو جدید را جذب کرده است.

این گزارش می‌افزاید که مسئولان دولت بایدن به شدت نگران قدرت و توان حماس برای جذب هزاران نیروی جدید طی ماه‌های گذشته و در زمان جنگ هستند که همین مسئله به نیرو‌های این جنبش این امکان را داده تا ماه‌ها در برابر حملات رژیم صهیونیستی مقاومت کنند.
منبع مذکور افزود با وجود اینکه نتانیاهو اخیرا اعلام کرده بود که باید حماس به طور کامل نابود شود، اما داده‌های اطلاعاتی آمریکایی به شکل نگران کننده‌ای بر این مسئله تاکید دارد که تحقق چنین هدفی غیرممکن است.

بیشتر بخوانید

لازم به ذکر است که با وجود گذشت نزدیک به ۸ ماه از جنگ در غزه رژیم صهیونیستی در تحقق اهدف اعلام شده خود یعنی نابودی حماس و آزادی اسرا ناکام مانده و هر روز نیرو‌های اشغالگر در نوار غزه از جمله شمال این باریکه با مقاومت شدید مبارزان فلسطینی مواجه می‌شوند.

برچسب ها: حماس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر