کد خبر: ۱۶۰۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵

ترامپ به بایدنِ «شکست‌خورده» تاخت

در شرایطی که قرار است جو بایدن حضور انتخاباتی خود برای ۲۰۲۴ را اعلام کند، رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده با انتقاد از او، دولت رئیس‌جمهوری کنونی را «ناتوان و شکست‌خورده» توصیف کرد.
ترامپ به بایدنِ «شکست‌خورده» تاخت

ترامپ به بایدنِ «شکست‌خورده» تاخت

مخاطب24:«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا دوشنبه در بیانیه طولانی خود گفت: می‌توانید پنج تن از بدترین روسای جمهور در تاریخ آمریکا را انتخاب کنید و آن‌ها را در کنار یکدیگر قرار دهید و بدانید که همگی آن‌ها نتوانستند خسارتی که جو بایدن در چند سال به کشورمان وارد کرد، انجام دهند. آن‌ها حتی به چنین چیزی نزدیک هم نشدند!

ترامپ به مشکلات بی‌حدی که بایدن در چند سال اول ریاست جمهوری خود با آن‌ها مواجه شده، از جمله به تورم، مهاجرت، جرم و جنایت و آموزش اشاره کرد. ترامپ همچنین به سوابق سیاست خارجی بایدن اشاره کرد؛ از جمله خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان و تسلط دوباره طالبان بر این کشور، جنگ روسیه و اوکراین و تنش‌های فعلی با چین.

دونالد ترامپ در بیانیه خود گفت: «با چنین ریاست‌جمهوری فاجعه‌بار و ناموفقی، تقریبا غیرقابل تصور است که بایدن حتی به فکر نامزدی دوباره در انتخابات باشد. می‌دانید که در انتخابات گذشته چه اتفاقی افتاد؛ آن‌ها تقلب کردند و در انتخابات دستکاری کردند. اما من این را به شما قول می‌دهم که وقتی در صحنه مناظره می‌ایستم و سوابق خودمان را با هم مقایسه می‌کنم، این بدترین کابوس دموکرات‌های رادیکال خواهد بود، زیرا هرگز سابقه‌ای به بدی آن وجود نداشته و کشور ما هرگز این همه چیز را پشت سر نگذاشته است.»

او افزود: «هرگز در تمام طول تاریخ آمریکا، تضادی به این بزرگی میان دو دولت متوالی وجود نداشته است. برای ما بزرگی بود و برای آن‌ها شکست.»

ترامپ در پایان افزود: «با حمایت شما در انتخابات، ما در سال ۲۰۲۴ جو بایدن را شکست خواهیم داد. ما اقتصاد خود را نجات خواهیم داد. تورم را سرکوب خواهیم کرد. ما تهاجم به مرز‌های جنوبی خود را متوقف خواهیم کرد. ما عزت ملت خود را اعاده خواهیم کرد؛ و ما از وقوع جنگ جهانی سوم جلوگیری خواهیم کرد. همه ما در کنار هم آمریکا را دوباره با عظمت خواهیم کرد!»

این رئیس جمهوری‌خواه پیشین کاخ سفید که نوامبر گذشته در عمارت لوکس خود در فلوریدا، تمایل برای مشارکت در انتخابات ۲۰۲۴ را اعلام کرد، اولین رئیس‌جمهوری کنونی یا سابق به شمار می‌رود که با اتهام جنایی مواجه شده و ماه گذشته در نیویورک رسما متهم شد.

بیانیه روز دوشنبه ترامپ در حالی منتشر شد که بایدن پیش از آن به خبرنگاران گفت که خیلی زود نامزدی در انتخابات را اعلام می‌کند و بسیاری گمان می‌کنند که امروز سه‌شنبه چنین اتفاقی رخ دهد.

در همین حال ترامپ در مصاحبه جدیدی گفت که در پایان دوره ریاستش بر کاخ سفید، با معاون خودش مایک پنس اختلافاتی داشت.

ترامپ در گفتگو با گرگ کلی، مجری نیوزمکس که شامگاه دوشنبه منتشر شد، گفت: من معاون رئیس‌جمهوری خیلی خوبی داشتم که تا پایان راه عملکرد خوبی داشت. با این حال قویا با او اختلاف‌نظر داشتم و هنوز هم همینطور است.

این رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در سال ۲۰۲۰ که انتخابات برگزار شد و به پیروزی بایدن انجامید، استدلال می‌کرد که مایک پنس به عنوان رئیس وقت سنا این توانایی را دارد که حکم پیروزی بایدن را لغو کند. مایک پنس، اما این ادعا را رد کرده و گفت که ایده ملغی کردن نتیجه انتخابات، «غیر آمریکایی» بود.

 
برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر