کد خبر: ۳۸۸۰
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶

دانش آموزان البرزی چاق می‌شوند

معاون تربیت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: حدود ۳۴ درصد دانش آموزان البرزی دارای اضافه وزن و چاقی هستند که اگر از سوی والدین کنترل نشود این دانش آموزان در آینده نزدیک با معضل چاقی بیش از حد و بیماری‌های غیر واگیردار رو به رو خواهند شد .
دانش آموزان البرزی چاق می‌شوند

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، فرشید علیزاده  گفت: علی رغم افزایش دو برابری فضای‌های ورزشی البرز در سال‌های اخیر، اما در حال حاضر سرانه ورزشی در این استان ۹ سانتیمتر مربع است که این آمار درمقایسه با سرانه کشوری که ۳۴ سانتیمتر مربع است، استان البرز را در رتبه آخر قرار داده است.

دانش آموزان البرزی چاق می‌شوند
علیزاده افزود: با توجه به رشد جمعیت و مهاجر پذیری استان البرز، فضا‌های ورزشی در استان البرز جوابگوی نیاز ورزشی دانش آموزان نیست که باید نگاه ملی برای حل این مشکل در استان البرز صورت بگیرد.

 


معاون تربیت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲ کلاس ویژه درس تربیت بدنی افتتاح شده است اظهار کرد: برای تاکید بیشتر بر روی مهارت‌های بنیادی دانش آموزان ابتدایی، پنج کلاس ویژه تربیت بدنی در چهار ناحیه شهرستان کرج و شهرستان نظرآباد در متراژ ۲۰۰ متر مربع افتتاح شد و تا پایان سال نیز پنج کلاس ویژه درس تربیت بدنی به بهره برداری خواهد رسید.

علیزاده به المپیاد دانش آموزی کشوری اشاره کرد افزود: طبق تفاهم نامه صورت گرفته بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان مسابقات المپیاد ورزشی دانش آموزان در هشت رشته ورزشی برگزار می‌شود.

این مسئول گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور تصمیم بر آن شد تا با توجه به اعزام مسابقات برون مرزی در رشته کشتی، این مسابقات در دهه مبارک فجر امسال به میزبانی مشهد مقدس برگزار شود.

وی افزود: نفرات اعزامی این مسابقات در دو رشته آزاد و فرنگی توسط هیات کشتی و هیات ورزش‌های دانش آموزی استان البرز به این مسابقات معرفی خواهند.

معاون تربیت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: به جهت ارتقای تحرک و فعالیت فیزیکی دانش آموزان در سال گذشته بسته تحولی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان به همکاری والدین به صورت غیر حضوری اجرا شد.

این مسئول اظهار کرد: در این بسته تحولی چگونگی به دست آوردن bmi دانش آموزان به والدین آموزش داده شد که پس از اجرا مشخص شد چه تعداد از دانش آموزان در هر مدرسه و در هر منطقه دارای وزن طبیعی، اضافه وزن، لاغری و لاغری بیش از حد هستند.

وی ادامه داد: در این برنامه آموزشی که توسط همکاران من در در حوزه تربیت بدنی و حوزه سلامت انجام شد بیش از ۹۱درصد از دانش آموزان با همکاری والدینشان به صورت غیر حضوری در این برنامه ملی در استان البرز همکاری کردند.

معاون تربیت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: متاسفانه در این طرح حدود ۳۴ درصد دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی بودند که اگر از سوی والدین کنترل نشود، این دانش آموزان در آینده نزدیک با معضل چاقی بیش از حد و بیماری‌های غیر واگیردار رو به رو خواهند شد.

این مسئول ادامه داد: با به دست آمدن این آمار اجرای بسته کنترل و چاقی دانش آموزان در استان البرز و بسته تحولی ارتقای فیزیکی در دانش آموزان ابتدایی در دستور کارقرار گرفت.

وی افزود: در این بسته تحولی مهارت‌های بنیادی به خانواده‌ها آموزش داده شد تا هر دانش آموز هرهفته داخل منزل با حداقل لوازم و ابزار‌ها بتواند ورزش کند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با برنامه ریزی صورت گرفته برنامه‌های ورزشی دانش آموزان هر هفته از طریق رسانه ملی پخش می‌شود تا دانش آموزان در منزل بتوانند تحرکات فیزیکی بیشتری برای حفظ سلامت خود داشته باشند.

معاون تربیت و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان البرز با تقدیر از همکاری خوب مراکز خانه بهداشت برای آموزش‌های بیشتر سلامت دانش آموزان گفت: برای احصاء این آمار والدین همکاری ویژه‌ای با معلمین تربیت بدنی، مراقبین سلامت، مدیران مدارس و معاونین داشته‌اند.

برچسب ها: ورزش چاقی البرز
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.