مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
حسین انصاریراد درباره علت خشم مردم نسبت به روحانیت به دیدهبان ایران گفت: برخی تندرویها به نام دین و روحانیت انجام میشود در حالی که مانند اتفاقی که در درمانگاه قم انجام شد، ارتباطی به دین نداشت. گروهی خاص از میان قشر روحانی در اداره کشور تلاش میکنند تا نوع نگاه خود را به نام "دین" و "دولت" ترویج کنند.
مخاطب ۲۴- انتشار فیلم درگیری یک زن با یک روحانی در درمانگاهی در قم، بازهم خشم مردم نسبت به این قشر از جامعه را برانگیخت. طیفی از روحانیون هم به این اتفاق واکنش نشان داده و برخی اقدامات انجام شده تحت عناوینی مانند «برخورد با بی حجاب» و «امربه معروف و نهی از منکر» نقد کرده و آن را عامل ایجاد اختلاف در جامعه اعلام کردند.
در اعتراضات سال گذشته که معترضان در شعارهایشان آنها را مورد هدف و تحقیر قرار میدادند تا پویشی موسوم به «عمامهپرانی» و حملات فیزیکی به برخی از روحانیون، همه و همه حاکی از خشم مردم است. به باور بخشی از افکار عمومی جامعه، روحانیت بخشی از جریانی است که بخشی از مردم آن را به عنوان دولت یا حاکمیت میشناسند.
نظر حجتالاسلام و المسلمین حسین انصاریراد نماینده ادوار مجلس درخصوص اتفاقات قم:
چرا مردم نسبت به روحانیت خشمگین هستند؟
حجتالاسلام و المسلمین حسین انصاریراد نماینده ادوار مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه علت خشم مردم به روحانیت چیست، به دیدهبان ایران گفت: «علت خشم مردم نسبت به روحانیت، نوع اداره کشور به وسیله روحانیت و تکیه بر فروعی است که در تعارض با اصول است. آنچه برای کشور ضرورت دارد و انقلاب اسلامی بر اساس آن شکل گرفت، آزادی استقلال و جمهوری بود که اساس آن باید بنیاد توزیع قدرت و ثروت به صورت عادلانه انجام شود.»
وی ادامه داد: «همه مردم ایران اعم از چپ و راست، روحانی و همه اصناف و اقشار با عقاید مختلف در انقلاب شرکت کردند و طبیعتا باید مدیریت کشور بر اساس اراده همه مردم انجام میگرفت، اما گروهی خاص انحصار قدرت را به دست گرفتند. برخی تندرویها به نام دین و روحانیت انجام میشود در حالی که مانند اتفاقی که در درمانگاه قم انجام شد، ارتباطی به دین ندارد. در دین اسلام این گونه امربه معروف تایید نشده است.»
این روحانی اصلاح طلب و نماینده مجلس ششم خاطرنشان کرد: «گروهی خاص از میان قشر روحانی در اداره کشور تلاش میکنند تا نوع نگاه خود را به نام "دین" و "دولت" ترویج کنند. برخی میگویند روحانیت در سیاست خارجی و داخلی دخالت کند. آنها مدعی هستند که اصول، عدالت اجتماعی و اقتصادی، توزیع قدرت و حاکمیت ملی را فراموش کرده و بر یک سری مسائل فرعی مانند حجاب تکیه کنیم. مسئله اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، مسئله آخوند و روحانی نیست بلکه یک علم است که باید در اختیار کارشناسان خاص خود قرار گیرد تا آنها اداره این مسائل را عهدهدار شوند.»
نداشتن حجاب نمیتواند با حرمت پیامبر و کیان اسلام در تعارض باشد
انصاریراد درخصوص برخوردهای صورت گرفته درحوزه حجاب، گفت: «حجاب در اسلام است و بنده هم به حجاب در یک کلیت آن اعتقاد دارم، اما اینکه حجاب بتواند در تعارض با حفظ حرمت پیامبر و کیان اسلام و سایر اصول اساسی در اداره امور کشور قرار گیرد، بنده قبول ندارم. در هر صورت نداشتن حجاب نمیتواند با حرمت پیامبر و کیان اسلام در تعارض باشد. متاسفانه تکیه برخی افراد در حکومت بر حجاب با این شکلی که اکنون انجام میشود، هم از نظر شرعی، به دلیل تعارض با حرمت اسلام و پیامبر اشکال دارد و هم از نظر اجتماعی کاری است که نتیجهاش خشم مردم و برخوردهایی است که از اول انقلاب وجود داشته و اخیرا به شکل بسیار شدید منعکس شده است.»
این نماینده اسبق مجلس در پاسخ به اینکه آیا دخالت روحانیون در امور اجرایی و مدیریتی کشور صحیح است، گفت: «گفته میشود، مدیریت کشور در اختیار روحانیت است و بنابراین باید به همه مسائل کشور را به صورتی که مردم اعتماد پیدا کنند و راضی باشند، رتق و فتق کنند که این امکان ندارد مگر اینکه متخصصان مسائل اساسی کشور را برعهده گیرند. به بیانی دیگر مسئله اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، مسئله آخوند و روحانی و حوزه علمیه نیست بلکه یک علم است. این علم باید در اختیار کارشناسان خاص خود قرار گیرد تا آنها اداره این مسائل را عهدهدار شوند.»
۸ درصد از مشترکان بین ۱.۵ تا ۲.۵ برابر الگو برق مصرف میکنند که سهم آنها از کل مصرف، ۲۰ درصد است. در این میان، تنها ۲ درصد از مشترکان خانگی با مصرف بیش از ۲.۵ برابر الگو، به تنهایی ۱۰ درصد از مصرف برق بخش خانگی را به خود اختصاص دادهاند، آماری که نشان دهنده توزیع نامتعادل مصرف برق و نقش مشترکان پرمصرف در افزایش بار شبکه است.
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریالهای تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز بهعنوان دستیار کارگردان دارد
پژوهشگران بهتازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا میشوند؛ این کشف به آنها کمک میکند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روزها به یکی از جذابترین ترندهای دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمههای میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربهای بینظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم میکند.
رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی به سمت شهرهای مبدأ خبر داد و گفت: در تصادفات ۲۰ روز اخیر در کشور ۸۳۸ نفر جان خود را از دست دادهاند.
مسعود پزشکیان رییس جمهور ایران پنجشنبه شب ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ در گفت وگوی تلفنی با «محمد بن سلمان آل سعود» ولیعهد عربستان سعودی گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال جنگ و درگیری نبوده و استفاده غیرصلحآمیز از انرژی هستهای نیز به هیچوجه جایی در دکترین امنیتی و دفاعی ما ندارد. این امکان وجود دارد که فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی ایران همچون همه سالهای گذشته به طور کامل تحت راستیآزمایی قرار گیرند.