کد خبر: ۳۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷

ترامپ: ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس می‌گیریم

رئیس جمهور سابق آمریکا با فاجعه خواندن بایدن برای آینده آمریکا گفت ۲۰۲۴ سال مهم و سرنوشت سازی برای ما خواهد بود ما در سال ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس خواهیم گرفت.
ترامپ: ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس می‌گیریم

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴  به نقل از باشگاه خبرنگاران، دونالد ترامپ در اولین گردهمایی هوادارانش در سال ۲۰۲۲ در فلورانس آریزونا، با انتقاد از جو بایدن، سیاست‌های او را در مقابله با روسیه و چین و هجوم مهاجران غیرقانونی به آمریکا شکست خورده توصیف کرد.

ترامپ گفت: «حضور جمعیت کنونی، گفته‌های من را تایید می‌کند، مردم تشنه حقیقت هستند. آن‌ها می‌خواهند کشورشان به قدرت قبل بازگردد. ما همیشه به کشور زیبایی فکر می‌کردیم که انتخابات عادلانه‌ای داشت و اکنون به دلایل زیادی در سراسر جهان مسخره می‌شویم. ما هرگز با بی‌احترامی از سوی دیگر کشور‌ها رو به رو نبودیم.»

 

 

به گفته رئیس جمهور سابق آمریکا در زمان او، واشنگتن هیچ مشکلی با روسیه و اوکراین یا تایوان و رئیس جمهور چین نداشت. اما حالا پوتین نه تنها اوکراین را تهدید می‌کند، بلکه ادعا دارد که به کوبا و ونزوئلا می‌رود، این بی‌احترامی به آمریکاست. چین دست به اقداماتی می‌زنند که یک سال پیش هرگز جرات انجام آن را نداشت.

ترامپ گفت: «من معتقدم که سال ۲۰۲۴ سال مهمی خواهد بود، اما امسال سالی است که ما مجلس نمایندگان، سنا و البته آمریکا را پس خواهیم گرفت. این بسیار مهم است؛ در سال ۲۰۲۴ ما کاخ سفید را پس خواهیم گرفت.»

رئیس جمهور سابق آمریکا بار دیگر تاکید کرد که در انتخابات قبلی تقلب صورت گرفته و شواهد آن در همه جا وجود دارد، اما رسانه‌های خبری جعلی آن را غیر مستند می‌دانند.

آمریکا تنها در یک سال گذشته با مشکلات و ویرانی بیشتری نسبت به پنج سال قبل رو به رو بوده است. قیمت بنزین ۵۰ درصد افزایش یافته و قفسه‌های خواربارفروشی‌ها خالی هستند. از سال ۲۰۲۰ به بعد، افزایش شدید هزینه‌های مصرف‌کننده و کمبود نیروی کار مرتبط با همه‌گیری کرونا تا حد زیادی عامل ایجاد فشار صعودی بر قیمت‌ها و دست و پنجه نرم کردن کسب‌وکار‌ها با کمبود کالا بوده است.

گفته می‌شود دلیل اصلی این تورم بی سابقه در آمریکا افزایش قیمت نفت و فرآورده‌های سوختی در بازار‌های جهانی است، اما جمهوری خواهان می‌گویند تورم زیاد این روز‌ها در آمریکا ناشی از برنامه‌ها و سیاست‌های هزینه بر بایدن در این کشور است.

بر اساس نظرسنجی اخیر شبکه «ای بی سی نیوز»، ۶۹ درصد آمریکایی‌ها از مدیریت دولت بایدن در زمینه‌ی مهار تورم ناراضی هستند و با سیاست‌های دولت او در این زمینه مخالفند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.