کد خبر: ۳۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷

ترامپ: ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس می‌گیریم

رئیس جمهور سابق آمریکا با فاجعه خواندن بایدن برای آینده آمریکا گفت ۲۰۲۴ سال مهم و سرنوشت سازی برای ما خواهد بود ما در سال ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس خواهیم گرفت.
ترامپ: ۲۰۲۴ کاخ سفید را پس می‌گیریم

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴  به نقل از باشگاه خبرنگاران، دونالد ترامپ در اولین گردهمایی هوادارانش در سال ۲۰۲۲ در فلورانس آریزونا، با انتقاد از جو بایدن، سیاست‌های او را در مقابله با روسیه و چین و هجوم مهاجران غیرقانونی به آمریکا شکست خورده توصیف کرد.

ترامپ گفت: «حضور جمعیت کنونی، گفته‌های من را تایید می‌کند، مردم تشنه حقیقت هستند. آن‌ها می‌خواهند کشورشان به قدرت قبل بازگردد. ما همیشه به کشور زیبایی فکر می‌کردیم که انتخابات عادلانه‌ای داشت و اکنون به دلایل زیادی در سراسر جهان مسخره می‌شویم. ما هرگز با بی‌احترامی از سوی دیگر کشور‌ها رو به رو نبودیم.»

 

 

به گفته رئیس جمهور سابق آمریکا در زمان او، واشنگتن هیچ مشکلی با روسیه و اوکراین یا تایوان و رئیس جمهور چین نداشت. اما حالا پوتین نه تنها اوکراین را تهدید می‌کند، بلکه ادعا دارد که به کوبا و ونزوئلا می‌رود، این بی‌احترامی به آمریکاست. چین دست به اقداماتی می‌زنند که یک سال پیش هرگز جرات انجام آن را نداشت.

ترامپ گفت: «من معتقدم که سال ۲۰۲۴ سال مهمی خواهد بود، اما امسال سالی است که ما مجلس نمایندگان، سنا و البته آمریکا را پس خواهیم گرفت. این بسیار مهم است؛ در سال ۲۰۲۴ ما کاخ سفید را پس خواهیم گرفت.»

رئیس جمهور سابق آمریکا بار دیگر تاکید کرد که در انتخابات قبلی تقلب صورت گرفته و شواهد آن در همه جا وجود دارد، اما رسانه‌های خبری جعلی آن را غیر مستند می‌دانند.

آمریکا تنها در یک سال گذشته با مشکلات و ویرانی بیشتری نسبت به پنج سال قبل رو به رو بوده است. قیمت بنزین ۵۰ درصد افزایش یافته و قفسه‌های خواربارفروشی‌ها خالی هستند. از سال ۲۰۲۰ به بعد، افزایش شدید هزینه‌های مصرف‌کننده و کمبود نیروی کار مرتبط با همه‌گیری کرونا تا حد زیادی عامل ایجاد فشار صعودی بر قیمت‌ها و دست و پنجه نرم کردن کسب‌وکار‌ها با کمبود کالا بوده است.

گفته می‌شود دلیل اصلی این تورم بی سابقه در آمریکا افزایش قیمت نفت و فرآورده‌های سوختی در بازار‌های جهانی است، اما جمهوری خواهان می‌گویند تورم زیاد این روز‌ها در آمریکا ناشی از برنامه‌ها و سیاست‌های هزینه بر بایدن در این کشور است.

بر اساس نظرسنجی اخیر شبکه «ای بی سی نیوز»، ۶۹ درصد آمریکایی‌ها از مدیریت دولت بایدن در زمینه‌ی مهار تورم ناراضی هستند و با سیاست‌های دولت او در این زمینه مخالفند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.