کد خبر: ۳۶۹۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱

ملوان علیه رکورد هجومی رضا عنایتی

پیکان برای ادامه روند هجومی خود کار سختی مقابل ملوان خواهد داشت.
ملوان علیه رکورد هجومی رضا عنایتی

مخاطب 24- تیم فوتبال پیکان در سه بازی گذشته ۷ گل مقابل گل‌گهر سیرجان، صنعت نفت و سپاهان به ثمر رسانده و این آمار فقط ۲ گل کمتر از تعداد گل‌هایی است که در نیم فصل نخست به ثمر رسانده بود و آمار هجومی فوق‌العاده‌ای را همراه با رضا عنایتی ثبت کرده است.

۲ گل مقابل گل‌گهر سیرجان و ۳ گل مقابل سپاهان که هر دو تیم از بالانشین‌های لیگ برتر هستند و مهره‌های تاثیرگذاری در ترکیب خود دارند نشان می‌دهد که عملکرد هجومی آن‌ها اتفاقی نبوده و رویکرد هجومی خوبی در نیم فصل دوم پیش گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید



پیروزی سه بر دو مقابل سپاهان این تیم را در شرایط روحی خوبی قرار داده و با انگیزه و اعتماد به نفس کافی میزبان ملوان خواهند بود و بازی جذابی را مقابل تیم آماده و شگفتی‌ساز ملوان برگزار خواهند کرد.
ملوان با ۱۴ گل خورده یکی از بهترین تیم‌های دفاعی است که بعد از استقلال، تراکتور، پرسپولیس و گل‌گهر بهترین خط دفاعی را در اختیار دارد و ساختار دفاعی تیم مهدی تارتار به شکلی است که در طول فصل دو مرتبه مقابل سپاهان و شمس آذر بیش از دو گل دریافت کرده و هشتمین هفته است که نهایتا یک گل دریافت کرده است و پیکان برای ادامه روند گلزنی مقابل این تیم سرسخت کار سختی خواهد داشت.

پیکان با پیروزی هفته گذشته مقابل سپاهان فاصله قابل توجهی با قعر جدول گرفت و در صورت کسب ۳ امتیاز دیگر پتانسیل این را دارد تا رتبه دهم پیشروی کند و تا حدود زیادی از منطقه خطر دور شود و ادامه فصل را با شرایط متفاوتی به میدان برود.

دیدار پیکان و ملوان چهارشنبه ساعت ۱۸:۴۵ برگزار خواهد شد.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: تیم ملوان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر