کد خبر: ۳۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۵
مخاطب 24 گزارش می دهد

زنگ خطر برای فوتبال ایران؛ اسرائیل در راه آسیا!

اسرائیل که طی ۴۰سال هیچ موفقیتی در فوتبال اروپا کسب نکرده، با اهداف خاص و طرح نقشه‌ای شوم درپی بازگشت به قلمرو کنفدراسیون آسیاست و این موضوع زنگ خطر را برای تیم‌های ملی و باشگاهی کشورمان به صدا درآورده است. ورزش و فوتبال ایران چه رویکردی خواهد داشت؟
زنگ خطر برای فوتبال ایران؛ اسرائیل در راه آسیا!

رژیم صهیونیستی و کشور جعلی اسرائیل تا حدود ۴۰سال پیش یکی از اعضای کنفدراسیون فوتبال آسیا بود و حتی در فینال جام ملت‌های آسیا، مغلوب تیم ملی قدرتمند فوتبال ایران شد.

تیم ملی ایران

شادی تیم ایران پس از شکست اسرائیل در فینال جام ملت‌های آسیا ۱۹۶۸

به گزارش مخاطب ۲۴؛ همزمان با وقوع انقلاب سال ۵۷ در ایران، فدراسیون فوتبال این رژیم غاصب، به قلمرو فوتبال اروپا منتقل شد و دیگر در آسیا فعالیت نداشت.

اسراییلی‌ها با وجود سرمایه گذاری کلان در فوتبال طی ۴۰سال اخیر کوچکترین موفقیتی در تورنمنت‌های اروپایی کسب نکرد و همواره یکی از تیم‌های درجه سه در قاره سیز باقی ماند.

حالا بعداز پیوستن استرالیا به فوتبال آسیا، شنیده می‌شود که اسرائیل هم برای صعود به جام جهانی و نمایش بیشتر در رسانه‌های بین المللی قصد دارد به حیطه فوتبال آسیا بازگردد.

ناگفته پیداست که تحقق این زمزمه‌ها و شایعات به شدت فوتبال ملی و باشگاهی ایران را به خطر خواهد انداخت. حتی برخی کارشناسان سیاسی این تغییر مسیر جغرافیایی معنادار در ورزش را با هدف حذف ایران از رقابت‌های مهم فوتبال آسیا ارزیابی می‌کنند.

از آنجا که تیم‌های ورزشی ایران و ورزشکاران کشورمان حاضر به رویارویی با حریفان صهیونیستی نیستند و این موضوع یکی از سیاست‌های نظام اسلامی ایران برای فریاد زدن مظلومیت فلسطین در عرصه بین المللی است، باید نگران این اتفاق بود.

فوتبال اسیا

تفاهم‌نامه اخیر فوتبال امارات با اسرائیل در حضور رئیس فیفا

این می‌تواند آغاز نقشه‌ای شوم در عرصه ورزش علیه کشورمان باشد و منجر به حذف همیشگی تیم‌های فوتبال ایران از رقابت‌های قاره‌ای شود. طرحی که در ادامه عادی سازی روابط اسرائیل با برخی کشور‌های عربی دنبال می‌شود و می‌تواند منافع ملی ایران در عرصه‌های قاره‌ای و منطقه‌ای را به چالش بکشد.

راهکار سریع و ضروری مدیران ورزش و فوتبال ایران

حالا زمان دیپلماسی فعال مدیران ورزش و فدراسیون فوتبال ایران فرا رسیده است و این وزیر ورزش و رئیس فدراسیون فوتبال هستند که نباید منفعل عمل کنند و تماشاگر وقوع این تغییرات باشند و غافلگیر شوند.

به نظر می‌رسد سفر قریب الوقوع رئیس فیفا به ایران در هفتم بهمن ماه سال جاری جهت تماشای بازی ایران و عراق در مقدماتی جام جهانی فرصت مناسبی برای ارتباط موثر با اینفانتینو در این رابطه است.

در قرعه‌کشی‌های اروپایی و بطور نمونه پلی‌آف اخیر جام‌جهانی در این قاره، هم کشور‌های متخاصم یعنی روسیه و اوکراین با تدابیری ویژه در قرعه‌کشی مقابل یکدیگر قرار نگرفتند، اما اگر از مراحل مقدماتی بگذریم، چگونه می‌توان از برخورد دو تیم در مراحل بالاتر انتخابی جام جهانی یا جام ملت‌های آسیا جلوگیری کرد؟!

به نظر می‌رسد فدراسیون جهانی هنوز درک کاملی از خشم ملل مسلمان نسبت به جنایت‌های اسرائیل ندارد و تنها چشم به پوسته ظاهری روابط چند دربار پادشاهی و شیخ نشین منطقه خلیج فارس و خاورمیانه با مقامات صهیونیستی چشم دوخته است.

توییت شکوری را جدی بگیرید حتی اگر محقق نشود

این نگرانی‌ها با توییت امروز سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال ایران جدی‌تر از قبل شده است. امروز AFC به صورت رسمی اعلام کرد سرخابی‌ها به اضافه گل گهر سیرجان از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شدند و سپاهان و فولاد خوزستان تنها نمایندگان ایران در آسیا خواهند بود.

در همین راستا ابراهیم شکوری، معاون اجرایی سابق پرسپولیس که اکنون سرباز شده است، توییتی را منتشر کرده و بابت حضور اسراییل در فوتبال آسیا هشدار داده است:

فوتبال ایران
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
پرداخت هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان تا پایان مهر پرداخت هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان تا پایان مهر
مسئولان سازمان تأمین اجتماعی وعده دادند هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان حداکثر تا پایان مهرماه پرداخت می‌شود تا بخشی از دغدغه‌های درمانی آنان برطرف شود.
برگزیده
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
ایران مکزیک در فروردین ایران مکزیک در فروردین
مهدی تاج رئیس فدراسیون به همراه مهدی محمدنبی نایب رییس و مدیر تیم ملی، امید جمالی مدیر بخش بین الملل و مهدی خراطی رئیس دپارتمان تیم های ملی ظهر امروز با حضور در سفارت مکزیک در جمهوری اسلامی ایران با گییرمو پوئنته اوردوریکا دیدار و گفتگو کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر