کد خبر: ۳۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰

گران ترین اجاره خانه در تهران

رهن و اجاره آپارتمان‌های ۶۵ تا ۲۵۰ متری در برخی محله‌های پایتخت با اجاره ماهانه‌ای بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان امکان‌پذیر است.
گران ترین اجاره خانه در تهران

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از خبرآنلاین، در زعفرانیه یک واحد ۶۵ متری نوساز را می‌توان ماهانه با ۱۵ میلیون و ودیعه ۲۰۰ میلیونی اجاره کرد.

در آجودانیه یک واحد ۸۳ متری با عمر بنای ۱۵ سال را با ودیعه ۳۰۰ میلیونی و ماهانه ۱۴ میلیون تومان می‌توان رهن و اجاره کرد. در نارمک نیز یک آپارتمان ۱۳۵ متری را با اجاره ماهانه ۱۰ میلیون و ودیعه ۲۰۰ میلیونی آگهی کرده‌اند.

 


در شهرک غرب یک واحد ۲۰۰ متری با عمر بنای ۲۰ سال را ماهانه با ۳۰ میلیون و ودیعه ۳۰۰ میلیونی، در ولنجک یک آپارتمان ۱۲۵ متری، ۱۲ ساله را با همین مبلغ و در میرداماد هم یک واحد ۱۱۴ متری با عمر بنای بیش از ۳۰ سال را ماهانه ۳۰ میلیون و با ۲۰۰ میلیون ودیعه، رهن و اجاره می‌دهند.

همچنین در سعادت آباد برای رهن و اجاره یک واحد ۱۶۵ متری باید ماهانه ۲۱ میلیون و ودیعه ۲۰۰ میلیون تومانی پرداخت. در جردن نیز یک واحد ۲۵۰ متری با عمر بنای ۲۵ سال را ماهانه ۲۰ میلیون و ودیعه ۳۰۰ میلیونی برای رهن و اجاره آگهی کرده‌اند.

در قیطریه هم یک آپارتمان ۸۹متری را می‌توان ماهانه با ۲۰ میلیون و ودیعه ۲۰۰ میلیونی، رهن و اجاره کرد.

 محدوده

 متراژ

 سن بنا

میزان اجاره ماهانه

میزان ودیعه

ولنجک

۱۲۵متر

۱۲ سال

۳۰ میلیون

۳۰۰ میلیون

تجریش، رفعت

۱۰۷متر

۱۵ سال

۱۵ میلیون

۳۰۰ میلیون

سعادت آباد

۱۶۵متر

۱۰ سال

۲۱ میلیون

۲۰۰ میلیون

شهرک غرب

۲۰۰متر

۲۰ سال

۳۰ میلیون

۳۰۰ میلیون

آجودانیه

۸۳متر

۱۵ سال

۱۴ میلیون

۳۰۰ میلیون

کامرانیه

۱۱۵متر

۸ سال

۱۴ میلیون

۳۰۰ میلیون

قیطریه

۸۹متر

۱۵ سال

۲۰ میلیون

۲۰۰ میلیون

هروی

۲۰۰متر

۳۰ سال

۱۷ میلیون

۲۰۰ میلیون

امیرآباد شمالی

۱۵۰متر

۳ سال

۱۸ میلیون

۲۰۰ میلیون

کریمخان، خردمند جنوبی

۱۵۲متر

۲۳ سال

۱۲ میلیون

۳۰۰ میلیون

زعفرانیه

۶۵متر

نوساز

۱۵ میلیون

۲۰۰ میلیون

نارمک

۱۳۵متر

۱۲ سال

۱۰ میلیون

۲۰۰ میلیون

میرداماد

۱۱۴متر

بیش از ۳۰ سال

۳۰ میلیون

۲۰۰ میلیون

جردن

۲۵۰متر

۲۵ سال

۲۰ میلیون

۳۰۰ میلیون

نیاوران

۱۴۰متر

۱۴ سال

۱۵ میلیون

۲۰۰ میلیون

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر