کد خبر: ۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۵
معصومی:

مراسم فرش قرمز مال ما نیست!

بازیگر سریال «یوسف پیامبر» گفت: ما از مراسم فرش قرمز استفاده اشتباهى داشته ایم، زیرا برای خودمان و برگرفته از فرهنگ خودمان نیست، به نظر من وقت آن رسیده تا اگر می‌خواهیم چنین مراسمی یا شبیه آن را داشته باشیم به فکر تولید مراسمی خاص خودمان و در دل فرهنگ و عرف خودمان باشیم.
مراسم فرش قرمز مال ما نیست!

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از میزان، پروانه معصومی در گفتگو با میزان پیرامون برگزاری مراسم فرش قرمز سینما طی سال‌های گذشته گفت: واقعیت امر هر اتفاقی که باعث خوشحالی فرد یا افرادی شود برای من زیباست منتها باید ببینیم که یک رفتار تا چه حد با ساختار جامعه ما همخوانی دارد.

وی در همین راستا ادامه داد: برای تایید یا عدم تایید فرش قرمز باید بببینم این فرهنگ آیا برخواسته از جامعه ایرانی اسلامی است یا صرفا یک الگوبرداری سرسری از سینمای هالیوود، این اتفاق یعنی فرش قرمز سالهاست که در سینمای جهان رونق پیدا کرده، اما به واقع تا چه موفقیت و اهمیت در سینمای ایران دارد؟.

div id="tavoos_video_native-1929">


بازیگر سریال «یوسف پیامبر (ع)» مراسم فرش قرمز را رویدادی غیرایرانی خواند و اظهار کرد: مراسم فرش قرمز در خارج از ایران یک اتفاق کاملا تبلیغاتی است، معمولا هنرمندان بیشتر برای تبلیغ یک طراح یا یک برند خاص روی فرش قرمز می‌روند و به نوعی اتفاقی درآمدزا است. اما برای ما صرفا به یک مراسم عکاسی خلاصه می‌شود.

وی در همین رابطه ادامه داد: ما از مراسم فرش قرمز استفاده اشتباهى داشته ایم، زیرا برای خودمان و برگرفته از فرهنگ خودمان نیست، به نظر من وقت آن رسیده تا اگر می‌خواهیم چنین مراسمی یا شبیه آن را داشته باشیم به فکر تولید مراسمی خاص خودمان و در دل فرهنگ و عرف خودمان باشیم.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون اضافه کرد: به نظر من در کل فرش قرمز بیشتر مراسمی در جهت خودنمایی است، در این مراسم اکثرا لباس‌هایی پوشیده می‌شود که نمی‌توان آن را الگوی خوبی برای جامعه دانست، شخصا نمی‌گویم که باید چنین مراسمی را تعطیل کرد، به نظرم باید آن را تغییر داده و بومی کرد.

وی درباره حضور خود در مراسم فرش قرمز اضافه کرد: من که سنم به این مراسمات نمی‌خورد، در کل علاقه‌ای هم به حضور در چنین مراسمی را ندارم و سعی می‌کنم از این تشریفات دوری کنم، به نظر من کار سینما و هنرمند کمک به فرهنگسازی و الگوسازی است، اما شخصا در مراسم فرش قرمز سینما اتفاقی به نام فرهنگ نمی‌بینم.

معصومی در همین رابطه خاطرنشان کرد: من به هیچ وجه نمی‌گویم که فرش قرمز را تعطیل کنیم، بلکه به نظرم وقت آن رسیده در چهلمین جشنواره فیلم فجر به فکر یک مراسم بومی و ملی برای خودمان باشیم، معرفی بازیگران و عکسبرداری از آن‌ها به هیچ عنوان عیبی ندارد، اما این اتفاق نباید ترویج دهنده فرهنگ غربی باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر