کد خبر: ۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۵
معصومی:

مراسم فرش قرمز مال ما نیست!

بازیگر سریال «یوسف پیامبر» گفت: ما از مراسم فرش قرمز استفاده اشتباهى داشته ایم، زیرا برای خودمان و برگرفته از فرهنگ خودمان نیست، به نظر من وقت آن رسیده تا اگر می‌خواهیم چنین مراسمی یا شبیه آن را داشته باشیم به فکر تولید مراسمی خاص خودمان و در دل فرهنگ و عرف خودمان باشیم.
مراسم فرش قرمز مال ما نیست!

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از میزان، پروانه معصومی در گفتگو با میزان پیرامون برگزاری مراسم فرش قرمز سینما طی سال‌های گذشته گفت: واقعیت امر هر اتفاقی که باعث خوشحالی فرد یا افرادی شود برای من زیباست منتها باید ببینیم که یک رفتار تا چه حد با ساختار جامعه ما همخوانی دارد.

وی در همین راستا ادامه داد: برای تایید یا عدم تایید فرش قرمز باید بببینم این فرهنگ آیا برخواسته از جامعه ایرانی اسلامی است یا صرفا یک الگوبرداری سرسری از سینمای هالیوود، این اتفاق یعنی فرش قرمز سالهاست که در سینمای جهان رونق پیدا کرده، اما به واقع تا چه موفقیت و اهمیت در سینمای ایران دارد؟.

div id="tavoos_video_native-1929">


بازیگر سریال «یوسف پیامبر (ع)» مراسم فرش قرمز را رویدادی غیرایرانی خواند و اظهار کرد: مراسم فرش قرمز در خارج از ایران یک اتفاق کاملا تبلیغاتی است، معمولا هنرمندان بیشتر برای تبلیغ یک طراح یا یک برند خاص روی فرش قرمز می‌روند و به نوعی اتفاقی درآمدزا است. اما برای ما صرفا به یک مراسم عکاسی خلاصه می‌شود.

وی در همین رابطه ادامه داد: ما از مراسم فرش قرمز استفاده اشتباهى داشته ایم، زیرا برای خودمان و برگرفته از فرهنگ خودمان نیست، به نظر من وقت آن رسیده تا اگر می‌خواهیم چنین مراسمی یا شبیه آن را داشته باشیم به فکر تولید مراسمی خاص خودمان و در دل فرهنگ و عرف خودمان باشیم.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون اضافه کرد: به نظر من در کل فرش قرمز بیشتر مراسمی در جهت خودنمایی است، در این مراسم اکثرا لباس‌هایی پوشیده می‌شود که نمی‌توان آن را الگوی خوبی برای جامعه دانست، شخصا نمی‌گویم که باید چنین مراسمی را تعطیل کرد، به نظرم باید آن را تغییر داده و بومی کرد.

وی درباره حضور خود در مراسم فرش قرمز اضافه کرد: من که سنم به این مراسمات نمی‌خورد، در کل علاقه‌ای هم به حضور در چنین مراسمی را ندارم و سعی می‌کنم از این تشریفات دوری کنم، به نظر من کار سینما و هنرمند کمک به فرهنگسازی و الگوسازی است، اما شخصا در مراسم فرش قرمز سینما اتفاقی به نام فرهنگ نمی‌بینم.

معصومی در همین رابطه خاطرنشان کرد: من به هیچ وجه نمی‌گویم که فرش قرمز را تعطیل کنیم، بلکه به نظرم وقت آن رسیده در چهلمین جشنواره فیلم فجر به فکر یک مراسم بومی و ملی برای خودمان باشیم، معرفی بازیگران و عکسبرداری از آن‌ها به هیچ عنوان عیبی ندارد، اما این اتفاق نباید ترویج دهنده فرهنگ غربی باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر