کد خبر: ۳۶۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

برانکو: افتخار می‌کنم که سرمربی چین شدم

سرمربی تیم ملی فوتبال چین گفت: خیلی افتخار می‌کنم که سرمربی تیم چین شدم و صعود به جام جهانی هم هدف نهایی ماست.
برانکو: افتخار می‌کنم که سرمربی چین شدم

مخاطب ۲۴- برانکو ایوانکوویچ بعد از جدایی از تیم ملی عمان به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال چین معرفی شد و امروز به صورت رسمی در نشست خبری به رسانه‌های چین معرفی شد. سرمربی کروات در این نشست اظهار داشت: اولویت ما این است که به جمع ۱۸ تیم نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ برسیم. باید تیمی بسازیم که همیشه قدرتمند باشد و برای صعود به جام جهانی بجنگد. سرمایه‌گذاری انجام شده در چین و قدرت واقعی فوتبال کشور، تاکنون در نتایج منعکس نشده است. باور دارم که تیم ملی چین کاملاً قابلیت کسب جایگاهی خوب در فوتبال آسیا را دارد. صعود به جام جهانی هم هدف نهایی ماست.

وی افزود:خیلی افتخار می‌کنم که سرمربی تیم چین شدم. معتقدم با تلاش مشترک همه می‌توانیم عملکرد و نتایج بهتری را به ارمغان بیاوریم و دل هواداران را شاد کنیم. این موقعیت برای من به معنای مسئولیت و چالش‌های بزرگ است. با کمک کادر فنی و بازیکنان امیدوارم بتوانم انتظارات را برآورده کنیم.

برانکو ادامه داد: زمان آماده سازی برای ما بسیار محدود است. سوپرلیگ چین نیز به تازگی آغاز شده است. ما باید یک اردوی آماده سازی داشته باشیم و بازیکنان خود را با شرایط اوج خود تنظیم کنیم. چین باید از لحاظ هجومی، بازدهی و تحرک بازیکنان باید بهتر از این باشد. زمان کمی تا دیدار با سنگاپور داریم و سوپرلیگ چین به‌تازگی آغاز شده است. بازیکنان باید با شیوه بازی مد نظر ما مطابقت پیدا کنند و امیدواریم که در اردوی قبل از مسابقه، همه بتوانند با این سبک آشنا شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر