کد خبر: ۳۶۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶

هشدار روس‌ها به فعالیت‌های مشکوک آمریکایی‌ها

وزارت خارجه روسیه با احضار سفیر آمریکا نسبت به فعالیت‌های مشکوک سه نهاد غیردولتی آمریکا در این کشور هشدار داد.
هشدار روس‌ها به فعالیت‌های مشکوک آمریکایی‌ها

مخاطب24- وزارت خارجه روسیه امروز پنجشنبه اعلام کرد که به «لین تریسی» سفیر آمریکا در این کشور در خصوص فعالیت‌های غیر مجاز سه نهاد غیردولتی آمریکا در داخل روسیه هشدار داده است.

در این بیانیه آمده است: لین تریسی رئیس هیات دیپلماتیک آمریکا در روسیه به وزارت خارجه این کشور احضار شد و به وی در خصوص اینکه سه نهاد غیردولتی آمریکا (شوراهای آموزشی بین المللی، افق‌های فرهنگی و پژوهشکده آموزش بین المللی) در خاک روسیه نامطلوب به شمار می‌روند اخطار داده شد.

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: فعالیت‌های این سه نهاد آمریکایی با حمایت‌های سفارت واشنگتن در مسکو در راستای اجرای پروژه‌های ضد روسیه با هدف جذب مزدوران تأثیرگذار زیر پوشش تبادلات آموزشی و فرهنگی صورت می‌گیرد.

سفیر آمریکا در روسیه یک یادداشت رسمی مبنی بر توقف هرگونه کمک به این نهادهای غیردولتی دریافت کرد. روسیه اعلام کرد که تداوم حمایت از این نهادها به معنی نقض قوانین این کشور به شمار می‌رود.

در این بیانیه آمده است: با هرگونه تلاش‌های مداخله جویانه در امور داخلی روسیه از جمله اقدامات مخرب و نشر اطلاعات گمراه کننده در خصوص انتخابات و عملیات نظامی روسیه در اوکراین به شدت برخورد خواهد شد و ممکن است کارمندان سفارت آمریکا که در این روند دست دارند از کشور بیرون رانده شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر