کد خبر: ۳۶۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶

برگزاری دربی با VAR و داور زن

خداداد افشاریان اعلام کرد که دیدار دربی پایتخت با فناوری کمک داور ویدئویی و یک داور زن برگزار خواهد شد.
برگزاری دربی با VAR و داور زن

مخاطب 24- طی روز‌های اخیر بحث و گمانه زنی در خصوص برگزاری شهرآورد پایتخت میان استقلال و پرسپولیس با استفاده از فناوری کمک داور ویدئویی مطرح شده بود. با توجه به اینکه دربی رفت با VAR به انجام رسید، برگزاری مسابقه برگشت نیز با این فناوری دور از ذهن نبود، اما موضوع جالب توجه در این خصوص، حضور یک داور زن در تیم داوری بود.

روز گذشته بود که عنوان شد دو داور زن به نام‌های مهسا قربانی و مهناز ذکایی نیز لایسنس اتاق وی‌ای آر را دریافت کرده‌اند و چنانچه کمیته داوران صلاح بداند، آن‌ها می‌توانند در دربی پایتخت حضور پیدا کرده و این بازی را به عنوان کمک داور ویدئویی قضاوت کنند.

بیشتر بخوانید



حالا امروز و در حاشیه حضور مسئولین فدراسیون در مرکز ملی به مناسبت روز درختکاری، رئیس کمیته داوران هر دو خبر بالا را تأیید کرد. خداداد افشاریان در جمع خبرنگاران گفت: بدون شک ما دربی را با فناوری کمک داور ویدئویی برگزار خواهیم کرد و یکی از داوران حاضر در اتاق وی‌ای آر نیز خانم مهسا قربانی خواهد بود و به ما کمک خواهد کرد.

رئیس کمیته داوران ادامه داد: از آنجایی هفته بعد دو مسابقه حساس دیگر نیز برگزار می‌شود، از اعلام نام داوران خودداری می‌کنیم، ولی تیم داوری تقریبا نهایی شده است و با آن‌ها به سمت شهرآورد می‌آوریم. فعلا فقط نام خانم مهسا قربانی را اعلام می‌کنیم.

او در مورد اینکه آیا انتخاب خانم قربانی اجبار فیفا بوده است، گفت: نخیر اصلا. خانم قربانی لایسنس اتاق VAR دارد. ما هم برای اینکه به جامعه داوری زنان کمک کنیم و ایشان نیز یک داور بزرگی است، در این بازی از ایشان استفاده می‌کنیم و بیشتر می‌تواند به ما کمک کند.

وی در مورد اینکه انتظار می‌رفت در مسابقات حساس مانند تقابل استقلال و سپاهان نیز از VAR استفاده شود، گفت: بعد از دربی نیز که حساسیت بازی‌ها بیشتر خواهد شد، چند مسابقه دیگر را نیز با استفاده از VAR برگزار خواهیم کرد. با توجه به اینکه VAR در کشور تعبیه شده، هر جایی که گیر کردیم و نیاز باشد، شاید بتوانیم در چند مسابقه از فناوری کمک داور ویدیویی استفاده کنیم.

زمانیکه خبرنگاران در تلاش بودند که نام داور شهرآورد پایتخت را از زیر زبان افشاریان بکشند، او گفت: داوری که در دربی قضاوت می‌کند، لایسنس دارد. شما تا فردا هم از من بپرسید، هیچ جوابی دریافت نمی‌کنید. من فقط می‌گویم که خانم مهسا قربانی در این مسابقه حضور خواهد داشت.

لازم به ذکر است که دربی پایتخت میان استقلال و پرسپولیس قرار است که روز چهارشنبه ۲۳ اسفند و از ساعت ۲۰ در استادیوم آزادی برگزار شود.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: داور زن ایرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر