کد خبر: ۳۶۳۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۷

نتانیاهو چه قولی داده بود به بایدن؟

اسکای نیوز عربی در گزارشی امروز از عدم تمایل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای گفتگو با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل خبر داد.
نتانیاهو چه قولی داده بود به بایدن؟

مخاطب ۲۴- یک رسانه خبری از عدم تمایل رئیس جمهور آمریکا برای گفتگو با نتانیاهو به دلیل پیامد‌های جنگ غزه خبر داد.



اسکای نیوز عربی در گزارشی امروز از عدم تمایل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای گفتگو با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل خبر داد.


اسکای نیوز عربی به نقل از یک منبع عنوان کرد که جو بایدن پس از حادثه هدف قرار دادن آوارگان فلسطینی در میدان النابلسی در غزه، حاضر به گفت و گوی تلفنی با نتانیاهو نشده است.


در این رخداد بیش از ۱۱۵ فلسطینی که در صف دریافت کمک‌های غذایی بودند در اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.


منبع مذکور اشاره کرد که عدم پایبندی نتانیاهو به وعده خود به بایدن در رابطه با بازگشایی گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌ها به نوار غزه موجب تشدید اختلافات بین دو طرف شده است.

برچسب ها: نتانیاهو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد؟ وام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد؟
تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی برای گروه نخست شامل بیش از ۳۸ هزار نفر واریز شد. سقف این تسهیلات نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
گل‌های مجتبی فخریان اعجوبه جدید پرسپولیس! گل‌های مجتبی فخریان اعجوبه جدید پرسپولیس!
گل‌های تماشایی مجتبی فخریان خرید جدید پرسپولیس
صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم
صادقی با بیان اینکه قدرتمند شدن جامعه مدنی از لوازم دولت قدرتمند است، گفت: ما موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم و گزارش آن را به مجمع عمومی جبهه اصلاحات ارائه بدهیم.
آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟ آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب نیرو در ۱۵ دستگاه اجرایی از جمله آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در خرداد امسال و برگزاری آزمون در تیرماه سال جاری خبر داد.
توانایی‌های طارمی یکی یکی رو می‌شود! توانایی‌های طارمی یکی یکی رو می‌شود!
مهدی طارمی در آخرین بازی فصل سری آ برای اینتر، شب متفاوتی را تجربه کرد.
در چه صورت جریمه سنگین و مسدودی کارت سوخت در انتظار رانندگان است؟ در چه صورت جریمه سنگین و مسدودی کارت سوخت در انتظار رانندگان است؟
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: جریمه سنگین و مسدودی کارت سوخت در انتظار کسانی است که سهمیه سوخت خود را بفروشند.
همکاری ساترا و شهرداری علیه تاسیان! ماجرا چیست؟ همکاری ساترا و شهرداری علیه تاسیان! ماجرا چیست؟
با توجه به جمع‌آوری شبانه بیلبورد‌های تاسیان از سطح شهر تهران، به نظر می‌رسد سریال تاسیان دوباره توقیف شده است. پیگیری‌های دیده بان ایران حاکی است بیلبورد‌های تبلیغاتی سریال تاسیان ۴شنبه شب با مجوز وزارت فرهنگ در تهران اکران شد، اما کمتر از ۲۴ساعت با دستور شهرداری از تمام شهر پایین آمد.
برگزیده
صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم
صادقی با بیان اینکه قدرتمند شدن جامعه مدنی از لوازم دولت قدرتمند است، گفت: ما موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم و گزارش آن را به مجمع عمومی جبهه اصلاحات ارائه بدهیم.
نتیجه دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا چه بود؟ نتیجه دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا چه بود؟
رسانه آمریکایی به نقل از یک منبع آگاه نوشته مذاکرات ایران و آمریکا در رم «بسیار سازنده» بوده است.
ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از ابتدای انقلاب با قدرت‌های اتمی پنجه نرم کرده‌ایم و برای حفظ منافع ملی هیچگاه عقب‌نشینی نکرده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر