کد خبر: ۳۶۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۳

سارق‌ها وقت پلیس را زیادی می‌گیرند!

رئیس پلیس آگاهی فراجا از افزایش ۳۵ درصدی کشفیات سرقت در کشور خبر داد و گفت که وقوع سرقت نیز در کشور نسبت به سال قبل سه درصد کاهش داشته است.
سارق‌ها وقت پلیس را زیادی می‌گیرند!

مخاطب۲۴- وی از رشد ۳۳ درصدی کشف به کشف سرقت در مدت مذکور خبر داد و گفت: با توجه به اینکه سرقت‌های منزل و اماکن احساس ناامنی را در سطح جامعه ایجاد می‌کند، با اقدامات موثر کارآگاهان مبارزه با سرقت در سراسر کشور وقوع این سرقت ها ۱۲ درصد کاهش یافت.

رئیس پلیس آگاهی فراجا بهترین عملکرد کشف را در این بازه زمانی مربوط به سرقت اتومبیل با ۸۷ درصد عنوان کرد و گفت: بیش از ۵۸ درصد از مجموع سرقت های واقعه در کشور مربوط به سرقت های خرد است. همچنین از اول سال با اجرای طرح‌های مختلف مبارزه با خریداران اموال مسروقه تعداد زیادی از مالخران دستگیر و به مراجع قضائی معرفی و اموال کشف شده نیز به مال باختگان تحویل داده شده است.

قنبری در ادامه با بیان اینکه بسیاری از پرونده های سرقت در استان هابا استفاده از تجهیزات هوشمند پلیسی پیگیری و کشف می‌شود، گفت: کارآگاهان با انجام اقدامات پیچیده اطلاعاتی و پلیسی و همچنین با بهره گیری از روش‌های علمی و آزمایشگاهی، با کشف سرقت رضایت حداکثری مردم را جلب می‌کنند.

وی با بیان اینکه پلیس با هنجارشکنان و کسانی که نظم و امنیت عمومی جامعه را برهم می زنند قاطعانه برخورد می کند، گفت: بیشترین ماموریت های پلیس آگاهی، مبارزه با سرقت است که به صورت جهادی روبه جلو حرکت می کنیم تا بتوانیم امنیت و آرامش را برای مردم عزیز ایجاد کنیم.

برچسب ها: سرقت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
زاکانی اجازه دخالت ندارد! زاکانی اجازه دخالت ندارد!
شهردار تهران در رابطه با تصرف غیرقانونی زمین‌های کشاورزی توسط یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی ادعا کرده که این شرکت در حال دیوارکشی در ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی است و در کمال تعجب دستگاه قضایی هم وارد ماجرا شده و با نیرو‌های ما برخورد کرده است.
جزئیات قانون جدید مهریه جزئیات قانون جدید مهریه
نشست تخصصی بررسی قانون جدید مهریه با هدف واکاوی آثار حقوقی و اجتماعی این قانون برگزار شد.
۹ استان درگیر با پدیده فرونشست ۹ استان درگیر با پدیده فرونشست
پدیده فرونشست، ۳۰ استان کشور را درگیر کرده و تنها گیلان تا به امروز، از این چالش در امان مانده است، اما برخی از استان‌ها وضعیت بحرانی‌تری دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر