کد خبر: ۳۵۵۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷

بدشانسی استقلال مقابل ملوان

کارشناس فوتبال با بیان اینکه آبی‌های تهرانی می‌توانستند با سه امتیاز به تهران بازگردند، گفت: استقلال برابر ملوان بدشانس بود و به پیروزی دست پیدا نکرد.
بدشانسی استقلال مقابل ملوان

مخاطب 24- علیرضا اکبرپور در خصوص تساوی یک بر یک استقلال و ملوان در یک بازی زیبا و حساس گفت: آبی‌ها بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند و می‌توانستند برنده این دیدار باشند، اما متاسفانه شانس با آن‌ها یار نبود و توپ آن‌ها در دقایق پایانی وارد دروازه نشد و اگر آن توپ به گل تبدیل می‌شد استقلال با سه امتیاز به خانه بازمی گشت و فاصله خود را با رقبا بیشتر می‌کرد.

وی ادامه داد: ملوان هم نمایش قابل قبولی داشت، این تیم بسیار جوان و پرانگیزه است. تارتار توانسته یک تیم هجومی خوب را به لیگ برتر معرفی کند. آن‌ها هم در این دیدار شانس داشتند و حتی یک بار هم به گل دست پیدا کردند، اما تجربه استقلال اجازه نداد شادی این تیم برای زدن گل و رسیدن به پیروزی طولانی شود و استقلال توانست بعد از گذشت دو دقیقه از گل ملوان بازی را به تساوی بکشاند.

بیشتر بخوانید



اکبرپور در خصوص عملکرد ماشاریپوف گفت: این بازیکن با اینکه به تازگی به جمع آبی‌ها پیوسته، اما نشان داد بی دلیل نیست کاپیتان تیم ملی ازبکستان است. او بسیار هوشیارانه بازی کرد با اینکه به تازگی به جمع بازیکنان پیوسته در ارسال پاس‌ها کم اشتباه بود و توانست از یک فرصت به دست آمده استفاده کرده و بدون حرکت اضافی و کار بی دلیل توپ را به سرعت به دروازه ملوان بچسباند و بازی را با گل زیبایی که به ثمر رساند به تساوی بکشاند. به طور حتم در هفته‌های آینده و هر چه بیشتر در تیم جا بیفتد از او نمایش بهتری خواهیم دید و اعتقاد دارم در هفته‌های آتی ماشاریپوف یکی از بهترین بازیکنان استقلال خواهد بود. توانایی‌های او بسیار بالاست و معتقدم در دیدار هفته آینده استقلال برابر سپاهان که یک بازی بسیار حساس، جذاب و پرتماشاگر خواهد بود می‌تواند نقش بسزایی در این دیدار داشته باشد.

کارشناس فوتبال در مورد حذف سپاهان از لیگ قهرمانان و دیدار سه شنبه این تیم برابر استقلال که در تهران برگزار می‌شود گفت: سپاهان تلاش بسیاری کرد تا بتواند در لیگ قهرمانان باقی بماند، اما این تیم به مصاف حریفی رفت که در هر پست چند بازیکن بزرگ دارد و همانند بازی رفت سپاهان گل اول را به ثمر رساند، اما نتوانست دوام بیاورد و با اخراج سیاوش یزدانی دو بار دیگر دروازه اش باز شد و از دور لیگ قهرمانان کنار رفت.

وی تاکید کرد: حالا این سپاهان زخم خورده و حذف شده از لیگ قهرمانان با دو بازی عقب مانده در لیگ برتر می‌خواهد سه شنبه در تهران به مصاف استقلال برود. سپاهان بازیکنان بزرگی دارد و در بازی رفت هم بر اثر اشتباه داور مقابل استقلال به سه امتیاز دست پیدا کرد، اما این بار استقلال می‌خواهد در تهران و مقابل هوادارانش سپاهان را شکست داده تا همچنان صدرنشینی خود را تداوم ببخشد. سپاهان هم به دنبال این است که با پیروزی در دو بازی عقب مانده، خود را به بالای جدول برساند و استقلال را در جدول از صدر به زیر کشد. کادر فنی آبی پوشان باید تمام تمرکز خود را در طول این چند روز باقی مانده تا دیدار برابر سپاهان بر روی این بازی قرار دهد تا بتواند در پایان این بازی برنده از زمین خارج شود.

اکبرپور در پایان و در خصوص ادامه مشکلات استقلال و مشکلات موجود گفت: به اعتقاد من دیگر نباید به این بحث‌ها ورود کرد، زیرا این قصه تکراری شده است نکونام اگر می‌خواهخد تیمش به قهرمانی برسد، باید تمرکزش را روی بازی‌های آینده بگذارد. او دو دیار سخت تا پایان اسفند در برابر سپاهان و پرسپولیس خواهد داشت، بنابراین لازم است از حاشیه‌ها دوری کرده، آرامش را به تیمش تزریق کند و تیمش را آماده کند تا بتواند این دو دیدار بزرگ را با پیروزی به پایان برساند.

منبع: مهر

برچسب ها: استقلال ملوان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
مجوز حضور ساپینتو صادر شد مجوز حضور ساپینتو صادر شد
باشگاه استقلال اعلام کرد: مجوز حضور سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان و دستیارانش در ایران صادر شد.
زنان دانمارکی به سربازی می‌روند زنان دانمارکی به سربازی می‌روند
کشور دانمارک قوانین خود درباره سربازی را تغییر داد و برای اولین بار زنانش را راهی سربازی اجباری می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر