کد خبر: ۳۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸

شناسایی علائم جدید در مبتلایان به اومیکرون

طبق نتایج یک مطالعه، در حالی که سویه اومیکرون به عنوان یک سویه «خفیف» در نظر گرفته می‌شود، علائم جدید آن شامل حالت تهوع و از دست دادن اشتها عنوان شده است.
شناسایی علائم جدید در مبتلایان به اومیکرون

طبق نتایج یک مطالعه، در حالی که سویه اومیکرون به عنوان یک سویه «خفیف» در نظر گرفته می‌شود، علائم جدید آن شامل حالت تهوع و از دست دادن اشتها عنوان شده است. طبق گزارش انجمن سلامت ملی بریتانیا، علائم کرونا به طور کلی عبارتند از: «درجه حرارت بالا، سرفه مداوم، یا از دست دادن یا تغییر در حس بویایی یا چشایی».

شناسایی علائم جدید در مبتلایان به اومیکرون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از مهر از زی نیوز، با این حال، برخی از افراد حالت تهوع و از دست دادن اشتها نیز داشته‌اند؛ علائمی که معمولاً با کووید مرتبط نیستند.

به گفته «تیم اسپکتور» پروفسور اپیدمیولوژی ژنتیک در کالج کینگز لندن، این‌ها علائم شایع هستند. برخی از آن‌ها حالت تهوع، تب نسبی، گلودرد و سردرد داشتند.

بر اساس تجزیه و تحلیل از ۴۳ مطالعه، چهار علامت شایع سویه اومیکرون عبارتند از: سرفه، خستگی، احتقان و آبریزش بینی. در این گزارش آمده است که در برخی موارد، استفراغ نیز به عنوان یک علامت در میان مبتلایان به این سویه گزارش شده است.

مطالعات مقدماتی اخیر بیان کرده‌اند که به نظر می‌رسد سویه اومیکرون نسبت به موج سویه دلتا «خفیف‌تر» است.

افراد مبتلا به اومیکرون بین ۴۰ تا ۷۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری می‌شوند؛ ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر به درمان بیمارستانی نیاز دارند. آن‌ها ۴۰ تا ۴۵ درصد کمتر به یک شب بستری شدن در بیمارستان نیاز دارند.

برچسب ها: اومیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر