کد خبر: ۳۴۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
امیرعبداللهیان‌: ما به حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان و عراق احترام می‌گذاریم؛

دستگاه دیپلماسی می‌تواند از مبارزه با تروریسم حمایت کند

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، در حاشیه نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد، با تأیید حمله ایران به گروه‌های تروریستی ایرانی در پاکستان تأکید کرد شهروندان پاکستانی هدف حملات ایران نبوده‌اند.
دستگاه دیپلماسی می‌تواند از مبارزه با تروریسم حمایت کند

مخاطب 24- حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، در حاشیه نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد، با تأیید حمله ایران به گروه‌های تروریستی ایرانی در پاکستان تأکید کرد شهروندان پاکستانی هدف حملات ایران نبوده‌اند. وزیر امور خارجه که در داووس به بهانه نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد حاضر است، در نشست پرسش و پاسخ در اجلاس داووس سوئیس به سؤالات «فرید زکریا» روزنامه‌نگار و مجری آمریکایی، به حمله ایران به گروهک تروریستی جیش‌العدل در پاکستان که مدت‌هاست عملیات‌های تروریستی در ایران را بر عهده داشته، پرداخت و از مواضع رسمی دستگاه دیپلماسی در قبال تروریست‌ها در منطقه گفت. او همچنین در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه پاکستان، در تلاش برای کاهش تنش رخ‌داده، بر اهمیت حفظ امنیت پاکستان تأکید کرد.


بیشتر بخوانید


‌جزئیات حمله موشکی ایران به گروه تروریستی جیش‌العدل

حسین امیرعبدالهیان در حاشیه نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در پاسخ به سؤالات «فرید زکریا» گفت: هیچ‌یک از شهروندان پاکستانی مورد حمله موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی قرار نگرفتند. گروه جیش العدل را هدف قرار دادیم نه شهروندان پاکستانی را. هدف ما ایرانی‌های تروریست در خاک پاکستان بوده است. وی ادامه داد: هیچ تعارفی با تروریست‌های داخل خاک عراق و پاکستان که امنیت ایران را تهدید می‌کنند، نداریم. به حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان احترام می‌گذاریم، ولی اجازه نمی‌دهیم امنیت ایران را به بازی بگیرند و امنیت عراق و پاکستان را امنیت ایران می‌دانیم. همچنین بر اساس اظهارات امیرعبداللهیان در این گفتگو، وزیر امور خارجه تأکید کرده: «ما بار‌ها درباره آن با مقام‌های عالی‌رتبه نظامی، امنیتی و سیاسی پاکستان گفتگو کردیم. عملیات‌هایی را در روز‌های گذشته در ایران انجام دادند، از‌جمله در پاسگاه راسک نیرو‌های انتظامی ما را به شهادت رساندند». امیرعبداللهیان در ادامه تأکید کرد: پاسخ ما روی تروریست‌های ایرانی در پاکستان است.

من قبل از این گفتگو با همکارم وزیر خارجه پاکستان در این زمینه گفتگو کردم. ما به حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان و عراق احترام می‌گذاریم، اما اجازه نمی‌دهیم امنیت ملی کشورمان را به بازی بگیرند و هیچ تعارفی در تأمین امنیت ملی کشورمان با طرف‌های تروریستی در داخل پاکستان و جریانات اسرائیلی در اقلیم کردستان عراق نداریم. دیپلمات عالی‌رتبه ایران در ادامه گفت: اقدامی که ما انجام دادیم، در راستای کمک به امنیت ایران، پاکستان، عراق و منطقه است. ما امنیت عراق و پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم.


بیشتر بخوانید


‌امنیت پاکستان را امنیت ایران می‌دانیم

وزیر امور خارجه دولت سیزدهم همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی خود، امنیت پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد: جریان موسوم به جیش‌العدل، گروهکی تروریستی است که علیه امنیت مشترک دو کشور اقدام می‌کند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگوی تلفنی با جلیل عباس جیلانی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی پاکستان، درباره آخرین وضعیت روابط دوجانبه گفتگو و تبادل نظر کرد. وزیر امور خارجه در این تماس ضمن ابراز خرسندی از روابط دوستانه دو کشور، اهمیت تداوم همکاری‌ها و ارتباط نزدیک مسئولان دو کشور در حوزه‌های مختلف را مورد تأکید قرار داد. امیرعبداللهیان با تأکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه، پاکستان اظهار کرد: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست.

رئیس دستگاه دیپلماسی، امنیت پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد جریان موسوم به جیش‌العدل، گروهکی تروریستی است که علیه امنیت مشترک دو کشور اقدام می‌کند. وی خاطرنشان کرد: امنیت ایران بار‌ها توسط این گروهک تروریستی ایرانی از خاک پاکستان مورد تهدید قرار گرفته و این گروهک بار‌ها مسئولیت اقدامات تروریستی در خاک ایران را بر عهده گرفته است. امیرعبداللهیان افزود: عملیات ضد تروریستی (سه‌شنبه) نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، علیه این گروهک تروریستی ایرانی بوده و به هیچ‌یک از اتباع پاکستانی در این عملیات حمله نشده است. وزیر امور خارجه پاکستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره به آرمان‌های مشترک دو کشور و سابقه ایران و پاکستان در دفاع از یکدیگر و نیز مبارزه با تروریسم تأکید کرد امنیت ایران نیز امنیت پاکستان است و هرگاه تهدیدی در خاک پاکستان علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته، دولت پاکستان علیه آن اقدام کرده است.

جلیل عباس جیلانی همچنین حوزه‌های فراوان همکاری دو کشور را برشمرد و از طرف ایرانی خواست تا اطلاعات مربوط به گروه‌های تروریستی در خاک پاکستان را در راستای همکاری‌های مشترک دو کشور در اختیار پاکستان قرار دهد. وی تأکید کرد: اسلام آباد انتظار دارد مقابله با گروه‌های تروریستی در پاکستان توسط نیرو‌های پاکستان انجام شود. وزیر امور خارجه تداوم گفتگو، اتفاق‌نظر و همکاری طرفین در موضوعات دوجانبه، از‌جمله موضوع گروه‌های تروریستی را مهم ارزیابی کرد و با اشاره به گفتگو‌های فراوان صورت‌گرفته میان مسئولان نظامی و امنیتی دو کشور، ابراز امیدواری کرد تبادل‌نظر‌ها در مسیر درست روابط دو کشور و در راستای همکاری‌های قوی‌تر امنیتی تداوم یابد.

 

منبع: شرق

برچسب ها: پاکستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر