کد خبر: ۳۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸

افزایش تنش پاکستان و ایران؛ اسلام آباد اجازه بازگشت سفیر ایران را نداد

حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه مواضع گروهک تروریستی جیش‌الظلم در استان بلوچستان پاکستان، با واکنش تند دولت پاکستان مواجه شد و منجر به ایجاد تنش در روابط تهران و اسلام آباد شده است.
افزایش تنش پاکستان و ایران؛ اسلام آباد اجازه بازگشت سفیر ایران را نداد

مخاطب 24- حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه مواضع گروهک تروریستی جیش‌الظلم در استان بلوچستان پاکستان، با واکنش تند دولت پاکستان مواجه شد و منجر به ایجاد تنش در روابط تهران و اسلام آباد شده است.

اسلام‌آباد در واکنش به حمله موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های گروه جیش‌الظلم در داخل خاک پاکستان اعلام کرد که سفیر تهران در این کشور که اینک در ایران است، فعلاً اجازه بازگشت به اسلام‌آباد را نخواهد داشت.

ممتاز زهرا، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک کنفرانس مطبوعاتی همچنین گفت که کشورش سفیر خود را از تهران فرا خوانده است.

پاکستان همچنین اعلام کرده که همه دیدار‌های عالیرتبه میان دو کشور را به حالت «تعلیق» درآورده است.

پیشتر اسلام‌آباد در بیانیه‌ای شدیداللحنی با محکوم کردن اقدام ایران در حمله موشکی و پهپادی به پایگاه‌های گروه جیش‌العدل در داخل خاک پاکستان، آن را «نقض حریم هوایی» خود توصیف کرده و در مورد پیامد‌های آن هشدار داده بود.


بیشتر بخوانید


وزارت خارجه پاکستان در ساعات اولیه روز چهارشنبه ۱۷ ژانویه در بیانیه‌ای هشدار داده بود که نقض حریم هوایی پاکستان «کاملا غیرقابل قبول» بوده و می‌تواند «عواقب جدی» به دنبال داشته باشد. بر اساس اعلام وزارت خارجه پاکستان، در جریان حمله ایران، دو کودک کشته شده‌اند.
پاکستان در بیانیه خود بدون اشاره به محل فرود موشک‌ها و ماهیت نقض حریم هوایی این کشور، خبر داد که با احضار رئیس نمایندگی ایران در اسلام‌آباد به وزارت خارجه، اعتراض خود را به تهران اعلام کرده است.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: پاکستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر