کد خبر: ۵۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱

تأکید پزشکیان بر کمک به سوریه برای غلبه بر تروریستم

رئیس جمهور بر لزوم همگرایی و انسجام کشورهای اسلامی در کمک به سوریه برای غلبه بر گروهک‌های تروریستی تأکید کرد و گفت‌: این قبیل اتفاقات بخشی از نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی برای توسعه ناامنی، اختلاف و درگیری در درون کشورهای اسلامی است.

مخاطب ۲۴-  مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران و محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق شامگاه یکشنبه در گفتگویی تلفنی آخرین وضعیت تحولات منطقه بویژه تحرکات اخیر گروهک‌های ترویستی در شمال سوریه را مورد بررسی قرار دادند.


پزشکیان در این گفتگوی تلفنی حفظ تمامیت ارضی کشور‌ها از جمله سوریه را راهبرد منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: در شرایطی که منطقه در پی برقراری آتش بس در لبنان به سمت آرامش نسبی پیش می‌رفت و نگاه‌ها معطوف به غزه شده بود، اتفاقات اخیر در سوریه نگرانی‌هایی جدی درباره امنیت منطقه ایجاد کرد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه همکاری در جهت مقابله با این اقدامات تروریستی در راستای حفظ امنیت منطقه، بر لزوم همگرایی و انسجام کشور‌های اسلامی در کمک به سوریه برای غلبه بر گروهک‌های تروریستی تأکید کرد و گفت‌: این قبیل اتفاقات بخشی از نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی برای توسعه ناامنی، اختلاف و درگیری در درون کشور‌های اسلامی است که این مسئله همسویی و تلاش مشترک امت اسلامی برای جلوگیری از گسترش روند‌های تروریستی در منطقه را امری ضروری ساخته است.

بیشتر بخوانید

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از بروز ناامنی در شمال سوریه، تحرکات اخیر گروهک‌های تروریستی را تلاشی از جانب رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن به امنیت و چند پاره کردن حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه دانست و گفت‌: این اتفاقات ضرورت نقش‌آفرینی و تکاپوی دیپلماتیک جامعه جهانی و کشور‌های منطقه برای جلوگیری از گسترش و نفوذ تروریست‌ها را دو چندان کرده چرا که در غیر این صورت صلح و امنیت جهانی با مخاطرات جدی رو‌به‌رو خواهد شد.

نخست وزیر عراق در ادامه با بیان اینکه کشورش برای ایفای نقش پیشگامانه در مقابله با تحرکات گروهک‌های تروریستی آمادگی دارد، تصریح کرد: ما از طریق تماس‌های مستمر با سران کشور‌های منطقه در راستای ایجاد بستر همکاری مشترک در زمینه مقابله با تروریسم در تلاش هستیم و معتقدیم همه کشور‌های منطقه نیز برای جلوگیری از گسترش تروریسم باید در یک جبهه برای بازگرداندن ثبات و امنیت به سوریه تلاش کنند.

محمد شیاع السودانی با تأکید بر اینکه دولت و ملت عراق نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی برای ترویج گفتمان فرقه‌گرایانه در این کشور را ناکام خواهد گذاشت، افزود: در برهه حساس کنونی همه تلاش‌ها و اقدامات دولت و ملت عراق در چارچوب مقابله با تروریسم تعریف خواهد شد نه دامن زدن به گفتمان فرقه گرایانه.

 

 
برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.