کد خبر: ۳۴۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۰

هوش مصنوعی خطرناکی که کلمات جدید تولید می‌کند

هوش مصنوعی جدیدی ساخته شده است که کلماتی را تولید می‌کند که تا کنون وجود نداشتند. این تارنما، معانی ساختگی را برای کلماتی که وجود ندارند، تولید می‌کند.
هوش مصنوعی خطرناکی که کلمات جدید تولید می‌کند

مخاطب 24- این هوش مصنوعی که معنی‌اش «این کلمه وجود ندارد» است، کلمات جدیدی را تولید می‌کند مانند کلمه «واکامولی» (مایه خمیر وفل که با ترکیب ذرت شیرین درست شده)، «پایلست» (تشکیل توده یا شکلی از چیزی یا درباره چیزی)، یا «پریمن» (مدیر یا رهبر در یک جامعه یا شرکت.)

کاربران دکمه‌ای را در تارنما فشار می‌دهند و کلمه جدید درست می‌شود.

این تارنما را توماس دیمسون، سازنده تارنمای مقیم سانفرانسیسکو، طراحی و راه‌اندازی کرده است. او مهندسی است که سابقا برای ایسنتاگرم که متعلق به فیسبوک است کار می‌کرد و از سازندگان الگوریتم‌های اینستاگرم بود.

هوش مصنوعی واقعی که کلمات جدید را درست می‌کند، بر اساس الگوریتم فرایند طبیعی زبان و چارچوب زبانی جی‌پی‌تی-۲ است؛ الگوریتمی که می‌توان متنی را به خوردش داد و از اطلاعات برای پیش‌بینی کلماتی استفاده کرد که می‌تواند در ادامه بیاید، و نوشتاری را ایجاد کند که می‌تواند که از دستخط یک انسان واقعی غیرقابل تشخیص باشد.

جی‌پی‌تی-۲ به این مشهور شد که «برای انتشار زیادی خطرناک»‌است، اما پژوهشگران آن را برای استفاده در اختیار عموم گذاشته‌اند.

این تارنما از طریق جست‌وجو در داده‌های اطلاعاتی هشت میلیون صفحه اینترنتی کار می‌کند که از محتوای تارنما‌های پویایی، چون رسانه‌های اجتماعی و ردیت گرفته شده‌اند. وقتی که یک لغت در کنار لغت دیگر ظاهر می‌شود، الگوریتم‌ها می‌توانند کلمات را شناسایی کنند و استفاده از آن اطلاعات (و شبیه‌سازی آن به دفعات لازم) به این معنی است که می‌تواند کلمات و جملات جدیدی تولید کند.

درست مانند هر هوش مصنوعی دیگری، این سیستم کامل و بی‌عیب نیست. توضیح مختصری در انتهای صفحه تارنما می‌گوید: «کلمات بررسی نمی‌شوند و ممکن است یک‌جانبه تلقی شوند.»

سیستم‌های هوش مصنوعی هنگامی که به شکل غیرقانونی استفاده می‌شوند یا برای اهداف غیرصلح‌آمیز مورد استفاده قرار می‌گیرند، هدف انتقاد هستند؛ اما منافعی نیز دارند.

پلتفرم‌های مبتنی بر داده‌های اطلاعاتی به عنوان راه‌هایی برای کمک به مخدوش کردن تجارت‌های غیرقانونی حیوانات وحشی یا ترجمه مستقیم افکار درون ذهن به متن، مورد ستایش قرار گرفته‌اند.

 

منبع: ایندپندنت فارسی

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر