کد خبر: ۳۴۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۰

هوش مصنوعی خطرناکی که کلمات جدید تولید می‌کند

هوش مصنوعی جدیدی ساخته شده است که کلماتی را تولید می‌کند که تا کنون وجود نداشتند. این تارنما، معانی ساختگی را برای کلماتی که وجود ندارند، تولید می‌کند.
هوش مصنوعی خطرناکی که کلمات جدید تولید می‌کند

مخاطب 24- این هوش مصنوعی که معنی‌اش «این کلمه وجود ندارد» است، کلمات جدیدی را تولید می‌کند مانند کلمه «واکامولی» (مایه خمیر وفل که با ترکیب ذرت شیرین درست شده)، «پایلست» (تشکیل توده یا شکلی از چیزی یا درباره چیزی)، یا «پریمن» (مدیر یا رهبر در یک جامعه یا شرکت.)

کاربران دکمه‌ای را در تارنما فشار می‌دهند و کلمه جدید درست می‌شود.

این تارنما را توماس دیمسون، سازنده تارنمای مقیم سانفرانسیسکو، طراحی و راه‌اندازی کرده است. او مهندسی است که سابقا برای ایسنتاگرم که متعلق به فیسبوک است کار می‌کرد و از سازندگان الگوریتم‌های اینستاگرم بود.

هوش مصنوعی واقعی که کلمات جدید را درست می‌کند، بر اساس الگوریتم فرایند طبیعی زبان و چارچوب زبانی جی‌پی‌تی-۲ است؛ الگوریتمی که می‌توان متنی را به خوردش داد و از اطلاعات برای پیش‌بینی کلماتی استفاده کرد که می‌تواند در ادامه بیاید، و نوشتاری را ایجاد کند که می‌تواند که از دستخط یک انسان واقعی غیرقابل تشخیص باشد.

جی‌پی‌تی-۲ به این مشهور شد که «برای انتشار زیادی خطرناک»‌است، اما پژوهشگران آن را برای استفاده در اختیار عموم گذاشته‌اند.

این تارنما از طریق جست‌وجو در داده‌های اطلاعاتی هشت میلیون صفحه اینترنتی کار می‌کند که از محتوای تارنما‌های پویایی، چون رسانه‌های اجتماعی و ردیت گرفته شده‌اند. وقتی که یک لغت در کنار لغت دیگر ظاهر می‌شود، الگوریتم‌ها می‌توانند کلمات را شناسایی کنند و استفاده از آن اطلاعات (و شبیه‌سازی آن به دفعات لازم) به این معنی است که می‌تواند کلمات و جملات جدیدی تولید کند.

درست مانند هر هوش مصنوعی دیگری، این سیستم کامل و بی‌عیب نیست. توضیح مختصری در انتهای صفحه تارنما می‌گوید: «کلمات بررسی نمی‌شوند و ممکن است یک‌جانبه تلقی شوند.»

سیستم‌های هوش مصنوعی هنگامی که به شکل غیرقانونی استفاده می‌شوند یا برای اهداف غیرصلح‌آمیز مورد استفاده قرار می‌گیرند، هدف انتقاد هستند؛ اما منافعی نیز دارند.

پلتفرم‌های مبتنی بر داده‌های اطلاعاتی به عنوان راه‌هایی برای کمک به مخدوش کردن تجارت‌های غیرقانونی حیوانات وحشی یا ترجمه مستقیم افکار درون ذهن به متن، مورد ستایش قرار گرفته‌اند.

 

منبع: ایندپندنت فارسی

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نصف میانکاله خشکید! نصف میانکاله خشکید!
در حال حاضر، تنها ۵۱.۳ درصد درصد از سطح آبی تالاب میانکاله پُر آب است
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعت رسمی کشور به‌تنهایی می‌تواند حدود هزار مگاوات از بار شبکه را کاهش دهد؛ عددی معادل تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر.
صفحه خبر بالای تصاویر