کد خبر: ۳۳۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲
با گران شدن بسته‌های اینترنتی؛

هزینه تماشای آنلاین یک مسابقه فوتبال چقدر می‌شود+ جدول

برای تماشای ۹۰ دقیقه‌ای مسابقه فوتبال با توجه به کیفیت مورد انتخاب و میزان حجم مصرفی اینترنت، میزان هزینه‌ای که خواهید داشت، متفاوت است.
هزینه تماشای آنلاین یک مسابقه فوتبال چقدر می‌شود+ جدول

مخاطب 24- امروزه بسیاری از طرفداران فوتبال در جهان، تماشای آنلاین مسابقات را در پلتفرم‌های پخش آنلاین در بستر اینترنت، نسبت به سیستم‌های پخش خانگی ترجیح می‌دهند.
 اپلیکیشن‌ها و سایت‌های مختلفی برای پخش زنده فوتبال وجود دارند. با این حال باید در انتخاب این پلتفرم‌های آنلاین دو نکته را مدنظر قرار دهیم. اول مسئله پوشش مسابقات است؛ چرا که بسیاری از پلتفرم‌های خارجی، مسابقات داخلی کشور را پوشش نمی‌دهند و انتخاب یک سایت ایرانی به نظر انتخاب بهتری خواهد بود.

مسئله دوم و اساسی، میزان حجم مصرفی اینترنت است. در بسیاری از سایت‌ها عنوان شده است که تماشای آنلاین مسابقات در پلتفرم‌های ایرانی، حجم مصرفی اینترنت نیم‌بها محاسبه می‌شود.

سایت یا اپلیکیشن تلویبیون، سایت یا اپلیکیشن لنز، سایت یا اپلیکیشن تیوا، سایت صداوسیما و وبسایت آپارات از جمله پرکاربردترین پلتفرم‌ها برای تماشای آنلاین مسابقات فوتبال هستند.

تماشای ۹۰ دقیقه فوتبال چقدر حجم مصرف می‌کند؟

حجم مصرفی تماشای آنلاین ۹۰ دقیقه مسابقه فوتبال با توجه به کیفیت مورد انتخاب شما متفاوت است. روزولوشن ۷۲۰ p و ۴۸۰ p از جمله رایج‌ترین و مناسب‌ترین کیفیت‌ها برای دیدن فوتبال آنلاین، است که به ترتیب چیزی در حدود یک و نیم گیگابایت و حدود ۶۷۰ مگابایت حجم اینترنت شما را مصرف می‌کند.


هزینه تماشای آنلاین یک مسابقه فوتبال چقدر می‌شود+ جدول

برای تماشای آنلاین فوتبال چقدر باید هزینه کرد؟

بنابر اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ۹ دی ماه افزایش حدود ۳۰ تا ۳۵ درصدی تعرفه‌های اینترنت توسط اپراتور‌ها اعمال شده است. البته که طبق گفته مردم و لیست جدول‌های منتشر شده، حداقل افزایش تعرفه‌ها ۳۰ درصد بوده و افزایش قیمت‌های بسیار بیشتری نیز مشاهده شده است.

این افزایش قیمت‌های اینترنت موبایل برای تمامی بسته‌ها یکسان نیست. به طور مثال بسته هفت گیگابایت ۳۰ روزه اینترنت همراه که پیش از این با قیمت ۳۰ هزار و ۷۳۸ تومان فروخته می‌شد و هر گیگابایت آن معادل چهار هزار و ۲۹۱ تومان ارزش داشت، پس از اعمال افزایش تعرفه‌ها، ۴۱ هزار و ۴۲۰ تومان عرضه شده است. قیمت هر گیگابایت اینترنت در این روش معادل پنج هزار و ۹۱۷ تومان است. افزایش قیمت اینترنت موبایل در این شیوه معادل ۳۷ درصد برآورد می‌شود.

از طرف دیگر قیمت بسته اینترنت موبایل با حجم ۱۵ گیگابایت و تاریخ انقضای ۱۲۰ روز، پیش از این ۶۷ هزار و ۵۸۰ تومان بود و به ازای هر گیگابایت چهار هزار و ۵۰۵ تومان خرج روی دست کابران می‌گذاشت، اما حال برای همان بسته باید ۹۱ هزار و ۱۵ تومان، معادل شش هزار و ۶۷ تومان به ازای هر گیگابایت هزینه پرداخت کرد. این یعنی شاهد رشد ۳۵ درصدی بوده‌ایم.

هزینه تماشای آنلاین یک مسابقه فوتبال چقدر می‌شود+ جدول


حال با فرض اینکه شما صرفا برای تماشای یک مسابقه فوتبال با کیفیت ۴۸۰ p و با حجم مصرفی حدود ۶۷۰ مگابایت بخواهید بسته اینترنتی تهیه کنید، بسته ۷۵۰ مگابایتی روزانه ایرانسل به مبلغ ۷ هزار و ۷۰۰ تومان و بسته روزانه همراه اول با همان حجم مصرفی ۸ هزار تومان برای شما خرج خواهد داشت.

تماشای صرف فوتبال با رزولوشن ۷۲۰ p نیز با -درنظر گرفتن میانگین ۶ هزار تومان- باید مبلغی حدود ۹ هزار تومان هزینه کنید.

البته ذکر این نکته ضروری است که برای تهیه بسته‌های اینترنتی، صرفا به تماشای ۹۰ دقیقه مسابقه فوتبال بسنده نمی‌کنیم و بسیاری از امور روزانه از قبیل، خرید لوازم خوراکی، بهداشتی، انجام امور بانکی، ارتباط با دوستان و خانواده، کسب درآمد و... در گرو دسترسی به اینترنت است.

 

منبع: اکو ایران

برچسب ها: فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد
رئیس‌جمهور قانون تعلیق همکاری با سازمان (آژانس) بین‌المللی انرژی هسته‌ای (اتمی) را ابلاغ کرد.
ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟ ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟
برخی از اهداف در اسرائیل باقی ماندند تا در صورت تشدید حملات رژیم صهیونی مورد حمله قرار گیرند و ازاین‌رو برای مهار دامنه تجاوزات تل‌آویو مورداستفاده قرار گرفتند. بااین‌حال تضمینی وجود ندارد که حمله‌ای به آنها صورت نگیرد.
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
برگزیده
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟ بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله می‌شود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایت‌های عملیاتی و بی‌اعتمادی عمومی، صف‌های فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاه‌ها به نهاد ناظر و سیاست‌گذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر