کد خبر: ۳۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۵:۵۶

آمار محرمانه درباره دوربین‌های تهران لو رفت

علت «۶۱ درصد» از آلودگی هوای تهران منابع متحرک است و در حالی‌که دوربین‌های طرح ترافیکی و طرح آلودگی هوا در کاهش آلودگی نقش دارند، در شهر تهران حدود ۶۸ درصد از دوربین‌ها غیرفعال است.
آمار محرمانه درباره دوربین‌های تهران لو رفت

مخاطب 24- «آلودگی هوا طی یک سال جان ۶ هزار و ۳۹۸ تهرانی را گرفته است» این آماری است که رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران مهدی پیرهادی، در ۲۰۴ امین جلسه شورای شهر بیان کرد.

مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در آبان ۱۴۰۱ خسارت آلودگی هوا بر سلامتی شهروندان تهران را «حدود ۲.۳ میلیارد دلار» گزارش کرده است؛ چیزی معادل ۵۸ درصد کل بودجه بخش سلامت وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۱.

مردم تهران در ۲۸۹ روز گذشته فقط ۹ روز هوای پاک را تنفس کرده‌اند. به گفته مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران محمدمهدی میرزایی، منابع متحرک «۶۱ درصد» آلودگی هوای تهران را تولید می‌کنند.

شهردار تهران علیرضا زاکانی نیز دی ماه ۱۴۰۰ گفته بود باید با «هوشمندسازی و فناوری» حداقل تردد را داشته باشیم تا «مشکل آلودگی هوا» کم شود.

در آخرین جلسه پاییز امسال شورای شهر تهران، جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران در نطق پیش از دستور خود اعلام کرد که «از ۲۴۰ دوربین‌های طرح ترافیک فقط ۱۳۴ مورد» و از «۲۱۰ دوربین طرح کنترل آلودگی هوا تنها ۵۶ مورد» فعال است. این یعنی حدود ۶۸ درصد از دوربین‌هایی که قرار است ترافیک و آلودگی هوای تهران را کنترل کنند غیرفعال است.

سرپرست سازمان حمل ونقل ترافیک محسن هرمزی آمار گفته شده از سوی تشکری را «رد» کرد و گفت در حال تنظیم شکایت از فاش کننده این آمار هستیم، با این حال اذعان داشت که «عدم نگهداشت» و به روز نکردن دوربین‌های ترافیکی شهر تهران طی «۴ سال گذشته» را از دلایل خرابی دوربین‌ها است.

در همین خصوص دبیر شورای حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران ابوالفضل دربانی می‌گوید که چند مرتبه در این خصوص وضعیت دوربین‌ها با شهرداری تهران مکاتبه کرده، اما «تا کنون پاسخی دریافت نکرده» است.

دربانی می‌گوید «۴۸۱ میلیارد تومان» برای «هوشمندسازی سامانه‌های ثبت تخلف و تردد» به شهرداری کمک شده، ولی تاکید می‌‎کند که از «سرنوشت آن پول اطلاعی نداریم»، او در ادامه گفت که از «شهرداری تهران» به خاطر عدم ارائه گزارش هزینه‌کرد ۴۸۱ میلیارد تومان در «مراجع قضایی شکایت کرده‌ایم».

با این حال هرمزی می‌گوید در «سه ماه گذشته» برخی سامانه‌ها بروزرسانی شده و در حال «نصب تعدادی دوربین جدید» می‌باشند.

 

منبه: فارس

برچسب ها: آلودگی هوا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر