کد خبر: ۳۳۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۰

روسیه و چین در رقابت برای لیتیوم بولیوی جلوتر هستند

مسکو به سرعت در جستجوی مواد خام حیاتی است. با جلب نظر بولیوی، روسیه و چین به یکی از بزرگترین ذخایر لیتیوم جهان دسترسی پیدا کرده اند. در این میان آلمان عقب مانده است.
روسیه و چین در رقابت برای لیتیوم بولیوی جلوتر هستند

مخاطب 24- بزرگ‌ترین رقیب لوئیس آرس رئیس جمهور فعلی بولیوی، در حال حاضر از حزب سیاسی خودش است. اوو مورالس، اسلاف آرس که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۹ در قدرت بود، زندگی را برای این دولت سوسیالیست دشوار کرده است و بار‌ها به طور علنی وزیر اقتصاد سابقش را زیر سوال برده است.
اکنون یک قرارداد بزرگ حقوقی برای مواد خام، درست در زمان مناسب برای رهبر فعلی منعقد شده است. این قرارداد واقعاً چشمگیر است و امید این می‌رود که بتواند به حل بحران اقتصادی مداوم بولیوی در میان مدت کمک کند.
بر اساس اطلاعات رسمی، گروه اورانیوم وان روسیه قصد دارد حدود ۴۵۰ میلیون دلار (۴۰۵ میلیون یورو) در پروژه آزمایشی تولید لیتیوم در این کشور آمریکای جنوبی سرمایه گذاری کند.

زمین شناسان بر این باورند که بولیوی پتانسیل یافتن ۲۳ میلیون تن لیتیوم را دارد. با توجه به اهمیت این فلز برای ساخت باتری برای چیز‌هایی مانند اتومبیل‌های الکتریکی، این امر آن را به کشوری با بزرگترین ذخایر در جهان تبدیل می‌کند.
بولیوی پروژه آزمایشی لیتیوم را در پوتوسی راه اندازی می‌کند.

برای بولیوی، این توافق فراتر از یک قرارداد معدنی است. پس از سال‌ها کشمکش سیاسی (که مورالس و آرس هر کدام در آن نقش داشته اند) کشور تلاش می‌کند خود را به عنوان یک شریک قابل اعتماد معرفی کند.
کارلا کالدرون، رئیس شرکت دولتی لیتیوم بولیوی YLB، این پروژه را که در "Colcha K" در دپارتمان پوتوسی در سه مرحله انجام خواهد شد، تشریح کرد.

در فاز اول، هدف تولید ۱۰۰۰ تن کربنات لیتیوم در سال است، در فاز دوم تا ۸۰۰۰ تن و ۵۰۰۰ تن دیگر در فاز سه است.
تمرکز بر تولیدی خواهد بود که تا حد امکان سازگار با محیط زیست باشد. کالدرون گفت: این پروژه برای انجام مطالعاتی برای نشان دادن پایداری فنی این تاسیسات در آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
تمرکز بر تولیدی خواهد بود که تا حد امکان سازگار با محیط زیست باشد. کالدرون گفت: این پروژه برای انجام مطالعاتی برای نشان دادن پایداری فنی این تاسیسات آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این قرارداد دومین قراردادی است که با شرکت تابعه شرکت دولتی روسیه روس اتم امضا شده است. در ماه ژوئن (تیر)، طرفین با قراردادی برای ساخت یک مجتمع صنعتی کربنات لیتیوم در Pastos Grandes موافقت کردند.
ترجیح بولیوی برای مشارکت با چین و روسیه است.


بیشتر بخوانید


ولادیمیر رووینسکی، کارشناس روابط آمریکای لاتین و روسیه در دانشگاه ایسیسی در کلمبیا گفت: رقابت برای لیتیوم سخت است.
رووینسکی به دویچه وله گفت: "به نظر می‌رسد که اتحاد‌های استراتژیک متناسب با دولت‌های فعلی شکل می‌گیرد. دولت بولیوی شرکت‌های چینی و روسی را ترجیح می‌دهد. "

با این حال، در نهایت، این اتحاد‌ها کوتاه مدت هستند، زیرا منطق علم اقتصاد این است که منافع اقتصادی بر قرابت‌های موقت اولویت دارد.

چین همچنین توانسته است پای خود را در کشوری که بزرگترین ذخایر لیتیوم جهان را دارد، باز کند. تحت رهبری گروه چینی Contemporary Amperex Technology، CATL، شرکای چینی می‌خواهند در مجموع ۱.۴ میلیارد دلار در ساخت کارخانه‌های استخراج لیتیوم سرمایه گذاری کنند.
با این حال، رئیس جمهور آرس در‌ها را به روی شرکای خارج از روسیه و چین باز گذاشته است. وی اخیراً گفت: "بازدید‌های ما از اتحادیه اروپا، برزیل و کشور‌های بریکس به وضوح نشان داد که علاقه زیادی به لیتیوم ما وجود دارد. "
آرس می‌داند که بولیوی می‌تواند پیشرفت سریع‌تری در استخراج ذخایر لیتیوم خود داشته باشد، اما نسبت به حرکت بیش از حد سریع نیز هشدار می‌دهد. او گفت: "ضرب المثل قدیمی در این باره صدق می‌کند که آهسته می‌رویم، چون عجله داریم. "
مواد خام استراتژیک آمریکای جنوبی
لیتیوم برای ساخت باتری‌های وسایل نقلیه الکتریکی مورد نیاز است، و بنابراین این فلز برای تبدیل و دور شدن از سوخت‌های فسیلی برای خودرو‌ها و حرکت به سمت وسایل نقلیه الکتریکی دارای اهمیت استراتژیک است.

پنج سال پیش، آلمان به عنوان کشوری شناخته می‌شد که بزرگترین مزیت را در بولیوی داشت. سرمایه گذاری مشترک بین برلین و لاپاز قرار بود سیگنال شروع تولید لیتیوم باشد و امید‌ها در آلمان و صنایع مهم خودروسازی روی آن زیاد بود.
اما پس از آن آشفتگی سیاسی در داخل بولیوی دنبال شد. پروژه سرمایه گذاری مشترک به موضوعی قطبی کننده در مبارزات انتخاباتی و ابزاری برای مبارزه قدرت داخلی تبدیل شد.

این پروژه از آن زمان به پایان رسیده است و آلمان در حال حاضر به دنبال آرژانتین و شیلی است که همچنین دارای ذخایر بزرگ لیتیوم هستند. برای تأکید بر این موضوع، اخیراً قرارداد با شیلی به یک توافق تجارت آزاد ارتقا یافته است که باید پروژه‌های مشترک لیتیوم را تسهیل کند.


منبع: دویچه وله
ترجمه: سلیم حیدری

برچسب ها: اورانیوم بولیوی
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.