کد خبر: ۳۳۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷

نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان پنجشنبه ابلاغ می‌شود

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور­ در برنامه صبح بخیر ایران درباره بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت گفت‌وگو کرد.
نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان پنجشنبه ابلاغ می‌شود

مخاطب 24- سوال: انتخابات مجلس تا این لحظه به کجا رسیده است؟

اسلامی: به اعلام نتایج توسط هیئت‌های نظارت نزدیک می‌شویم از ۲۵ آبان نهایت ۱۴ دی ماه طبق قانون زمان بررسی صلاحیت هاست در هیئت‌های نظارت که تقریبا پنجشنبه پاسخ استعلامات و احراز صلاحیت‌ها یا عدم تایید یا عدم احراز به وزارت کشور ابلاغ خواهد شد ما هم به محض این که دریافت کنیم فکر می‌کنم روز جمعه خواهد بود یعنی ۱۵ دی ماه از طریق فرمانداری‌ها اعلام خواهیم کرد به همه نامزد‌های محترم که چه تایید شدند چه عدم تایید خوردند یا عدم احراز و این اطلاع رسانی صورت می‌گیرد سعی هم داریم یک پیام‌هایی ارسال کنیم که باز اطلاع رسانی صورت بگیرد دو روز وقت ابلاغ ماست، اگر احیانا نامزدی یا به تعبیری داوطلبی که تایید نشده یا عدم احراز دیده می‌تواند اعتراض بکند باز یک مرحله اعتراض داریم.

سوال: چند روز فرصت دارند؟

اسلامی: از هفدهم تا نوزدهم دی ماه وقت اعتراض است سه روز را اختصاص داده قانون براساس جدول زمان بندی و این اعتراضات توسط شورای نگهبان به مدت یک ماه خواهد بود تا ۱۹ بهمن ماه یک بررسی مجددی خواهیم داشت البته فکر می‌کنم دیگر معضل یا قالب نامزد‌ها را شناسایی خواهیم کرد در همین ایام پیش رو یعنی از پانزدهم دی ماه به بعد و به هر حال حتما یک جلسات توجیهی خواهیم داشت با نامزد‌ها توسط فرمانداران قوانین را متذکر می‌شویم به جهت این که قانون تغییر پیدا کرده و مباحث جدیدی که در قانون آمده حتما مجموعه‌های توجیهی برای نامزد‌ها خواهیم داشت دستور اول تبلیغات را حتما توجیه خواهیم کرد به جهت این که بدانند نامزد‌های محترم در این دوره حتما توجیه خواهیم کرد به جهت این که بدانند نامزد‌های محترم در این دوره هیئت‌های اجرایی مرکزی شکل گرفته در وزارت کشور، ستاد انتخابات کشور، وزیر کشور رئیس هیئت اجرایی مرکزی اند، وزیر اطلاعات، وزیر ارتباطات، رئیس سازمان اطلاعات سپاه، دادستان کل کشور، رئیس ثبت احوال، رئیس ستاد انتخابات هفت عضو اداری هیئت اجرایی مرکزی اند و شش عضو معتمد مردمی که در کنار این هفت عضوند این مجموعه هیئت اجرایی مرکزی در این دوره دستورالعمل تبلیغات را مصوب کرد و این دستورالعمل از هفته آینده ابلاغ خواهد شد به فرمانداری ها، روسای ستاد این دوره سعی کردیم که یک شفافیتی باشد تبلیغات مجاز تبلیغات غیرمجاز، تبلیغات مجاز در فضای حقیقی، تبلیغات مجاز در فضای مجازی و همین طور بالعکس غیرمجاز‌ها نگاه مان هم این نگاه است که تبیین شود مسایل مندرج در قانون همه تبین شود که احیانا نامزد محترم اشتبا‌ها یا به تعبیری اگر نمی‌دانسته نرود یک مصداق تبلیغات غیرمجازی را مرتکب بشود و مواردی که خیلی بسیار تاکید شده.

اسلامی: به جهت این که تبلیغات از سوم تا نهم اسفندماه است یک وقت بسیار کوتاه است، اما بسیار فشرده است این دوره هم نامزد‌ها یا به تعبیری داوطلبین بسیاری شرکت کردند ۲۵ هزار داوطلب آمدند به همین جهت نیازمندیم که یک مقدمه درستی شکل بگیرد تا در آن ایام بسیار محدود برای تبلیغات اساس و قوام درست تبلیغات داریم که به کسی توهین نشود تخریبی صورت نگیرد و مواردی که از این دست که در قانون آمده همه به درستی رعایت شود به درستی اجرا شود.

سوال: خارج از این تاریخی که گفتید اجازه تبلیغ ندارند؟

اسلامی: بله، دقیقا همین نکته، نخیر، براساس قانون ممکن است یک نقدی هم بشود به قانون که مدت تبلیغات محدود است اشاره شده، ولی قانون گذار هم در قانون گذشته هم در قانون فعلی همین هفت روز را لحاظ کرده البته مجلس خبرگان دو هفته است، ولی مجلس شورای اسلامی تبلیغاتش همین هفت روز است.

سوال: در شهر‌های بزرگ مثل تهران که می‌خواهم رای بدهم هفت روز خیلی کمه که می‌خواهم نمایندگان را بررسی کنم.

اسلامی: یک فضای به هر حال بگوییم پیشینی داریم نامزد‌ها آماده می‌شوند ستادهایشان را شکل می‌دهند اجاره می‌کنند محل را افرادشان را قانون اشاره کرده که یک ستاد انتخابات اصلی داره ستاد‌های فرعی دارد این تصریح دارد که یک ستاد بانوان دارد هر نامزدی می‌تواند یک ستاد انتخاباتی ویژه بانوان طراحی کند و استقرار بدهد. فکر می‌کنم ورود احزاب ورود، جریانات سیاسی، گروه سیاسی برای آشنایی بیشتر مردم خیلی می‌تواند موثر باشد اگر همایش‌هایی است در حوزه احزاب در حوزه جریانات سیاسی این می‌تواند کمک کند که مردم بیشتر مطلع شوند امسال همان نکته‌ای که هفته گذشته مرور کردیم صدا و سیما ورود کرده و این بحث مشهور فرکانس‌های محلی را دارد مدیریت می‌کند امیدواریم که با این فضا یک مقدار متفاوت شود از قبل شناسایی بیشتری صورت بگیرد پیام رسان ها، شبکه‌های مجازی و خود نامزد‌ها هم یک برنامه ریزی مدونی داشته که این شناسایی و معرفی به خوبی صورت بگیرد با حفظ همین حرمت و قوانین و مقرراتی که در قانون نسبت به تبلیغات است.

سوال: به نظرم در سال‌های اخیر یک مقدار مدیریت این فضا سخت‌تر شده، چون قبلا این همه فضای گسترده نبود در حد همان ستاد‌های انتخاباتی بود و برنامه‌های تلویزیونی، ولی الان، چون فضای مجازی است یک مقدار کار پیچیده‌تر می‌شود و ممکن است خیلی از داوطلبین خودشان اصلا تبلیغاتی انجام ندهند ممکن است دوستداران آن‌ها مخصوصا در فضای مجازی برایشان تبلیغاتی انجام بدهند.

اسلامی: براساس قانون اشاره می‌کند در فضای مجازی همه باید از پیش به مجموعه ستاد انتخابات کشور هیئت بررسی استانی تبلیغات معرفی شود وزارت کشور موظف است این را در یک سامانه‌ای قرار بدهد که همه مطلع بشوند که این آدرس یا این نشانی مرتبط با این نامزد در فضای مجازی است و مسئولیت همه این آن چه که از ناحیه فضای مجازی و آن صفحه صادر می‌شود به عهده نامزد است این دوره قانون گذار آمده و یک مسئولیتی برای خود نامزد درنظر گرفته این نافی است مسئولیت افرادی که دارند به نفع آن نامزد کار می‌کنند هم نیست لذا خیلی تاکید شده تصریح شده امیدواریم فرهنگ سازی شود و فضاسازی مثبتی صورت بگیرد که به هر حال تبلیغات به شکل پرشور دنبال شود در کنارش حفظ حریم‌ها و قوانین و الزامات قانونی و حقوقی که در قانون آمده آن‌ها را مدنظر قرار بدهد.

سوال: کلام پایانی؟

اسلامی: باتوجه به این که در این هفته دو جلسه مهم داشتیم جلسه دبیران ستاد انتخابات، روسای ستاد انتخابات کشور آمدند در وزارت کشور یک هماهنگی صورت گرفت به جهت آن مولفه‌های چهارگانه‌ای که مقام معظم رهبری تاکید داشتند سلامت و امنیت و مشارکت و رقابت یک تنظیمی شد با مجموعه صف و امیدواریم که در این ۶۰ روز به کمتر از ۶۰ روزی که داریم به یازده دوازده کار به نحو احسن پیش برود دیروز هم جلسه‌ای با حضور استانداران و هیئت محترم دولت صورت گرفت ریاست جمهور نکات بسیار مهمی را در حوزه انتخابات با استانداران طرح کردند، ستاد انتخابات کشور به دنبال این است که انتخاباتی سالم، شکوهمند و پرنشاط با حضور مردم برگزار کند.



منبع: دیده‌بان ایران

برچسب ها: انتخابات مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شکستن قولنج یا همان ترق‌توروق را دوست داریم! شکستن قولنج یا همان ترق‌توروق را دوست داریم!
«چند وقتی است که قولنج‌گیری و درمان درد‌های مفصلی در فضای مجازی پربازدید شده و متأسفانه، هم دنبال‌کننده بسیاری دارند هم مراجعه‌کننده. قطعاً صدای کریپتاسیون یا همان ترق‌توروق بین مفاصل را شنیده‌اید که صدای شکسته شدن قولنج هم گفته می‌شود. صدایی که با خم و راست کردن مچ دست، گردن، ستون و... توسط خود فرد هم شنیده می‌شود. علت این صدا خروج مایع مفصلی از غضروف مفصل به خاطر فشاری است که ایجاد می‌شود.»
انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک انتقال نوعی عفونت بیمارستانی خطرناک
یافته‌های جدید نشان می‌دهد یک عفونت بیمارستانی خطرناک و بسیار مسری بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد و از طریق سطوحی مانند تخت، تجهیزات و حتی دستان کارکنان بیمارستان‌ها گسترش می‌یابد.
وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟ وعده دروغ ازدواج مجازات دارد؟
وعده دروغ ازدواج زمانی که دستمایه ارتکاب جرم دیگری همچون کلاهبرداری شود قابل پیگیری و مجازات است.
مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟ مایلی کهن هم به ورطه جادوگری وارد شد؟
سرمربی اسبق تیم ملی در مورد صعود این تیم به جام جهانی و البته اوضاع پرسپولیس به گفت‌و‌گو نشست
ستار شازده خانوم بی صدا شد! ستار شازده خانوم بی صدا شد!
ستار خواننده سرشناس لس‌آنجلسی که از جمله هنرمندان ثروتمند ایرانی است، صدایش را از دست داد.
تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران تمدید مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی در نمایشگاه کتاب تهران
مهلت ثبت‌نام ناشران داخلی برای حضور در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ تمدید شد
استعفای نایب رئیس فدراسیون رزمی بالاخره علنی شد! استعفای نایب رئیس فدراسیون رزمی بالاخره علنی شد!
نایب رئیس اول فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی از سمتش استعفا کرد.
برگزیده
عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است عارف: در اجرای هر طرح اولویت عدم آسیب به معیشت مردم و سپس اجرای آن است
معاون اول رئیس‌جمهور در اولین جلسه ستاد تنظیم بازار در سال ۱۴۰۴ گفت: سختی و شرایط کشور با دهه ۶۰ شباهت دارد.
عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است عراقچی: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است
وزیر امور خارجه در حاشیه نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون هیچ دوره مذاکراتی بین ایران و آمریکا برگزار نشده است.
سفیر روسیه در بغداد: بشار اسد را تحویل نمی‌دهیم سفیر روسیه در بغداد: بشار اسد را تحویل نمی‌دهیم
در پی درخواست رسمی رئیس دولت سوریه برای تحویل رئیس جمهور سابق این کشور، سفیر روسیه در بغداد با موضع‌گیری قاطع اعلام کرد که اسد هیچ شرطی از پناهندگی خود را نقض نکرده است و تحویل او به دمشق در دستور کار مسکو قرار ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر