کد خبر: ۳۰۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷
چند نفر در تهران تایید صلاحیت شدند؟

دلایل رد صلاحیت‌ها به داوطلبان ابلاغ می‌شود

داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها در هیات‌های اجرایی تایید نشده باشد، فرصت برای اعتراض دارند.
دلایل رد صلاحیت‌ها به داوطلبان ابلاغ می‌شود

مخاطب 24- فرصت بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط هیات‌های اجرایی روز گذشته به پایان رسید و نتیجه این بررسی‌ها امروز و فردا - ۱۹ و ۲۰ آبان ماه - به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

داوطلبانی که صلاحیت آنها تایید نشده باشد، در روزهای ۲۱ تا ۲۴ آبان فرصت دارند که اعتراض خود را به هیات نظارت استانی اعلام کنند. آنها می‌توانند دلایل عدم تایید یا عدم احراز صلاحیت خود را از هیات‌های اجرایی جویا شوند.

از روز ۲۵ آبان رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط هیات نظارت استان با کسب نظر از هیات مرکزی نظارت بر انتخابات آغاز می شود.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

جدول مراحل اجرای انتخابات مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:

۱۹ آبان تا ۲۰ آبان: ابلاغ مراتب عدم تایید یا عدم احراز به داوطلبان

۲۱ آبان تا ۲۲ آبان: درخواست کتبی داوطلبان مبنی بر دریافت دلایل عدم تایید یا عدم احراز به هیات اجرایی

۲۳ آبان تا ۲۶ آبان: ابلاغ دلایل به داوطلب توسط هیات اجرایی با رعایت قانون

۲۱ آبان تا ۲۴ آبان: شکایت داوطلبانی که صلاحیت آنان در هیات اجرایی مورد تایید قرار نگرفته به هیات نظارت استان

۲۵ آبان تا ۱۴ دی: رسیدگی به صلاحیت داوطلبان توسط هیات نظارت استان با کسب نظر از هیات مرکزی نظارت بر انتخابات

چند نفر در تهران تایید صلاحیت شدند؟

حمد قیومی روز جمعه در ادامه روند اعلام نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبانی که صلاحیت احراز نگردیده، گفت: نتیجه از طریق اداره کل پست استان تهران ظرف امروز و فردا به داوطلبان تحویل خواهد شد.

او افزود: امر ابلاغ فقط در مورد داوطلبانی است که صلاحیت ایشان احراز نشده و در مورد مابقی داوطلبانی که پیامک ارسال نشده به منزله احراز صلاحیت است.

فرماندار تهران اظهار کرد: صلاحیت تعداد چهار هزار و ۸۲۸ نفر برای هیات اجرایی احراز و در این مرحله صلاحیت ۲۹۵ نفر مورد تایید قرار نگرفته و از تعداد پنج هزار و ۵۹۱ داوطلب در مجموع ۴۶۳ نفر صلاحیت شان احراز نشد.

قیومی در ادامه گفت: طبق کلیات برنامه زمانبندی انتخابات، هجدهم و ۱۸ آبان ماه، زمان اعلام نتایج از طرف هیات اجرایی به داوطلبان است و داوطلبان می‌توانند به فرمانداری تهران نیز مراجعه کنند.

او تاکید کرد: داوطلبان مذکور می‌توانند به استناد تبصره ذیل ماده ۶۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۶ آبان‌ ماه شکایت خود را بصورت کتبی و مستدل از طریق سامانه keshvar.moi.ir جهت بررسی هیات نظارت استان تهران ثبت کنند.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: انتخابات مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر