کد خبر: ۳۲۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹

مهندس سلطانی: در تغییر تعرفه‌های اینترنت باید روند طبیعی را دنبال کنیم

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در تغییر تعرفه های اینترنت باید روند طبیعی طی شود، زیرا در غیر این صورت صنعت، اپراتورها و مردم دچار زیان خواهند شد.
مهندس سلطانی: در تغییر تعرفه‌های اینترنت باید روند طبیعی را دنبال کنیم

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام : در سومین روز از نمایشگاه تلکام ۱۴۰۲، مهندس مجید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه اینترنت، اظهار کرد: در حوزه ICT و اپراتورها تنها بحث ارائه خدمات مطرح نیست، صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را باید به عنوان یک زنجیره ببینیم و سخن ما با سیاست‌گذاران و دولتمردان این است که در روند جهانی قرار بگیریم، زیرا نمی توانیم خود را از روند جهانی دور نگه داریم، چراکه این روند در حال رشد است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، افزود: اگر صنعت ICT آسیب ببیند از دنیا عقب خواهیم ماند و در نهایت مردم آسیب خواهند دید، پس حفظ توازن درآمد و هزینه‌ها در این حوزه ضرورت دارد.

مهندس سلطانی، تاکید کرد: هزینه‌ اپراتورها به شدت بالا رفته است و رشد قیمت ارز و خرید تجهیزات توسعه در بخش سیار و ثابت از دیگر چالش های این صنعت به شمار می رود؛ زمانی که درآمد اپراتورها کاهش می یابد، توسعه ای نیز در شبکه رخ نخواهد داد و در نتیجه مردم ضرر خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، خاطرنشان کرد: استدعای بنده این است که در تغییر تعرفه ها روند طبیعی را دنبال کنیم، زیرا در غیر این صورت صنعت، اپراتورها و مردم دچار زیان خواهند شد.

وی، اشاره کرد: اگر اپراتورها خدمت خود را ارزان تر از قیمت واقعی ارائه دهند، اپراتور آسیب خواهد دید و توسعه شبکه نیز رخ نخواهد داد.

مهندس سلطانی، گفت: قانون گذاران باید به صورت سالانه متناسب با تورم موجود در جامعه، قانون گذاری کنند تا روند طبیعی تعرفه ها طی شود؛ در حوزه فاوا نباید با جلوگیری از توسعه، از توسعه جا ماند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر