کد خبر: ۳۲۸۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸

مدیر مخابرات منطقه تهران: توسعه فیبر نوری همراه با نیاز دولت در حال گسترش است

سیدعلی ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران با حضور در استودیو خبر مخابرات ایران تلکام بیست و چهارم را بسیار پرشور دانست و گفت : با توجه به اینکه تلکام ۲۰۲۳ پس از دو دوره وقفه در حال برگزاری است بسیاری از شرکت ها پرشور و با خدمات به روز خود حضور پیدا کرده اند .
مدیر مخابرات منطقه تهران: توسعه فیبر نوری همراه با نیاز دولت در حال گسترش است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام :  وی افزود: مخابرات نیز با توجه به خدمات و دستاوردهای ویژه ای که طی این سالیان داشته است ، با حضور گسترده در بخش های IT و ICT و توجه ویژه به هوش مصنوعی و خدمات مبتنی بر فیبر نوری سعی کرده است تا به سمت مشتری مداری برود و در این نمایشگاه خدمات مذکور را به بازدیدکنندگان نمایش و ارائه دهد.

مدیر مخابرات منطقه تهران تصریح کرد: بسیاری از دستگاهها و سازمان ها به خصوص اداره ها و شرکتهای دولتی از حمله سازمان ثبت احوال و ثبت استاد کشور خدمات خود را مکانیزه و دیجیتالی کرده اند و با استفاده از به روزترین خدمات فناوری در حال خدمت رسانی هستند،  از این رو شاهد رشد و پیشرفت فضای سایبری در کشور هستیم و می توان به خوبی شاهد جهش فناوری در اقتصاد کشور باشیم.

وی در ادامه به مصوبه جدید دولت در توسعه فیبر نوری اشاره کرد و گفت :با توجه به اجرایی شدن طرح نجما با مدیریت آقای مهندس سلطانی مدیرعامل مخابرات ایران شاهد کسترش و توسعه فیبر نوری طی دو سال گذشته هستیم و همراه با نیاز دولت ، مخابرات نیز سعی کرده است تا خدمات مبتنی بر فیبر نوری به خصوص هوشمند سازی خانه ها و خدمات گیمینگ را به کاربرانش ارائه دهد.

وی در خاتمه در خصوص آینده تلکام گفت : فقط می توان این را گفت که در آینده مردم فقط برای تفریح و ورزش از خانه خارج می شوند.

گفتنی است بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال (تلکام) شنبه ۲ لغایت ۵ دی‌ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی آغاز برگزار می‌شود. این نمایشگاه محلی برای گردهمایی فعالان حوزه مخابرات، ارتباطات و فناوری اطلاعات است. علاقمندان می تواننداز دستاوردهای شرکت مخابرات ایران از سالن ۷ از ساعت ۹ صبح  تا ۳ بعد از ظهر دیدن کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نصف میانکاله خشکید! نصف میانکاله خشکید!
در حال حاضر، تنها ۵۱.۳ درصد درصد از سطح آبی تالاب میانکاله پُر آب است
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعت رسمی کشور به‌تنهایی می‌تواند حدود هزار مگاوات از بار شبکه را کاهش دهد؛ عددی معادل تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر.
صفحه خبر بالای تصاویر